Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

her şeye iyi geliyo canım rahmi temizlediği için polip miyom pko menepoz erkeklerde iyi huylu prostat büyümesi adet düzensizliği. internete yumurta tembelliği yazdığımda pko çıktı o nedenle sordum canım

Rabbim herseye bi sifa verms hc biseyi bosuna yaratmamis valla cok sagol canim bu kadar seye fayda ettigini blmiyodum onuda denerm bidaha ki ay bi sokuliym bu ayda. Bide doktor bna pko yla alakali bsy dememsti bnde pek arastrmadm belkide ayni sydir bna dediklri yumrtalarn buyuyo ama catlamiyo dye hatta 7aylik evlyken gttogmde yumurtalarn bu gun yarin catlar demislrdi 18 mm olms demisti istersn gel bakalm kan testinde demslrdi 2gn snra gtmistm ve catlamamis bidaha ki ay catltma ignesi yapalm isyersen demsti bnde grek varsa yapin demstm yeni evli sayilrsn tabsiye etmiyorm bi senedn snra tedaviye baslamani tavsye ederm demisti bi buck sne oldu hala tedaviye baslicam..

canım catlamayan yumurta için kür var ibrahim Saraçoğlu nun onu bi araştır istersen. bi de ben 13 aydan sonra bu ay Klomen ve catlatma iğnesi kullandım Rabbime şükürler olsun hamile kaldım. sen de başla istersen

bat a ne kadar var canım benim bu ay hep sarı akıntım oldu bi ara beyaz kıvamlı geldi kesildi
Canım bende pko olduğu için bat belli olmuyor 30 günde bir olsaydim 8 gün geçti derdim ama zaten 45 günde 50 günde anca geliyor adetim karnım da çok sis ya daha test yapasim da yok dedimya geç geliyor 45 i göreyim hele

Hayirli olsun canim rabbim bna ve isteyen herkese nasp eder insallahh. Bende basliycam en kisa zamanda byle olmycak cnku beklemenin bi anlami yok sonuc olarak. Ibrahim saracoglunun tembel yumurta kuru havuc ve kuru incir suyu diye biliyorm onu yapmayi planliyorum bu ay dun lekelenmem oldu ama su anda bakiyorm hic bisy yok. Ben lekeden sonra adetim baslar dedm ama komple kesildim

Polikistik var mı sende canın bende 35 günde 1 görüyorum genellikle. Rabbim göbişlerimizi boş bırakmasın inş su mübarek günlerde.

arkadaşım bence çok erken Senin ki dün de belirti arıyordun.böyle yaparak kendine zarar verirsin .varsa tutunacaksa ona da..daha bismillah

Kızlarrr benim bat 22 haziran. 1hafta var. Bu ay ovulasyonda başlayıp devam eden ve bugün ciddi anlamda beni rahatsız edecek kadar artan göğüs ağrım var. Ben daha önce bi dış gebelik geçirdiğim için erken öğrenmem benim için çok iyi olacak. Erken gebelik testi aldım acaba yapsam çıkar mı. Ve böyle belirtiyi yaşayan var mı.

2 gün beklemeni tavsiye ederim ..daha çok erken 6 gün ince yumurtlamışsın ..kanda bile çıkmaz..yumurtlama ağrın olBilri

Kızlar benim son adet tarihim 7 haziran yani geçen hafta saliydi . fakat sadece kahverengi lekelenmelerim oldu bu kahverengi lekelenmelerim 8 gün sürdü.yani düne kadar kahverengi azar azar afedersiniz pedimi doldurmayacak kadardı . normalde çok olurdum ben ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım internette biraz araştırdım yerleşme kanaması implantasyon kanaması üstüne görme filan yazıyordu. Fakat bugünde adetim normale döndu.yani anlıyacagınız 8 gün kahverengi ara ara lekelerim oldu ve bugün adetim normale döndü . acaba diyorum bebek rahime yerleşip dusmus olabilirmi ? Bilgisi olan yardım etsin

Ve sende 8 gün bekledin bu lekelenmeyi..sonuçta çalışıyoruz o yüzden temkinli de olmamamız gerekiyor.neden bir test yapmadın

Cnm ayni durm bnm basimda sayilr su anda dun gce bu saatlrde oembe bi lekelenmem oldu hastalanicam diye bklerken kesildi su anda cok acil doktora gtmeyi dusunuyorm keske sende 2 3 gn bu sekilde oldugunda gtseydn cnku bazi gebelklrde dusk oldugnda cok kuck oldugu icn sanci ve agri yapmiyoms en azndan onlem alirdn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…