- 13 Mayıs 2016
- 1.385
- 2.899
- 133
- 38
inşallah canım. dene mutlaka faydasını görürsün ama tedaviyle kürler bir arada yapılır mı bilmiyorum ona dikkat etHayirli olsun canim rabbim bna ve isteyen herkese nasp eder insallahh. Bende basliycam en kisa zamanda byle olmycak cnku beklemenin bi anlami yok sonuc olarak. Ibrahim saracoglunun tembel yumurta kuru havuc ve kuru incir suyu diye biliyorm onu yapmayi planliyorum bu ay dun lekelenmem oldu ama su anda bakiyorm hic bisy yok. Ben lekeden sonra adetim baslar dedm ama komple kesildim
belkide hiçbir belirti olmadan gelecek bebişin bilemezsin ki
Bende 10 aylık daha erken olur bende üzülüyorum.ama moral çok önemli belkide tuttu belirti yok diye olmadığı anlamına gelmez ki erken daha canim
valla canım 5 gün falan önce öğrenen var da istersen 2 3 gün daha bekleKızlarrr benim bat 22 haziran. 1hafta var. Bu ay ovulasyonda başlayıp devam eden ve bugün ciddi anlamda beni rahatsız edecek kadar artan göğüs ağrım var. Ben daha önce bi dış gebelik geçirdiğim için erken öğrenmem benim için çok iyi olacak. Erken gebelik testi aldım acaba yapsam çıkar mı. Ve böyle belirtiyi yaşayan var mı.
İnşaallah vardır canım üzülme.İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH VARDIR
canım hiç bir belirti olmadan da hamile olabilirsin belirtilerin çoğu sonra başlıyor zatenAY KUZULAR HİÇ BİR BELİRTİ HALA YOK BUGUN 6. GÜN İLİŞKİDEN SANIRIM GENE OLMADI CANLAR
Pazartesi gittik Can'ım kanama gibi lekelenme oldu paZar günü gittik görünce şok oldum ya resmen bebeğe benziyo bi aydır görmemiştim Nasıl hareketli kolları ayakları hep oynuyo adet günüme geldiği için olabilirmiş kanama kesildi zaten şuan iyiyiz Allah'a şükür cinsiyet için bidahaki geldiğinizde söylerim dedi şuan tam 12 haftalık dedi ikili tarama için kan da verdim cuma çıkıcak sonuçlar cumartesi gidicez bakalım tekrar Can'ım sana neler ded şaşırdın mı görüncekelebek922 cnm naptin gittinmi doktora bebis nasıl cinsiyet için ne zaman cagirdi seni.beni 16. Haftada
Ben de çok şaşırdım cnm ya nasıl hareket ediyor çok duygulandim valla :) ben ikili testi istemedim cnm inşallah güzel sonuçlar alırsınızPazartesi gittik Can'ım kanama gibi lekelenme oldu paZar günü gittik görünce şok oldum ya resmen bebeğe benziyo bi aydır görmemiştim Nasıl hareketli kolları ayakları hep oynuyo adet günüme geldiği için olabilirmiş kanama kesildi zaten şuan iyiyiz Allah'a şükür cinsiyet için bidahaki geldiğinizde söylerim dedi şuan tam 12 haftalık dedi ikili tarama için kan da verdim cuma çıkıcak sonuçlar cumartesi gidicez bakalım tekrar Can'ım sana neler ded şaşırdın mı görünce
Doktor yaşın genç zaten risk düşük dedi yaptırdık yine de bakalım inşallah . Çok güzeller dimi ya benim hala gözümün önünden gitmiyo cinsiyet için hiç bişey demedi miBen de çok şaşırdım cnm ya nasıl hareket ediyor çok duygulandim valla :) ben ikili testi istemedim cnm inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Canm sen kendini çok yıpratıyorsunAY KUZULAR HİÇ BİR BELİRTİ HALA YOK BUGUN 6. GÜN İLİŞKİDEN SANIRIM GENE OLMADI CANLAR
valla canım benim bütün akrabalar burda ama evin içinde bir bebeğin olması bambaşka bende çok istiyorum oyalanırım onunla diye inşallah çok bekletmez bebişlerimizİNŞALLAH CANIM YA GELIN GELDĞİM ŞEHİRDE YAPAYALNIZIM EŞİMDEN BAŞKA HİÇ KIMSEM YOK BIR BEBEK BANA CAN YOLDAŞI OLUCAK YOKSA KENDIMI COK YALNIZ HISSEDIYORUM EE ÇALIŞIYORUM EDIYORUM AMA YETMIYOR ODA
hayırlısı olsun tatlım...bende bu ay bebek yoksa inşallah kolayca olurum geçen ayın stresi baya kötüydü çünkü testte negatif görüp regl olmamak çok can sıkıcı oluyor. onun bile kıymetini anlıyor insangünaydın kızlaaar :)) nasılsınız ?? malum ben pek takip etmiyorum artık.. kafaya takmamak adına.. ve dün gelen reglimle bunun önemli olduğunu bir kez daha anladım.. geçen aylar boşuna geciktirmişim psikolojimi etkilemişim. kendime boşuna stres yapmışım bu ay reglim erken bile geldi :) hamile kalmak için kendimize eziyet etmeyelim.. çünkü hamile değilsek regl olamamak çok kötü bir durum.. bu ay rahatladım kafamda acabalarım olmadan kırmızılarım geldi
Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Doktor yaşın genç zaten risk düşük dedi yaptırdık yine de bakalım inşallah . Çok güzeller dimi ya benim hala gözümün önünden gitmiyo cinsiyet için hiç bişey demedi migöbeği falan bile var ya gösterdi her yerini tek tek resmen kolbastı oynuyo bide kan ilacı başlattı Can'ım bana
hayırlısı olsun tatlım...bende bu ay bebek yoksa inşallah kolayca olurum geçen ayın stresi baya kötüydü çünkü testte negatif görüp regl olmamak çok can sıkıcı oluyor. onun bile kıymetini anlıyor insan
inşallah canım. dene mutlaka faydasını görürsün ama tedaviyle kürler bir arada yapılır mı bilmiyorum ona dikkat et
Bence yap test ben dört gün geçince kan vermiştimkızlar merhaba yenı uye oldum. sürekli burayı takıp ediyorum yazılarınızı okyorum.
adetim bugun 3 gün gecikti. sol kasığımda ağrı var. biliyorum herkes aynı seyi yazıyor. sürekli açmısım gibi hissediyorum. midem kazınıyor. göz kararmasımı bas donmesımı bılmıorum gozumu kapattıgımda bı anlık bısey oluyor. cokta agrasıfımtest yapmak korkutuyo olumsuz cıkacakmıs gıbı. lütfen bana cvp yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?