İkinci cizgi silik de olsa gorunuyor. Hamilesin bence, hayirli olsun :)Kızlar bata 5 gün var bu sabah ilk idrarla yaptım ne diyosunuz
İnşallah canım ya ❤İkinci cizgi silik de olsa gorunuyor. Hamilesin bence, hayirli olsun :)
Kızlar hastanede kan testi yaptırdım sonuç 56 çıktı hamileyim Allahın izniyle ❤❤❤
Sagol canım iliski tarihini bilmiyorum gun asiri devam ettik öyle ne kadar gunun gecti canim benim gunum gecmeden test yaptm ciktiTebrik ederim cnm hayırlı olsun hamileliğin iliski tarihini biliyor musun tahmini kac gün gectikten sonra böyle belli oldu bu test? Benim de günüm gecti ama test yapmaya cesaret edemiyorum henüz
5 6 haftalikken gorunur keseKese ne Zaman görünür acaba
Mantar mi oldun acaba canim kasintin var mi vajinal iltihabi ilk defa duydum idraryollarin mi iltihaplandi acaba ama o da kasiklarda agri kokulu akinti yaparCanlar baya araştırdım vajinadaki kokunun sebebi iltihap falan diyor buda bebeğe engel herhalde ne güzelde bu ay cok çalışmıştık Neden böyle olduki pazartesi doktora gidicem inşallah kötü birşey yoktur
Mrb öncelikle Cnm bende Bişi paylaşmak istedim bizde Bi senedir ikinci çocuk istiyoruz fakat yok olmuo eşim de Bnde Dr gttik eşimde sperm tahlil vs oldu ikimizde Bi sıkıntı olmadığı söylendi Dr tarafından sadece Bnde iltihap olduğunu çok önceden ağır Bi enfeksıyon geçirmiş olabilirsin Dedi Bi de yumurtanın Bi kısmı Rahmi'n arka duvarına yapışık gbi Dedi şekil bozukluğu var hafiften Dedi ilk oğlumda hiç böle şeylerle karşılaşmadım ve üç aylık evliyken hamile kaldım anlayamadım yani şimdi ikinciyi istlos neden olmuo Dr rahim filmi çekelim Dedi sizinki Nasıl oldu acılı mıydı anestezi verip mi yaptılar tatlım şimdiden çok tşk ederimMerhabalar bende iki yildir bir bebegim olsun diye dua ediyorum.bu ay rahim filmi cektirdim doktorum bu ayi iyi degerlendirin demisti.yumurtlama gunumden 3 gun once iliskiye girdik tabi her ay oldugu gibi ben iki gun sonra basladim test yapmayaadetime 6 gun varken bir de baktim iki cizgi (ikinci cizgi cok silikti ama benim icin harika bi an di)ertesi gun kan testi yaptirdim 38 kusur cikti.doktorum cok erken bi gebelik oldugunu soyledi 10 gun sonra cagirdi daha adet bile gormemissin nie bu kadar erken yaptin dedi.hala 3 gun var adet olmama ama icimde biselerin oldugunu bilmek cok tuhaf gelio.saskinim adet gorurum diye korkuyorum simdide..belirtilere gelince iliskiye girdigim gunden beri bel ve karin agrisi cekiyorum gece uyuyamiyorum bile bel agrisindan bi de sanki her an adet olucakmisim gibi siddetli bi agri.normalde evde hayatta sutyen takamam ama bu ay oyle acidilar ki yatarken bile sutyeni cikaramiyorum.Allahim hepimiz icin hayirlisini versin..
Hayir canim anestezi yaptirmadim yarim saat onceden bi agri kesici fitil verdiler evet anlik bi kramp duyuyosun ama dayanilmayacak bisey degil yine olsa yine amestezi yaptirmam bu arada gitmeden bi gun once netten butun yorumlari okuyup korkarak gitmistim ama hic oyle degil bebeginin olacagini dusununce hic acimio..filmden 5 gun sonra iliskiye girdik ve hamile kaldim keske daha once yaptirsaymisim iki yildir her ay olcak diye bekler aglardim.hayirslisi simdiymis :)Mrb öncelikle Cnm bende Bişi paylaşmak istedim bizde Bi senedir ikinci çocuk istiyoruz fakat yok olmuo eşim de Bnde Dr gttik eşimde sperm tahlil vs oldu ikimizde Bi sıkıntı olmadığı söylendi Dr tarafından sadece Bnde iltihap olduğunu çok önceden ağır Bi enfeksıyon geçirmiş olabilirsin Dedi Bi de yumurtanın Bi kısmı Rahmi'n arka duvarına yapışık gbi Dedi şekil bozukluğu var hafiften Dedi ilk oğlumda hiç böle şeylerle karşılaşmadım ve üç aylık evliyken hamile kaldım anlayamadım yani şimdi ikinciyi istlos neden olmuo Dr rahim filmi çekelim Dedi sizinki Nasıl oldu acılı mıydı anestezi verip mi yaptılar tatlım şimdiden çok tşk ederim
inşallah canım Rabbim isteyen herkese versinMaşallah bu ay baya bereketli geçiyor:) dolu dolu hamiş haberleri alıyoruz arkadaşlarımızdan, darısı tez vakit başımıza inşallah diyelim :)
canım hayırlı olsun. tarihlerimiz çok yakın. sen ne zaman öğrendin değerin kaç çıktıBöyle her gün test yapasım var. O kadar dingin bir ruh haline büründüm ki, şuan bebeğime koşulsuz bir Sevgiyle bağlandığımı hissediyorum. Duygusal ve ağlak oldum. Bambaşka duygular.. Allah herkese yaşatsın
her hangi bi belrti varmı ? göguslerde acı yada akıntıda arts???Kızlar bata 5 gün var bu sabah ilk idrarla yaptım ne diyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?