- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Değerin yükselmesi lazım Can'ım öyle gözükür ultrqsonda sağol ay inşallah sana da nasip olurEvet canım ultrasonda görmedi. Haftaya görünür demişti asıl doktorum. İnşaallah görünür. Sana da maşaallah Rabbim korusun sizi. İnşaallah güzel bir hamilelik geçirirsin.
İçinde değil kasıkta pır pır kelebek kanadı gibi çok tuhafay ben onu her ay hissediyorum hatta bugün bile sanki içimde bir şey pıt pıt yapıyor ama gelmiyor bebişim
kasıklarımda zaten sanki yumurtalarım hareket ediyormuş gibi çok garip bir hiçİçinde değil kasıkta pır pır kelebek kanadı gibi çok tuhaf
regln döngün kaç gün 28 mi? 8inde mi regl olman gerekiyordu bence yap bakalım varsa çıkar hayırlısı olsun inşallahKizlar en son adetim 11mayis suan belirtilerimi soylim 8 gundur bel gogus agrisi vardi hergun nerdeyse adet olcakmisim gibi agrilarim vardi . bugun gecti goguslerim baya buyudu ama agrimasi gitti insallah hamileyimdir test yapmaya hic cesaretim yok
Canim.benim adetim belli degil ben duphaston iciyorum ilk ayimda ictigimde 15gun sonra adet oldum daha sonraki ay da ictim 4gun sonra adet oldum bu ay ictim ilacim 4unde bitti yani.ne zaman adet olcagimi bilmiyorum en son 5inde test yaptim cikmadi 11ine.kadar yemin ettim yapmicam diye ama sabirli olmayi ogrendim bi 10gun daha bekleyebilirimregln döngün kaç gün 28 mi? 8inde mi regl olman gerekiyordu bence yap bakalım varsa çıkar hayırlısı olsun inşallah
geçen ay o bende de olmuştu canımkasıklarımda zaten sanki yumurtalarım hareket ediyormuş gibi çok garip bir hiç
Benim birinci hamileligimde belim goguslerim cok agrimisti ikinci hamileligimde hic bir belirtim yoktu gunum gecince test yapmistim cikmisti ucuncu hamileligimde sadece uyuyordum ve mide boslugum 3hamileligimdede cok agridi . ucude gerci dusuk oldu . insallah hamilesidir canimBen bu ay hiç belirti yaşamadım ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı. sadece sarı akıntım oldu baya
saolasın canım amin inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim ..İnşaallah gelecek inşaallah Rabbim sana hayırlısıyla istediğin kadar evlat versin
düzensiz adet olmakta zor benimde geçen ay çok gecikmişti hatta baya heyecanlanmıştım hamileyim galiba diye 47 gün yani normalde 33gündür adet döngüm hiç şaşmaz anca bir iki gün önce ya da sonra olurum o da normal. bu ayda yumurtlama günüm ya kısa sürdü ya erken başladı ya daha başlamadı anlamadım normalde yumurtlama dönemimdeyim kupkuruyumCanim.benim adetim belli degil ben duphaston iciyorum ilk ayimda ictigimde 15gun sonra adet oldum daha sonraki ay da ictim 4gun sonra adet oldum bu ay ictim ilacim 4unde bitti yani.ne zaman adet olcagimi bilmiyorum en son 5inde test yaptim cikmadi 11ine.kadar yemin ettim yapmicam diye ama sabirli olmayi ogrendim bi 10gun daha bekleyebilirim
Benim birinci hamileligimde belim goguslerim cok agrimisti ikinci hamileligimde hic bir belirtim yoktu gunum gecince test yapmistim cikmisti ucuncu hamileligimde sadece uyuyordum ve mide boslugum 3hamileligimdede cok agridi . ucude gerci dusuk oldu . insallah hamilesidir canim
Bu aralar çevremdekiler ilk ay hamile kaldı hep. Onlar adına çok mutlu oluyorum, seviniyorum kendim gibi ama insan az biraz bozuluyorEşim de, ben de muayene olduk, ikimizde de hiç bir sorun yok. Demek ki henüz zamanı değil.
Umarım zamanında sağlıklı, hayırlı bir şekilde bu haberleri alırız.
Ilkinde degil ama 2. Fotoda var canimKızlar her iki fotodada hayaleti gören var mı Allah ım heryere yüklüyorum fotoyu
Bende gördüm sanki 2. Fotoda yanıltıyor olmayayim ama cok hafiften var gibi silik çizgi insallah hayırlısıyla vardir bebişKızlar her iki fotodada hayaleti gören var mı Allah ım heryere yüklüyorum fotoyu
Dimi ilkinde yok o kesin 2.de bende gordum ama telden giriyorum yanilmista olabilirim diger kizlarda baksin insallah vardir...Bende gördüm sanki 2. Fotoda yanıltıyor olmayayim ama cok hafiften var gibi silik çizgi insallah hayırlısıyla vardir bebiş
İnsllah canım adetim gecmedi dahaBende gördüm sanki 2. Fotoda yanıltıyor olmayayim ama cok hafiften var gibi silik çizgi insallah hayırlısıyla vardir bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?