Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim son adet tarihim 17 mayıstı ve 25-30 mayıs arası denedik her gün. 9 haziranda da bata 3 gün kala öğrendim hamile olduğumu

Adetim geceli tam 45gun oldu bu gn test yaptm yine bisey yok deliricem valla ya hamile degilsem neden adet olmuyorm adet olmuyosam nedn hamile degilim doktorlrfa bsy demiyo gidicm bidaha bu sfer ne olursa olsun brakmycam tedaviyi

cok merak edıyorum bende canımya pekı sen folık asıdı unuttugun gunler oldumu bende yutuyorum da bazen unutuyorum pekı cocuk barız bellımı artık ellerı kolları gözü filan son soru cinsiyeti hakkında yorum yaptıımı:)

Gayet gözüküyor Can'ım resmen Bebek ve hareketli hiç durmuyor var ya çok şaşırdık evet unuttuğum oldu ne yalan söyleyim kan ilacı başladık elleri kolları var bacakları falan hep kıpır kıpır cinsiyet için bi sonraki gelişine dedi ama cumartesi ikili test sonucu için gidicez belki söyler ogün adet günüme denk gelen günlerde bazen kanama lekelenme olabilirmiş

ay o kan ılacını ıcmek ıstemıyorum ben of of markası ne bana verdı dıye hatırlıyorum ama ıcmedım ben tıksındım hap olaylarından suan tek ıctıgım sey vıtamınlı folık asıt rabbım kucagına almayı nasıp etsn cnm

Gynoferon depo draje Can'ım evet sabah içtim aç karnına bulantılarım geçmişti derken yine başladı galiba demiştim bende bulantı yapıyo mu inşallah seninde öyle Can'ım yüzlerini görürüz inşallah bende normalde 18inde gidicektim ama acil durum oldu erken gittik bide doktor dedi ki ben 11 hafta biliyordum doktor tam 12 haftalık dedi

Adetim geceli tam 45gun oldu bu gn test yaptm yine bisey yok deliricem valla ya hamile degilsem neden adet olmuyorm adet olmuyosam nedn hamile degilim doktorlrfa bsy demiyo gidicm bidaha bu sfer ne olursa olsun brakmycam tedaviyi
benimde mayısta 47gün geçmişti sonra oldum senin ne rahatsızlığın var ne tedavisi görüyorsun ihmal etme tabi canım

ne guzel valla bendende öne gectın:)

Gidince banada Yazar misin sonucunu bende 25 inde gidicegim

Canım Merhaba,

Ayrıntılı Ultrasona gittim, çok şükür bebeğim iyi herhangi bir sorun yok.. Normalde gittiğimde 20 haftalık olması lazımken 21 haftalık gözüktü ve doktor gelişiminin önde olduğunu bu durumunda kötü birşey olmadığını söyledi. Sadece tahmini doğum tarihimi öne alırmış.. Erken doğum riskim yokmuş, kısacası herşey güzelll.
Sende 25inde gittiğinde güzel sonuçlarla dönersin inşallah, banada haber vermeyi unutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…