Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Dış gebelik faln olur dye korkyorum
3ay önce dış gebelik yaşadım. Beta hcg artışı belli bi değerde sabitleniyorsa ve daha kese oluşmamışsa dış gebelikten şüphelenilir. 4-5haftalık olduğunda kese oluştuğunda eğer bebek rahim yerine tüpe yerleşmişse ultrasonla görebilir. Sakin ol ve kan testini tekrarla.

Sağol cnm geçmiş olsn bu arada şimdi kan testi için tekrr gdyorum hayırlısı bklm

Benimde 6. Gün daha erken diye düşünüyorum cnm :)
canısı ya beklemek ne zor kendımı zor tutuyorum kan testı yapmamaya sendede hıc yokmu belırtı göğüslerime bakıyorum koyulaşma yok mıde bulantısı yok ağrı sancı hıc birşey yok sadece normal zamanda adet olmama yakın her tarafım davul gıbı şişer dizlerim belım ağrır dı göğüslerim falan ağrısından dokunamazdım bu belırtılerın hiç biri bu ay yok ama gulum bende başka bir durum var ınan yumurtlama zamanı akıntım bozulmuş balık gibi kokuyor sanırım ıltıhap faln var eğer bu ay bebıl tutmadıysa hemen bır doktora gıtmem gerek

Arkadaşlar şüpheli birlikteliğin üzerinden 8 gün geçti. Normalde yarın adet olmam lazım fakat korkunç bi bel ağrısı var şu an. Gögüslerim feci ağrıyor. Günlerdir kasık agrısı cekiyorum, özellikle de eğilip kalktığımda. Dün akşam duşta sağ kasığım öyle bi ağrıdı ki sanki biri tutup çekiyor gibiydi. Bi de seğirme oluyor kasıkta, pır pır atıyor sanki. Bu belirtileri yaşayıp hamile kalan var mı?

Bende sabirsizlaniyorum benim bacaklarım uyuşuk kasiklarimda hafif ara ara ağrı var bide akintım var bu ay tutsun artik Alllah im nolur diye her gün dua ediyorum :) kadın olmak ne zormus yaaa

Bende sabirsizlaniyorum benim bacaklarım uyuşuk kasiklarimda hafif ara ara ağrı var bide akintım var bu ay tutsun artik Alllah im nolur diye her gün dua ediyorum :) kadın olmak ne zormus yaaa

bende akıntı hıc yok sanırımm tutmadı ya ağrı sızı yok cok dua edıyoruz ama olmuyor sadece baş ağrım var bıraz dunden bu yana geçmeyen

Bende 10 aylık daha erken olur bende üzülüyorum.ama moral çok önemli belkide tuttu belirti yok diye olmadığı anlamına gelmez ki erken daha canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…