canlar herkese hayırlı gunler nasılsınız ? lütfen resme bakıp yorum ihtimal dahilinde yorum yapabilirmisiniz kalpli olanlar ilişki günleri takvımım programına göre ovulasyon gerçekleşmedi testleri paylaşmıştım sizlere ayın 09 unda ve onunda çift cizgi yakaladım sizce hamıle kalma ihtimalim varmı gün aşırı yapayım derken eşimin sistemini bozdum dün gece deneme yapmaya çalıştım ama eşim boşalamadı arkadaşlar sız sakın her gun denemeyın ben böyle cok buyuk bır hata yaptım çok pişmanım korkuyorum birşey oldu diye en son ilişki cuma oldu arkadaşlar yorumlarınızı beklıyorum adetım bıtınceye kadar ilişki düşünmüyorum.
Canim sen testlerine gore iliski gunlerini ayarladin tabi buna gore hamile kalma olasiligin var ama Allah nasip eder insallah. Ben sana bastan soyledim esini yorcan diye neyse esin biraz dinlensin zaten yumurtlama gununde gecti degerlendirdin insallah hamilesindir canim3Canlar?
Can'ım içimi rahatlattın ya neden oldu hiç anlamadım yarın erkenden gidicem doktoruma şuan kesildi yok şakır şakır gelmedi zaten peçeteye silince geldi ama korktum işte daha önce kanamalı düşüğüm vardı onun için korkuyorumCanım korkma benim de geçen hafta üst üste 2 gün lekelenmem oldu pembe renkte şükürler olsun ki bebeğim iyi rahim ağzım da yara varmış ilaç kullanıyorum şimdi..ihmal etme doktoruna görün bize de haber ver ama...
Canim sen testlerine gore iliski gunlerini ayarladin tabi buna gore hamile kalma olasiligin var ama Allah nasip eder insallah. Ben sana bastan soyledim esini yorcan diye neyse esin biraz dinlensin zaten yumurtlama gununde gecti degerlendirdin insallah hamilesindir canim3
canım net hatirlamiyorum ama bat a 10 gün kala başlamıştır diye tahmin ediyorum. biraz suluSarı akıntı ne zaman basladi canım ve sulu muydu
Günaydın 10 hafta bitmiş canim bende 28 inde gitmiştim iki hafta geçti daha seni bidaha nezaman cardiArkadaşlar günaydın ayın 28önde gittiğimde 8 haftalık 4 gunlukdu şimdi ben kaç haftaligim
ayın 20 sınde ıkılı test ıcın gıtcem cnmGünaydın 10 hafta bitmiş canim bende 28 inde gitmiştim iki hafta geçti daha seni bidaha nezaman cardi
sekerli_seker Doktora gidecektin canim merak ettim bende duramiyorum pazartesi giderim heralde:))
Masallah canim prensese yok canim ya bugun gidemiycem malesef ama gidince yazarim mutlaka bizimde gelisim onde cok sukur bende erken olur diye hesapliyorum zaten benim bebisler 37 haftalik dogdular hayirlisi bakalim saglikla alalim kucagimiza insallah darisi bekleyen isteyen herkeseCanım giremedim kaçgündür..
Cumartesiydi randevum, ayrıntılı ultrasona girdim.. Çok şükür herşey yolunda, gayet sağlıklı kızım
Gelişimi önde olduğu için tahmini doğum tarihim erken olabilir dedi doktorum.. Renkli görüntülerini aldık bebeğimin çok güzel :)
Sen nasılsın canım benim, bugün mü gideceksin? Beni haberdar et gidersen.
Masallah canim prensese yok canim ya bugun gidemiycem malesef ama gidince yazarim mutlaka bizimde gelisim onde cok sukur bende erken olur diye hesapliyorum zaten benim bebisler 37 haftalik dogdular hayirlisi bakalim saglikla alalim kucagimiza insallah darisi bekleyen isteyen herkese
Kızlar günaydın. İlişkinin ve üzerinden 10 gün geçti, bugün 11. gün.. Sabah ilk idrarla test yaptım. Sonucu da bu. Sizce erken mi? Moralim çok bozuldu
Canım çok erken, morelini bozma derim.
Ya ne bileyim, böyle bata 2 ya da 3 gün filan var. Olsa çıkardı diye düşünüyorum ama bir yandan da daha 10 gün oldu çok erken diyorum. Kafam çok karışık
hangi ilişkide hamile kalındığı nasıl anlaşılıyor?Benim reglme 3/4 gün varken çıktı canım ama 10 gün önceki ilişkim değildi, reglm bittikten hemen sonraki ilişkimdi.
hangi ilişkide hamile kalındığı nasıl anlaşılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?