Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende duymustm onu ama bikac kisiden se incir ve havuc suyu duymstm adet olsam onu ypicaktim su an beklemedeym bu ay cok umutlyum neden dersen 4ay duzenli adet oldum belkide catlamistir yumrtalarm ve herhangi bi tedaviye grek kalmadn olmstr. Arkadslarn dedigi gbi ilskiden snra backlarimi karnima dgru cekip baya durmstm oyle belki oda etki etmstr blmiyorm hafta basinda tekrar bi test yapicm insalah bu sefr yuzm gulr

Ben baktım kız gösteriyor ben de çok fazla kız istediğimden belki de, kız hissediyorum

kızlar ıkı gun ust uste aynı saatte koyu cızgı ben ne zaman yumurtluycam ıkı gunude değerlendirdim ama çatlamada bir sorun mu var benım ıkıncı gun bırazdaha bır tarafı silik gibi acaba başladımmı yumurtlamaya

Eklentiler

• 13435778_10208874792962727_1313421116_n.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 159
canım ikisi de koyu renk yumurtluyorsun işte iki günüde değerlendirmişsin ne güzel artık takdir Allahın bekliyeceksin regl gecikmeni... adetinin kaçıncı günü yapmaya başladın kacıncı testin bu ?

canım ikisi de koyu renk yumurtluyorsun işte iki günüde değerlendirmişsin ne güzel artık takdir Allahın bekliyeceksin regl gecikmeni... adetinin kaçıncı günü yapmaya başladın kacıncı testin bu ?

GÜLÜM BEN ADETIMIN BITTIĞI GUNDEN BU YANA 30. TESTİM FALAN BU KOYULUĞU 18.GÜNÜ OLAN 09.06.2016 DA DİĞER TESTTE DÜN İKİ GÜNDÜR KOYU TAKVIMIM PROGRAMINA GÖRE 16.GÜN GÖSTERİYORDU YUMURTLAMAYI SANIRIM YANILTIYOR

Cnm bnmde oyle olmustu ama ikinci gunde olan test acilmaya baslamis muhtemelen yumurtan catlamis cnm. Sen bu aksami da degerlendirdir

bende takvimim programına güvenmiyorum test alıcam sen hangi marka aldın test daha güvenilir sonuçta kendi idrarından bakıyorsun telefon uygulaması yaklaşık tahmini tarih gösteriyor

Cnm bnmde oyle olmustu ama ikinci gunde olan test acilmaya baslamis muhtemelen yumurtan catlamis cnm. Sen bu aksami da degerlendirdir

CANIM ÇOK SAĞOL BEN BUGUNUDE DEĞERLENDİREYİM DÜN AŞIRI BİR KARIN AĞRISI GAZ SANCISI GİBİ DURUMLAR YAŞADIM SANIRIM ÇATLAMA BELİRTİSİYDİ BUGUNUDE DEĞERLENDİREYİM BEN EN İYİSİ

Buna çok takildin...sen naocan yumurtlamayi akışına bırak gün aşırı yap yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…