- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
inşallah yerleşme kanamasıdır sana cevap yazdıktan sonra baktım kahverengide olabiliyormuş yerleşme kanaması ama genelde pembe diye biliyorum ben. hayırlısı olsun inşallahCanım benim reglim çok düzenli günü gününü geçmezdi normalde
Ya benim bat 5 bir kaç gün evvel sağ kasığım da hafif kelebek uçuşu gibi ara atmalar oluyordu. Ama başka birşey yok. Bu ay da ellerim boş galiba belim ağırmıyor göğüslerim ağırmıyor. Sadece dolgunları okadar.Halsizlik ve uyuma isteği, sabahları iştahsızlık..
Hiç belirti yaşamayan da var.
Ben zaten hep çok uyuma isteği olduğundan onu ayırt edemiyorum ama akıntım düne kadar baya vardıc
canım uyuma isteği ve sarı akıntım oldu o kadar. bat a 3 gün kala öğrendim ben
sende bendensin benimde hep uyuma isteğim var hamile kalırsam eşim hiç yadırgamıyacakBen zaten hep çok uyuma isteği olduğundan onu ayırt edemiyorum ama akıntım düne kadar baya vardı
benimde mayısta 47gün geçmişti sonra oldum senin ne rahatsızlığın var ne tedavisi görüyorsun ihmal etme tabi canım
inşallah bebeğin seninledir canımBen zaten hep çok uyuma isteği olduğundan onu ayırt edemiyorum ama akıntım düne kadar baya vardı
sekerli_seker canim bende 21 haftalikken detayli yaptirdim senin detaylida kac gr kac cm cikti bebisin benim kafama takildi yine kilosu az mi diye bi fırsat bulup kontrole gitmem lazim cok merak ediyorum:))
390 gr 27 cm demekki o haftalarda bu civarda oluyomus normaldir insallah saglikla gelir bebisler yakin zamanda bidaha gider ogrenirim cunku 1ay gecti ustunden nerdeyse:)Canım boyunu hatırlamadım şuan kağıtlarım evde bakar yazarım, kilosu 375g :)
Senin nasıldı ki
geçmiş olsun canım eşinede sanada zaman zaman bizim dışımızda gelişiyor olaylar malesef can sağlığı olsunda sen herşeyi yola koyunca tedavini aksatma yinede tembellik dediğin pko dimi ona soğan kürüde iyi geliyor aklında olsunYumurta tembelligi demislrdi ama tedavi goremedm daha first olmadi bi trlu esim kaza gcirdi fln bi sure ilski olmadi amlyt oldu drken zor zamnlr gcti snra ev aldk yuklu bi brcn altina grdik ancak smdiden snra basliycam. Gece iliskimz oldu bi saat snra dusa grmek icin lvaboya girdm lekelnme gbi bi kan vardi ama cok az sokulucm galiba bugun yarin adetim bittikten sonra da havuc ve kuru incir suyu icicm yumurta tembelligine cok iyi geliyoms cevrmde bikac kisi var bu sekilde hamile kalan
390 gr 27 cm demekki o haftalarda bu civarda oluyomus normaldir insallah saglikla gelir bebisler yakin zamanda bidaha gider ogrenirim cunku 1ay gecti ustunden nerdeyse:)
Gr.kagitta yazmiyodu benim doktor soylemedi ben ac ile bpd carpip cikardim oyle cikiyomus yaklasik kilosu kesin mi ondanda emin degilim iyi bir özel doktoru arastiriyorum bulup gidip ogrenicem insallah canimAynen kuzum normal demekki, maşallah :)
Ben 1 ay sonra gideceğim daha çok var.
geçmiş olsun canım eşinede sanada zaman zaman bizim dışımızda gelişiyor olaylar malesef can sağlığı olsunda sen herşeyi yola koyunca tedavini aksatma yinede tembellik dediğin pko dimi ona soğan kürüde iyi geliyor aklında olsun
her şeye iyi geliyo canım rahmi temizlediği için polip miyom pko menepoz erkeklerde iyi huylu prostat büyümesi adet düzensizliği. internete yumurta tembelliği yazdığımda pko çıktı o nedenle sordum canımValla tam bilmiyorum ama pko farkli bsy sanirm bi arkadasimda vardi o su an hamile 4aylik sogan kurude adet duzensizligine iyi geliyomus sanirm
oruçlu musun canımkızlar az önce birden elim ayağım boşaldı sandalyeye zor attım kendimi sıcaktan mı acaba fena oldum
Yok canim degilim dun bas agrisindan uyumus kalmisim suanda sol boslugum agriyor saol kasigimla birlikte hep sag tarafim agrir bu sefer soloruçlu musun canım
Teşekkür ederim inşallah CNm. Büyük bir umutla bekliyoruz.inşallah bebeğin seninledir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?