Merhaba cnm adet düzensizliğine hayıt suyunun iyi geldigini duydum hormonlari dengeleyip düzenli adet gormeni sagliyormus ve hamile kalmayi kolaylastiriyormus internetten bi araştır istersen kullanip faydasini görenler cok var o bir vesile tabi ki öncelikle Rabbim nasip ederse olur ama sen yapabileceğin şeyleri yap tedbir senden taktir Allah'dan
Kızlar her iki fotodada hayaleti gören var mı Allah ım heryere yüklüyorum fotoyu
Sagol canim insallah kimyasal degildirİkincide var tebrikler
Ben baktım kız gösteriyor ben de çok fazla kız istediğimden belki de, kız hissediyorumbayanlar çin takvimine göre cinsiyete baktınız mı ay ben hamile kalsam merak eder bakardımkimi olmuyor diyor ama olanlar sanki daha fazla ablamın ve baya bir arkadaşımın tutmuştu ablam 30 yaşında kasım ayında hamile kaldı ve oğlu oldu takvimde de öyle gösteriyor. ben bu ay hamile kalırsam erkek temmuz kız ağustos erkek gösteriyor sizlerde baksanıza cinsiyeti öğrendiğinizde doğru olup olmadığını ya da tamamen tesadüf olup olmadığını öğreniriz
Ben ikinci foto da gördüm cnmKızlar her iki fotodada hayaleti gören var mı Allah ım heryere yüklüyorum fotoyu
Kızlar her iki fotodada hayaleti gören var mı Allah ım heryere yüklüyorum fotoyu
İnsallah hamileyimdir canim ya rabbim herkese versin insallahEvet canim ikinci fotoda var hayrli olsn darisi basima insallah
canım ikisi de koyu renk yumurtluyorsun işte iki günüde değerlendirmişsin ne güzel artık takdir Allahın bekliyeceksin regl gecikmeni... adetinin kaçıncı günü yapmaya başladın kacıncı testin bu ?
Cnm bnmde oyle olmustu ama ikinci gunde olan test acilmaya baslamis muhtemelen yumurtan catlamis cnm. Sen bu aksami da degerlendirdirkızlar ıkı gun ust uste aynı saatte koyu cızgı ben ne zaman yumurtluycamıkı gunude değerlendirdim ama çatlamada bir sorun mu var benım ıkıncı gun bırazdaha bır tarafı silik gibi acaba başladımmı yumurtlamaya
bende takvimim programına güvenmiyorum test alıcam sen hangi marka aldın test daha güvenilir sonuçta kendi idrarından bakıyorsun telefon uygulaması yaklaşık tahmini tarih gösteriyorGÜLÜM BEN ADETIMIN BITTIĞI GUNDEN BU YANA 30. TESTİM FALAN BU KOYULUĞU 18.GÜNÜ OLAN 09.06.2016 DA DİĞER TESTTE DÜN İKİ GÜNDÜR KOYU TAKVIMIM PROGRAMINA GÖRE 16.GÜN GÖSTERİYORDU YUMURTLAMAYI SANIRIM YANILTIYOR
Cnm bnmde oyle olmustu ama ikinci gunde olan test acilmaya baslamis muhtemelen yumurtan catlamis cnm. Sen bu aksami da degerlendirdir
LABOQUICK GİTTİ GİDİYORDAN ALDIM COK UYGUN FİYATLARI CANIMbende takvimim programına güvenmiyorum test alıcam sen hangi marka aldın test daha güvenilir sonuçta kendi idrarından bakıyorsun telefon uygulaması yaklaşık tahmini tarih gösteriyor
bende şimdi bakıyordum gitti gidiyora alayım bari temmuzda yaparımLABOQUICK GİTTİ GİDİYORDAN ALDIM COK UYGUN FİYATLARI CANIM
bende şimdi bakıyordum gitti gidiyora alayım bari temmuzda yaparım
Buna çok takildin...sen naocan yumurtlamayi akışına bırak gün aşırı yap yeter.kızlar ıkı gun ust uste aynı saatte koyu cızgı ben ne zaman yumurtluycamıkı gunude değerlendirdim ama çatlamada bir sorun mu var benım ıkıncı gun bırazdaha bır tarafı silik gibi acaba başladımmı yumurtlamaya
canım hamilesinKizlar bu da sabah ki testim
pazartesi gidebilirsen git kan ver canım değerinide öğrenmiş olursunKizlar bu da sabah ki testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?