Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

stres yaptiysan belki ondan gecikmiştir canım. benim 13-14 aydir olmuyordu bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. hiç umudum yoktu çünkü yumurtlama döneminde sadece 2 kez birliktelik olmuştu hatta kendi kendimi yedim gunu kaçırdık diye. Rabbim büyük beklemediğim bir anda oldu. Ramazandan sonra rahim filmine gitmeye odaklanmistim. kızlar bi de her ay hamilelik belirtisi yaşıyordum psikolojik olarak. Bu ay yumurtanın catladigini bile anlamadım kasık ağrısı yaşamadım. biraz kendinizi dinlemeyi bırakın yoksa her belirtiyi ona yoruyoruz. hatta söyle yapıyordum bu ayki belirtiler diğer ay çıkarsa onları saymiyordum yeni belirtiler yaşayınca acaba diyordum ama o ayda hüsran oluyordu. çok uzun anlattım kusura bakmayın ama belki bi faydam olur birilerine. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin insallah

Hayir bence cok iyi anlatmissin ve hatta bende sana katiliyorum kesinlkle pskolojk bi durm belirtiler gebeligi cok isteyen bayanlrda gruluyoms zayen be bende bu ay bu pskolojiyi yasiyorm cok kotu bi durm Rabbim kimseye evlat aratmasn hayirlisini versin insallahh

canlar herkese hayırlı gunler nasılsınız ? lütfen resme bakıp yorum ihtimal dahilinde yorum yapabilirmisiniz kalpli olanlar ilişki günleri takvımım programına göre ovulasyon gerçekleşmedi testleri paylaşmıştım sizlere ayın 09 unda ve onunda çift cizgi yakaladım sizce hamıle kalma ihtimalim varmı gün aşırı yapayım derken eşimin sistemini bozdum dün gece deneme yapmaya çalıştım ama eşim boşalamadı arkadaşlar sız sakın her gun denemeyın ben böyle cok buyuk bır hata yaptım çok pişmanım korkuyorum birşey oldu diye en son ilişki cuma oldu arkadaşlar yorumlarınızı beklıyorum adetım bıtınceye kadar ilişki düşünmüyorum.

Eklentiler

• 13446056_10208746880402852_1610834918_o.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 178
Bence gayet iyi değerlendirmişsiniz Allah'ın izniyle olur inşallah bu ay eşinide çok yormuşsundur bu ay olmaZsa gün aşırı deneyin öyle olunca hem eşin dinlenir spermler birikir daha kaliteli olurlar ama her gün yaparsan yine ilişkinde yumurtalıklarına az sperm gider ve kalitesiz olurlar ilerleyemezler güçsüz oldukları için bunun için diyorum gün aşırı ilişki diye

her hangi bi belrti varmı ? göguslerde acı yada akıntıda arts???
Hiç bi belirti yoktu bi tek göğüslerim şiş biraz ağrıyo bi de kasıklarım adet olcakmış gibi ara ara ağrıyo dün zaten bi daha test yaptım yine aynı silik cizgi çıktı hastaneye gidip test yaptırdım bhcg 56.70 çıktı hamileyim Allahın izniyle ❤

Nasıl Moral verdin cok sağol inşallah olur ve şöyle birşey var normalde benim bir hafta öncesinden hatta 12 13 gün öncesinden göğüslerim çatlıycak gibi büyür dü ama şimdi hiç şişkinlik falan yok ağrı yok

Canım benim anladığım kadarıyla sen gün aşırı olayını yanlış anlamissin gibi geldi. Gün aşırı demek; bir gün durup bir gün yapmak demek. Her gün yapmak demek değil. Eğer her gün olursa spermler kalitesizlesir ve senin de söylediğin gibi sağlıklı bir ilişkiyle sonuclanmaz malesef. Gün aşırı yani bir gün durup bir gün yapmayı dene canım seni çok iyi anlıyorum insan isteyince sabırsızlanıyor ve her yolu deniyor. Ama bu kadar hem kendini hem eşini yorarak ve yipratarak da olmaz. Biz elimizden gelen kadarını yapabiliriz ancak, gerisi Allahın takdiri. İnşallah bu ay hepimiz mutlu haberler alırız..

Her aksam iliskiye girmenin bi anlami yokncnku spermler harektli olmuyo bnun icin doktorlar bile gun asiri iliski diyo o yuzden esine eziyet etmenin bi anlami yok bence ama tabii spermler 3gune kadar canli kalabildiklri icin ilk iliskinde bile tutms olabilr insallahda tutmuatr canm bence adetini bekle ve gecikmen olursa kan testi yaptr idrarda kesn sonc degk cnku tek cigzi grursn uzlme bosuna uzulucegn bi durm varsa kesin sonuca uzulursun en azndan

Ne kadarlık evlisin canım

Sağol canım benim birdaha böyle her gün ilişkide bulunmam asla eşimi çok yordum dediğin gibi iki günde bile en uygunu

Canım inşallah tutar inşallah hayatım

Bende aynı durumdayım şu anda bir şey görünmüyor. Ama adet olmadım kan sonucuna göre hamileyim. Bu şekilde moralim bozuluyor. Bugun kan verdim değerime tekrar baktırmak için yükselmiş mi diye ?
Baktır muhakkak ihmal etme. Ben dün tekrar baktirdim maalesef değer düşuk çıktı bu sefer. Önerilen bir doktora gittim sağolsun çok iyi karşıladı. Biraz adamın omzunda ağladım falan ama olana care yok. Düşük yapıyorum şu anda. Doktorun verdiği moral sayesinde iyiyim. Kendinize çok dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…