Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet canım ultrasonda görmedi. Haftaya görünür demişti asıl doktorum. İnşaallah görünür. Sana da maşaallah Rabbim korusun sizi. İnşaallah güzel bir hamilelik geçirirsin.
Değerin yükselmesi lazım Can'ım öyle gözükür ultrqsonda sağol ay inşallah sana da nasip olur

Kizlar en son adetim 11mayis suan belirtilerimi soylim 8 gundur bel gogus agrisi vardi hergun nerdeyse adet olcakmisim gibi agrilarim vardi . bugun gecti goguslerim baya buyudu ama agrimasi gitti insallah hamileyimdir test yapmaya hic cesaretim yok

Kizlar en son adetim 11mayis suan belirtilerimi soylim 8 gundur bel gogus agrisi vardi hergun nerdeyse adet olcakmisim gibi agrilarim vardi . bugun gecti goguslerim baya buyudu ama agrimasi gitti insallah hamileyimdir test yapmaya hic cesaretim yok
regln döngün kaç gün 28 mi? 8inde mi regl olman gerekiyordu bence yap bakalım varsa çıkar hayırlısı olsun inşallah

regln döngün kaç gün 28 mi? 8inde mi regl olman gerekiyordu bence yap bakalım varsa çıkar hayırlısı olsun inşallah
Canim.benim adetim belli degil ben duphaston iciyorum ilk ayimda ictigimde 15gun sonra adet oldum daha sonraki ay da ictim 4gun sonra adet oldum bu ay ictim ilacim 4unde bitti yani.ne zaman adet olcagimi bilmiyorum en son 5inde test yaptim cikmadi 11ine.kadar yemin ettim yapmicam diye ama sabirli olmayi ogrendim bi 10gun daha bekleyebilirim

Ben bu ay hiç belirti yaşamadım ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı. sadece sarı akıntım oldu baya
Benim birinci hamileligimde belim goguslerim cok agrimisti ikinci hamileligimde hic bir belirtim yoktu gunum gecince test yapmistim cikmisti ucuncu hamileligimde sadece uyuyordum ve mide boslugum 3hamileligimdede cok agridi . ucude gerci dusuk oldu . insallah hamilesidir canim

düzensiz adet olmakta zor benimde geçen ay çok gecikmişti hatta baya heyecanlanmıştım hamileyim galiba diye 47 gün yani normalde 33gündür adet döngüm hiç şaşmaz anca bir iki gün önce ya da sonra olurum o da normal. bu ayda yumurtlama günüm ya kısa sürdü ya erken başladı ya daha başlamadı anlamadım normalde yumurtlama dönemimdeyim kupkuruyum bekle bakalım olmadı pztsi günü test yaparsın inşallah vardır bebişin

sebebi neymiş canım düşüğün. geçmiş olsun canım

Amin canim inşallah

Canlar şimdi ovu testi yaptım dünkü yaptığım testle aynı saatte fakat aynı şekilde koyu yanı acaba çatlamadımı ki kızlar böyle iki gün üst üste pozitif çıkan varmı

Arkadaslar adet tarihim tam zamaninda oldu bugun 7. Gunum bitiyo yumurtlama zamanimda istek disi bi olay yasandi yarin muaneye gidicem gebe olma ihtimalik varmi fazla oldu ve bi yazi okudum adet normal zamaninda olduysa buyuk bi ihtimal hamilesiniz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…