Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Halsizlik ve uyuma isteği, sabahları iştahsızlık..
Hiç belirti yaşamayan da var.
Ya benim bat 5 bir kaç gün evvel sağ kasığım da hafif kelebek uçuşu gibi ara atmalar oluyordu. Ama başka birşey yok. Bu ay da ellerim boş galiba belim ağırmıyor göğüslerim ağırmıyor. Sadece dolgunları okadar.

benimde mayısta 47gün geçmişti sonra oldum senin ne rahatsızlığın var ne tedavisi görüyorsun ihmal etme tabi canım

Yumurta tembelligi demislrdi ama tedavi goremedm daha first olmadi bi trlu esim kaza gcirdi fln bi sure ilski olmadi amlyt oldu drken zor zamnlr gcti snra ev aldk yuklu bi brcn altina grdik ancak smdiden snra basliycam. Gece iliskimz oldu bi saat snra dusa grmek icin lvaboya girdm lekelnme gbi bi kan vardi ama cok az sokulucm galiba bugun yarin adetim bittikten sonra da havuc ve kuru incir suyu icicm yumurta tembelligine cok iyi geliyoms cevrmde bikac kisi var bu sekilde hamile kalan

sekerli_seker canim bende 21 haftalikken detayli yaptirdim senin detaylida kac gr kac cm cikti bebisin benim kafama takildi yine kilosu az mi diye bi fırsat bulup kontrole gitmem lazim cok merak ediyorum:))

Canım boyunu hatırlamadım şuan kağıtlarım evde bakar yazarım, kilosu 375g :)
Senin nasıldı ki
390 gr 27 cm demekki o haftalarda bu civarda oluyomus normaldir insallah saglikla gelir bebisler yakin zamanda bidaha gider ogrenirim cunku 1ay gecti ustunden nerdeyse:)

geçmiş olsun canım eşinede sanada zaman zaman bizim dışımızda gelişiyor olaylar malesef can sağlığı olsunda sen herşeyi yola koyunca tedavini aksatma yinede tembellik dediğin pko dimi ona soğan kürüde iyi geliyor aklında olsun

Aynen kuzum normal demekki, maşallah :)
Ben 1 ay sonra gideceğim daha çok var.
Gr.kagitta yazmiyodu benim doktor soylemedi ben ac ile bpd carpip cikardim oyle cikiyomus yaklasik kilosu kesin mi ondanda emin degilim iyi bir özel doktoru arastiriyorum bulup gidip ogrenicem insallah canim

Valla tam bilmiyorum ama pko farkli bsy sanirm bi arkadasimda vardi o su an hamile 4aylik sogan kurude adet duzensizligine iyi geliyomus sanirm

Valla tam bilmiyorum ama pko farkli bsy sanirm bi arkadasimda vardi o su an hamile 4aylik sogan kurude adet duzensizligine iyi geliyomus sanirm
her şeye iyi geliyo canım rahmi temizlediği için polip miyom pko menepoz erkeklerde iyi huylu prostat büyümesi adet düzensizliği. internete yumurta tembelliği yazdığımda pko çıktı o nedenle sordum canım

Hamiş ler bakın hele benim sarı akıntım vardi 5 gündür falan şimdi beyazdan seffafa döndü sizlerin akintilar nasıldı bakım yardım edin hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…