- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
hangi ilişkide hamile kalındığı nasıl anlaşılıyor?
sen adetimden sonraki ilişki diyince bende anlaşılıyor mu acaba dedim şimdi her şeyin bir yolu var yaAnlaşılmazkigaliba.
Hani korunmadan 1 kere ilişkiye girdiysen onun tutup tutmadığından anlaşılabilir belki.
canım öncesi sonrası da oluyor ya ne zaman tuttuğu belli olmaz yeter ki tutsunValla ben tahmin ediyorum kendimce şu an.Çünkü bu ay ovu. testi kullandım. Teste göre 02/06 yumurtlama tarihimdi ve o gün de ilişki oldu. Olduysa o gün olmuştur diye düşünüyorum.
canım öncesi sonrası da oluyor ya ne zaman tuttuğu belli olmaz yeter ki tutsun
cok merak edıyorum bende canımya pekı sen folık asıdı unuttugun gunler oldumu bende yutuyorum da bazen unutuyorum pekı cocuk barız bellımı artık ellerı kolları gözü filan son soru cinsiyeti hakkında yorum yaptıımı:)katipcan6868 bem gittim bugun doktora dün kanama gibi lekelenmem oldu 12 haftalık gözüktüğünü söyledi kıpır kıpırdı kolları bacakları ikili test için uygun dedi kan verdik hafta sonu alıcaz sonuçları
Gayet gözüküyor Can'ım resmen Bebek ve hareketli hiç durmuyor var ya çok şaşırdıkcok merak edıyorum bende canımya pekı sen folık asıdı unuttugun gunler oldumu bende yutuyorum da bazen unutuyorum pekı cocuk barız bellımı artık ellerı kolları gözü filan son soru cinsiyeti hakkında yorum yaptıımı:)
ay o kan ılacını ıcmek ıstemıyorum ben of of markası ne bana verdı dıye hatırlıyorum ama ıcmedım ben tıksındım hap olaylarından suan tek ıctıgım sey vıtamınlı folık asıt rabbım kucagına almayı nasıp etsn cnmGayet gözüküyor Can'ım resmen Bebek ve hareketli hiç durmuyor var ya çok şaşırdıkevet unuttuğum oldu ne yalan söyleyim kan ilacı başladık elleri kolları var bacakları falan hep kıpır kıpır cinsiyet için bi sonraki gelişine dedi ama cumartesi ikili test sonucu için gidicez belki söyler ogün adet günüme denk gelen günlerde bazen kanama lekelenme olabilirmiş
maşallah canım bende cok merak ettım daha ben 20sınde gıtcem gecmıyor gunler
Gynoferon depo draje Can'ım evet sabah içtim aç karnına bulantılarım geçmişti derken yine başladı galiba demiştim bende bulantı yapıyo mu inşallah seninde öyle Can'ım yüzlerini görürüz inşallahay o kan ılacını ıcmek ıstemıyorum ben of of markası ne bana verdı dıye hatırlıyorum ama ıcmedım ben tıksındım hap olaylarından suan tek ıctıgım sey vıtamınlı folık asıt rabbım kucagına almayı nasıp etsn cnm
benimde mayısta 47gün geçmişti sonra oldum senin ne rahatsızlığın var ne tedavisi görüyorsun ihmal etme tabi canımAdetim geceli tam 45gun oldu bu gn test yaptm yine bisey yok deliricem valla ya hamile degilsem neden adet olmuyorm adet olmuyosam nedn hamile degilim doktorlrfa bsy demiyo gidicm bidaha bu sfer ne olursa olsun brakmycam tedaviyi
maşallah subhanallah pek güzel bebeğin sanki uzun boylu olacak nasılda gergin durmuş
ne guzel valla bendende öne gectın:)Gynoferon depo draje Can'ım evet sabah içtim aç karnına bulantılarım geçmişti derken yine başladı galiba demiştim bende bulantı yapıyo mu inşallah seninde öyle Can'ım yüzlerini görürüz inşallahbende normalde 18inde gidicektim ama acil durum oldu erken gittik bide doktor dedi ki ben 11 hafta biliyordum doktor tam 12 haftalık dedi
Sağol teyzesi göbeği bile var doktor gösterdi özellikle darısı başına inşallahmaşallah subhanallah pek güzel bebeğin sanki uzun boylu olacak nasılda gergin durmuş
Gidince banada Yazar misin sonucunu bende 25 inde gidicegim
Bunun önü mü var Can'ım sende gidince göreceksin inşallah en az benim kadar şaşıracaksın bide biz Korkuyla gittik ve bebeği o kadar hareketli görünce çok şaşırdıkne guzel valla bendende öne gectın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?