Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

1. 9
Evet canım mucize birsey bu ya çok güzel bana folikasit_demir_b12 karışımı bi ilaç verdi cnm .. cinsiyet için birsey söylemedi bu doktor geç soyluyormus 16. Haftayı bekliyormus illaki
Aynen bende Demir folik asit gynoferon depo draje adı doğum ne Zaman dedi

Merhaba kızlar yardıma ihtiyacım var.. Adet tarihimi 5 gün geçti 10 haziranda olmam gerekiyordu ama hala olmadım test almamada eşim izin vermedi daha erken bekleyelim diyor. Normal adet olmam gereken günde 1 gün önce yani 9 haziranda akıntımın rengi biraz koyu olmuştu dedim tamam geliyor galiba kırmızılar ama hala gelmedi simdi yine tuvalete gittim akıntım koyu sarı ve biraz sulu... Sizce neden böyle bisey olmuş olabilir ?

Can'ım benim belirtim akıntıydı hala da var

Kizlar ben 17 mayista kuryaj oldum hic korunmadik yarin kurtajdan sonraki 30. Gunum adet bekliyodum yabi.. dun gece bi ruya gordum ve cok etkilendim sabah kalkip idrar testi yaptim predictor ve ben şok cift cizgi ikinci cizgi biraz silik ama cikmisti hala sokum yarindan sonra bidaha idrar testi yapcam eger ondada cikarsa pazartesi kan vercem.. ben hamilemiyim simdi acaba baska bisey degildir dimi

Esin neden izin verecek ki 3 5 lira bisi git al canim ben bazen 1 gun gecse bile gittim aldim erkek kismi ne anlar git icini rahatlat en azindan 5 gun az degil
SELAM KIZLAR GEÇEN HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ KAN DEĞERİM 129 DU BU GÜN 1661 SİZCE NASL DEĞERİM DIŞ GEBELİK YOKTUR DİMİ KIZLAR
Harika bir deger bence sanmam dis gebelik oldugunu nasil yukselmis baksana gonlunu ferah tut

canım kaç haftalıktı bebek kürtaj oldun ama korunmadın?bende 22 nisanda kürtaj oldum 8+4 haftamdı 3 ay korun dedi 2.adeti bekliyorum.umarım hamilesindir bu arada

Fiyatından dolayı degil Can'ım benim daha varsa küçüktür çıkmaz sonra üzülürüm diye izin vermiyor..

canım kaç haftalıktı bebek kürtaj oldun ama korunmadın?bende 22 nisanda kürtaj oldum 8+4 haftamdı 3 ay korun dedi 2.adeti bekliyorum.umarım hamilesindir bu arada
7 haftalik hamileydim ama saglikli bi gelisimi yoktu kurtajdan sonra kontrole gittigimdede doktor rahmin cok temiz dedi tekrar hamile kalabilirsin hatta kurtaj oldugu ay hamile kalanlar bile var dedi cok fazla korunmayin dedi

7 haftalik hamileydim ama saglikli bi gelisimi yoktu kurtajdan sonra kontrole gittigimdede doktor rahmin cok temiz dedi tekrar hamile kalabilirsin hatta kurtaj oldugu ay hamile kalanlar bile var dedi cok fazla korunmayin dedi
ne güzel bu drlar hep farklı konuşuyor ben de kontrole gittim toparlanıyor güzel dedi ama 3 ay korun dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…