Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar benim ara ara kahverengi lekelerim geliyor 8 gündür normalde adet olmaliydim bu tarihlerde.doğru düzgün adet olmadım sadece kahve rengi afedersiniz pedimi doldurmayacak kadar küçük küçük lekelerim var. kan testi yaptım 3 gun once negativ . geç döllenme dedikleri şey olabilirmi ? Hiç birşey anlamadım birde ben hiç böyle olmazdım 5 gün sürerdi adetim ve çok yoğun olurdum .

bu kahverengi akıntılar regl düzensizliğinden kaynaklanıyor ya da regl sökülmesi öncesi olabiliyor ama yerleşme kanaması pembe diye biliyorum ben. yanlışım varsa düzeltsin kızlar çok soruluyor kahverengi akıntı... hatta ben tedavi görmüştüm kızken sürekli kahverengi akıntım gelirdi doktor regl düzenleyici verdi kullanınca geçti.

Kızlar ya geçen hafta çarşamba günü devlette kan testi 541 çıktı. İki gün sonra 191 çıktı özel bir poliklinikte. Doktorum aynı poliklinikte bir daha test yap iki gün sonra dedi. Bugün yaptırdım 512 çıktı. Aptal oldum ben. Bir yandan da hafif kanama geliyor kahverengi. Doktor yine iki gün sonra aynı yerden test yaptir dedi. Ne sevinebiliyorum ne uzulebiliyorum. Arada kaldım.

bence bambaşka bir hastanede tekrar yaptır ama büyük güvenilir bir yer olsun 541 çıkarken 191 nasıl çıkacak bugünde 512ye yükselmiş çok garip herhangi bir açıklama yapmıyorlar mı sadece 2 günde bir kan mı verdiriyorlar sana?

en son ilişkim yumurtlama gunu oldu perşembe gunu bugun 5.gün kan testinde çıkarmı sızce

HİÇ BİR BELİRTİM YOK SADECE HERZAMANKI GIBI MIGREN TUTTU ODA DUN GECE GEÇ YATTIĞIM ICIN ONUN HARICINDE HİÇ BİRŞEY YOK

MucizeKelebek canim nasılsın, ne durumdasın uzun zamandır giremedim topige
İyiyim canm ben de girmiyorum bu ara pek :) sen nasılsın? Yumurta takibine başkayacaktık biz bu ay ama Ramazan diye ben erteledim onu. Reglim de yeni bitiyor, yani bu ay da olmadı. Önümüzdeki aylarda inşallah :) beklemedeyim. Sende ne var ne yok?

İki değer arasında fark olabilir dedi doktor sonra da ultrasonda düşüyor dedi. Ama kese oluşmamisti nasıl düşüyor dedi anlamadım. Bugün test yaptırdım değerim düsmus diye bekliyordum ama aksine yüksek çıktı. Şimdi napıyım bilmiyorum. İki doktora sordun ikisi de iki gün sonra yine test yap dedi.

bu kadar fazla düşüşü normal mi karşıladılar? bence yine git baktır canım 5-6 haftalıkken görünür kese

Ben de iyiyim canım. Yumurta takibine gerek kalmadan verir rabbim inşallah. Bu hafta yumurtlama günlerim benim de bakalim bu ay ne olacak. Mubarek ramazan ayi bize müjdeler getirsin. Yuce rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.

bu kadar fazla düşüşü normal mi karşıladılar? bence yine git baktır canım 5-6 haftalıkken görünür kese
Yok canım benim. Devlet ile özel hastanede yaptirdigim değerler farklı çıkarmış. Hicbirsey anlamadım. Dış gebelik de yok. Biraz bekleyip yine kan testi yaptırmaya karar verdim. Bakacağım sonra.

kızlar selam,

hamile arkadaşlara bir sorum var. Adetinize 4-5 gün kala ne gibi belirtileriniz oldu?
Bende farklı hiç bir belirti olmadı adet belirtileriyle aynıydı göğüs şişliği ve kasıklarda ağrı hala da devam ediyor. 5 gün kala öğrendim bende hamile olduğumu.

Canım benim reglim çok düzenli günü gününü geçmezdi normalde

Çıkmaz bence çok erken, en az yine bi 9 gün olması gerekiyo diye biliyorum. bata 4-5 gün kala falan yap bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…