Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canlar?

Can'ım içimi rahatlattın ya neden oldu hiç anlamadım yarın erkenden gidicem doktoruma şuan kesildi yok şakır şakır gelmedi zaten peçeteye silince geldi ama korktum işte daha önce kanamalı düşüğüm vardı onun için korkuyorum

Ayyy inşallah hamileyimdir canım inşallah

canlar hayırlı gunler genel olarak kişiden kişiye değişir ama ilk 3 4 gunde yaşadığınız belırtıler varmı?

sekerli_seker Doktora gidecektin canim merak ettim bende duramiyorum pazartesi giderim heralde:))

Canım giremedim kaçgündür..
Cumartesiydi randevum, ayrıntılı ultrasona girdim.. Çok şükür herşey yolunda, gayet sağlıklı kızım
Gelişimi önde olduğu için tahmini doğum tarihim erken olabilir dedi doktorum.. Renkli görüntülerini aldık bebeğimin çok güzel :)
Sen nasılsın canım benim, bugün mü gideceksin? Beni haberdar et gidersen.

Masallah canim prensese yok canim ya bugun gidemiycem malesef ama gidince yazarim mutlaka bizimde gelisim onde cok sukur bende erken olur diye hesapliyorum zaten benim bebisler 37 haftalik dogdular hayirlisi bakalim saglikla alalim kucagimiza insallah darisi bekleyen isteyen herkese

Kızlar günaydın. İlişkinin ve üzerinden 10 gün geçti, bugün 11. gün.. Sabah ilk idrarla test yaptım. Sonucu da bu. Sizce erken mi? Moralim çok bozuldu

Eklentiler

• 20160613_074519.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 209

Amin canım inşallah, senden de güzel haberlerini bekliyorum :)

Ya ne bileyim, böyle bata 2 ya da 3 gün filan var. Olsa çıkardı diye düşünüyorum ama bir yandan da daha 10 gün oldu çok erken diyorum. Kafam çok karışık

Benim reglme 3/4 gün varken çıktı canım ama 10 gün önceki ilişkim değildi, reglm bittikten hemen sonraki ilişkimdi.

canlar ben normalde adetıme bır on gun kala cok göğüs ağrısı ve şişmesi yaşardım ama şu an adetıme bır hafta varken hıc bır ağrı cok şişlik yok sadece ara ara batma oluyor yumurtlamanın bugun 3.günü bu şekılde hamıle kalıpta göğüs ağrısının direk kesildiği olan varmı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…