Amin canım evet pko var yaPolikistik var mı sende canın bende 35 günde 1 görüyorum genellikle. Rabbim göbişlerimizi boş bırakmasın inş su mübarek günlerde.
Tatlım lekelenmemin 3. Günü kan vermeye gittim negativ di sonrada bekleyeyim belki hormonlarim geç salgılanır kana geç karışır diye dusundumVe sende 8 gün bekledin bu lekelenmeyi..sonuçta çalışıyoruz o yüzden temkinli de olmamamız gerekiyor.neden bir test yapmadın
Ozaman cevabı sende ..demek ki düşük değil kan değerin az da olsa çıkardıTatlım lekelenmemin 3. Günü kan vermeye gittim negativ di sonrada bekleyeyim belki hormonlarim geç salgılanır kana geç karışır diye dusundum
Bu hafta Bİnlere çıkmıştırGÜNAYDIN KIZLAR 4+5 KAN DEĞERİM KAÇ OLMALI GEÇEN HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ 129 LA ÖĞRENDİM HAMİLELİĞİMİ EĞER KATLANMIŞSA KAÇ OLMALI NORMAL DEĞER CVP LÜTFEN
Dış gebelik faln olur dye korkyorumBu hafta Bİnlere çıkmıştır
Git yaptır Can'ım bak benim ilki 19 çıkmıştı bi hafta sonra aynı gün 794 çıktı iki hafta sonra gittim doktora benim geç döllenmemde varmış 2 hafta sekiz olması gerekirken 6 haftaydı ve kalp atışı bile duydukDış gebelik faln olur dye korkyorum
3ay önce dış gebelik yaşadım. Beta hcg artışı belli bi değerde sabitleniyorsa ve daha kese oluşmamışsa dış gebelikten şüphelenilir. 4-5haftalık olduğunda kese oluştuğunda eğer bebek rahim yerine tüpe yerleşmişse ultrasonla görebilir. Sakin ol ve kan testini tekrarla.Dış gebelik faln olur dye korkyorum
Sağol cnm geçmiş olsn bu arada şimdi kan testi için tekrr gdyorum hayırlısı bklm3ay önce dış gebelik yaşadım. Beta hcg artışı belli bi değerde sabitleniyorsa ve daha kese oluşmamışsa dış gebelikten şüphelenilir. 4-5haftalık olduğunda kese oluştuğunda eğer bebek rahim yerine tüpe yerleşmişse ultrasonla görebilir. Sakin ol ve kan testini tekrarla.
Hadi güzel haberlerle gel inşallahSağol cnm geçmiş olsn bu arada şimdi kan testi için tekrr gdyorum hayırlısı bklm
Benimde 6. Gün daha erken diye düşünüyorum cnm :)AY KUZULAR HİÇ BİR BELİRTİ HALA YOK BUGUN 6. GÜN İLİŞKİDEN SANIRIM GENE OLMADI CANLAR
canısı ya beklemek ne zor kendımı zor tutuyorum kan testı yapmamaya sendede hıc yokmu belırtı göğüslerime bakıyorum koyulaşma yok mıde bulantısı yok ağrı sancı hıc birşey yok sadece normal zamanda adet olmama yakın her tarafım davul gıbı şişer dizlerim belım ağrır dı göğüslerim falan ağrısından dokunamazdım bu belırtılerın hiç biri bu ay yok ama gulum bende başka bir durum var ınan yumurtlama zamanı akıntım bozulmuş balık gibi kokuyor sanırım ıltıhap faln var eğer bu ay bebıl tutmadıysa hemen bır doktora gıtmem gerekBenimde 6. Gün daha erken diye düşünüyorum cnm :)
Bende sabirsizlaniyorum benim bacaklarım uyuşuk kasiklarimda hafif ara ara ağrı var bide akintım var bu ay tutsun artik Alllah im nolur diye her gün dua ediyorum :) kadın olmak ne zormus yaaacanısı ya beklemek ne zor kendımı zor tutuyorum kan testı yapmamaya sendede hıc yokmu belırtı göğüslerime bakıyorum koyulaşma yok mıde bulantısı yok ağrı sancı hıc birşey yok sadece normal zamanda adet olmama yakın her tarafım davul gıbı şişer dizlerim belım ağrır dı göğüslerim falan ağrısından dokunamazdım bu belırtılerın hiç biri bu ay yok ama gulum bende başka bir durum var ınan yumurtlama zamanı akıntım bozulmuş balık gibi kokuyor sanırım ıltıhap faln var eğer bu ay bebıl tutmadıysa hemen bır doktora gıtmem gerek
Bende sabirsizlaniyorum benim bacaklarım uyuşuk kasiklarimda hafif ara ara ağrı var bide akintım var bu ay tutsun artik Alllah im nolur diye her gün dua ediyorum :) kadın olmak ne zormus yaaa
Hayırlısı Alllah tan üzülme ne kadarlık evlisin canimbende akıntı hıc yok sanırımm tutmadı yaağrı sızı yok cok dua edıyoruz ama olmuyor sadece baş ağrım var bıraz dunden bu yana geçmeyen
Hayırlısı Alllah tan üzülme ne kadarlık evlisin canim[/QU
13 AYLIK CANIM
belkide hiçbir belirti olmadan gelecek bebişin bilemezsin kibende akıntı hıc yok sanırımm tutmadı yaağrı sızı yok cok dua edıyoruz ama olmuyor sadece baş ağrım var bıraz dunden bu yana geçmeyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?