Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Buna çok takildin...sen naocan yumurtlamayi akışına bırak gün aşırı yap yeter.

valla takıldım :) yumurtlama cok enteresan birşey ben beynımde spermın 2 3 gun canlı kalma olayını bir turlu oturtamadım sankı ılışkı olduğu andan kısa sure sonra sperm nıtelığını kaybedıyormuş gıbı gelıyor veya benım rahmımde acaba canlı kalabılıyormu dıye düşünmekten yıprattım kendımı valla

canım bu kadar takarsan ve olumsuz düşünürsem beynin vucuduna hep olumsuz sinyal verir ve dediğin gibi yaşamaya bilir spermler sen üstüne düşeni yapıyorsun yumurtlamanda düzenli oldu bence ve hepsinde ilişkin oldu çok şükür bundan sonrası Allahın tahdiribak yavaş yavaş güzel haberler geliyor sıra bize geliyor

hadi inşallah canım hayırlısıyla

her yumurtlama döneminde bu kötü kokudan bıktım artık tam yumurta oluşurken bir başlıyor sonra bır süre gidiyor tekrar herhalde bugun ku gibi yumurta catlaması anındada oluyor ve benı cok rhatsız edıyor sızdede oluyormu

hiç dikkat etmedim tatlım kendimde olsa alırdım heralde kokuyu... kokulu akıntı falan mı geliyor nasıl alıyorsun kokuyu?

hiç dikkat etmedim tatlım kendimde olsa alırdım heralde kokuyu... kokulu akıntı falan mı geliyor nasıl alıyorsun kokuyu?

vallahı canım ınan bıktım ıkı aydır böyle oluyor yumurtlama vaktım gelınce koku baya kötü ama gecıyor sonra sadece o vakıt oluyor böyle farklı bir koku

Bıkac gundur sık sık tuvalete gıdıyrm rengı koyu sarı mı bakcam ya hamıleysem adetım yırmı ıkı haziran gıbı test alsam erken mı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…