- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Sagol canimcanım hamilesin
Buna çok takildin...sen naocan yumurtlamayi akışına bırak gün aşırı yap yeter.
Bence de hamilesim :) darisi basimiza :)Kizlar bu da sabah ki testim
İnsallah canim ya rabbim.herkese nasip etsinBence de hamilesim :) darisi basimiza :)
Kizlar bu da sabah ki testim
Teşekkür ederim canmhamilesin canım tebriklerr:)
canım bu kadar takarsan ve olumsuz düşünürsem beynin vucuduna hep olumsuz sinyal verir ve dediğin gibi yaşamaya bilir spermler sen üstüne düşeni yapıyorsun yumurtlamanda düzenli oldu bence ve hepsinde ilişkin oldu çok şükür bundan sonrası Allahın tahdirivalla takıldım :) yumurtlama cok enteresan birşey ben beynımde spermın 2 3 gun canlı kalma olayını bir turlu oturtamadım sankı ılışkı olduğu andan kısa sure sonra sperm nıtelığını kaybedıyormuş gıbı gelıyor veya benım rahmımde acaba canlı kalabılıyormu dıye düşünmekten yıprattım kendımı valla
canım bu kadar takarsan ve olumsuz düşünürsem beynin vucuduna hep olumsuz sinyal verir ve dediğin gibi yaşamaya bilir spermler sen üstüne düşeni yapıyorsun yumurtlamanda düzenli oldu bence ve hepsinde ilişkin oldu çok şükür bundan sonrası Allahın tahdiribak yavaş yavaş güzel haberler geliyor sıra bize geliyor
Tebrik ederim cnm hayırlı olsun hamileliğin iliski tarihini biliyor musun tahmini kac gün gectikten sonra böyle belli oldu bu test? Benim de günüm gecti ama test yapmaya cesaret edemiyorum henüzKizlar bu da sabah ki testim
İnsallah hamileyimdir canim ya rabbim herkese versin insallah
ikinci çizgi var tatlım hafta içi kan tahlili yaptırKızlar bata 5 gün var bu sabah ilk idrarla yaptım ne diyosunuz
hiç dikkat etmedim tatlım kendimde olsa alırdım heralde kokuyu... kokulu akıntı falan mı geliyor nasıl alıyorsun kokuyu?her yumurtlama döneminde bu kötü kokudan bıktım artık tam yumurta oluşurken bir başlıyor sonra bır süre gidiyor tekrar herhalde bugun ku gibi yumurta catlaması anındada oluyor ve benı cok rhatsız edıyor sızdede oluyormu
hiç dikkat etmedim tatlım kendimde olsa alırdım heralde kokuyu... kokulu akıntı falan mı geliyor nasıl alıyorsun kokuyu?
Ikinci cizgi görünüyo cnm vardir Insallah hayırlısıylaKızlar bata 5 gün var bu sabah ilk idrarla yaptım ne diyosunuz
İnşallah canım ❤Ikinci cizgi görünüyo cnm vardir Insallah hayırlısıyla
daha erken canım biraz daha beklemeni tavsiye ederim. benim sarı akıntım oldu baya başka da bi belirti yokBıkac gundur sık sık tuvalete gıdıyrm rengı koyu sarı mı bakcam ya hamıleysem adetım yırmı ıkı haziran gıbı test alsam erken mı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?