Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kelebek922 Canım bendede aynı durum var :) 20haftalıkken 21 haftalık, doktor normal dedi. Bebeğin gelişimi önde gidiyormuş ve erken döllenmeyle alakalı bir durummuş.
Benimki geç döllenme aslında iki hafta kadar ama ben hep 11.haftaya yeni girdik derken doktor 12 haftalık dedi Can'ım sende ayrıntılıya girmişsin me güzel bi sorun yokmuş maşallah

Çok şükür yok canım, sende herşey sorunsuz devam eder inşallah.
İnşallah Can'ım korkuttu bizi biraz lekelenme gibi kanamam oldu ben ilk hamileliğimde de kanama ve kalp durmasından kürtaj oldum tamam dedim yani buda gitti ama çok şükür maşallah hiç gitçek gibi değil pek hareketli velet bide ilk defa Bebek şekliyle gördüm en son bi ay önce c gibi bişeydi kollar bacaklar hiç durmuyor

kızlar bügün başım felaket ağrıyor o kadar kötüyümki iş yerınde bayılıp kalcam ağrı kesıcıde ıcemıyorum belkı bebiş vardır diye napıcam ben

Tam yumurtlama günümde birlikte olduk ve üzerinden 7 gün geçti, adetime 2 gün var. Belirtiler:
İlk önce aşırı yorgunluk ve yeteri kadar uyuduğum halde uyuma isteği
Kasıklarda ağrı, batma hissi, eğilip kalktığımda, yürürken ağrı ve şişkinlik, ara sıra kasıklarda seğirme oluyor, pır pır atıyor sanki
Adet öncesi hiç yaşamadığım kadar göğüs ağrısı var, merdiven inerken ya da arabada fren yaptığımda artıyor bu ağrılar
Diş etlerimde hafif yaralar var
Bu sabah itibariyle hafif mide bulantısı ve feci baş dönmesi de başladı. Hatta bi ara gözüm karardı.

kızlar selam,

hamile arkadaşlara bir sorum var. Adetinize 4-5 gün kala ne gibi belirtileriniz oldu?

Cok sevindim canım inşallah haber veririm

adetime mi? 12 gün var daha... bu aydan pek ümitli değilim ben o nedenle pek belirti gözlemi yapmıyorum kendimde... geçen ay baya geç adet oldum bu ay yumurtlama dönemimi yakalayamadım sanırım
Hayirlisi olsun belli olmaz 12 gun onceden de baslayabilir belirti kalbine gore versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…