- 20 Eylül 2012
- 18
- 9
- 86
Maalesef düşük. Keşke öyle olsaydı ama yapacak birsey yok bu saatten sonra.Amin canim o pembe leke cok yogun deilse korkma zaten leke diyorsun bebek rahme yerlesiyor yerlesme kanamasidir korkma
Canim tebrik ederim ins sağ salim kucağına alırsınValla kendimi çok sıktım gerçekten psikolojim bozuldu iyice
Çok üzüldüm canım Allahim bir daha yasatmasin ins en kısa zamanda bebisini kucağına alırsın canımMaalesef düşük. Keşke öyle olsaydı ama yapacak birsey yok bu saatten sonra.
Gülüm hamile değilimki :-( yanlış anladın sanırımCanim tebrik ederim ins sağ salim kucağına alırsın
Aynen canım kusura bakma ins güzel haberler alırız sendendeGülüm hamile değilimki :-( yanlış anladın sanırım
İnşallah hepimiz hayırlı zamanda aliriz bebislerimizi kucagimiza:)Çok üzüldüm canım Allahim bir daha yasatmasin ins en kısa zamanda bebisini kucağına alırsın canım
İns canımİnşallah hepimiz hayırlı zamanda aliriz bebislerimizi kucagimiza:)
Aynen canım kusura bakma ins güzel haberler alırız sendende
İns canım gelsin bebisler insAllahmı söylettirdi bacım inşallah inşallah
10 haziran da öğrendim ben de 3 gün kala bat a canım. değeriM 69. Salı doktora gidicem inşallah katlamıştır.9 haziranda öğrendim 16ydı canm. Sen ne zaman öğrendin? Benmki 25-30 mayıs arası bi ara oldu başka ihtimal yok
sizin bi belirtiniz varmıydı?10 haziran da öğrendim ben de 3 gün kala bat a canım. değeriM 69. Salı doktora gidicem inşallah katlamıştır.
İnşallah canm. 2017 şubat anneleri topiği var Oraya da bir bak bence10 haziran da öğrendim ben de 3 gün kala bat a canım. değeriM 69. Salı doktora gidicem inşallah katlamıştır.
Doktora gidince de bana yazsana, ben Doğu görevindeyim doktor yok hastane yok kalakaldım burdaİnşallah canm. 2017 şubat anneleri topiği var Oraya da bir bak bence
canım her ay psikolojik olarak belirti yasiyordum ama bu ay belirtim yok sadece baya akıntım vardi sarı. bugunlerde biraz daha beyazlastisizin bi belirtiniz varmıydı?
orayı da takipteyim canımİnşallah canm. 2017 şubat anneleri topiği var Oraya da bir bak bence
Ben yarın gidiyorum Can'ım kanama değilde lekelenme gibi oldu sarı gibi turuncu gibi korktum yarın gidicem erkendenTamam canım bana haber et mutlaka doktorun ne dediginden
Biliyorum okumuştum bak onu yendin bu da olcak inşallah benimde sabah lekelenmem olduBir senelik canım ama belli bir zaman vajınısmusla uğraştım
Sarı akıntı ne zaman basladi canım ve sulu muyducanım her ay psikolojik olarak belirti yasiyordum ama bu ay belirtim yok sadece baya akıntım vardi sarı. bugunlerde biraz daha beyazlasti
Ben yarın gidiyorum Can'ım kanama değilde lekelenme gibi oldu sarı gibi turuncu gibi korktum yarın gidicem erkenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?