Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ne güzel bu drlar hep farklı konuşuyor ben de kontrole gittim toparlanıyor güzel dedi ama 3 ay korun dedi..
Banada once 2 ay korun dedi kontrole gittigimde muayeneden sonra ve pataloji sonucundan sonra cok sıkıntılı bi durun yok dedi .. ya zaten rahim kendini hazir hissetmeden hamile kalinmazmis hazir oldugu zaman hamile kalinirmis .. cok fazla korunma taraftari degildim bende zaten

ee mesela kürtaj sonrası antibiyotik zarar verir mi diye düşünüdm bir dönem ilk adeti oldum sonra enfeksiyon kaptım yumuşak doku rahim su topladı bir de bu çıktı yine antibiyotik kulandım bakalım hayırlısı artık.

Yok kuzum hic bisey yok kaşıklarımda sadece 1 kere agrıdı oda 9 haziranda yani adet olmam gereken tarihten 1 gün önce.. Kısmet artık
Bak bence Can'ım bi kaç gün daha bekle git kan testi yaptır hatta şimdi bile yaptırsan kanda direk çıkar küçükse bile çıkar

Ben kurtaj sonrasi ilk 3 gun antibiyotik kullandim bı sıkıntı olmaso cok sukur

Fiyatından dolayı degil Can'ım benim daha varsa küçüktür çıkmaz sonra üzülürüm diye izin vermiyor..
evet varsa küçüktür ama böyle de stres oluyorsun. en azından yoksa yoluna bakarsın yeni ay yeni umutlar. 5 gün az bi zaman değil. Ben bat a 3 gün kala öğrenmistim canım. inşallah vardır

Fiyatından dolayı degil Can'ım benim daha varsa küçüktür çıkmaz sonra üzülürüm diye izin vermiyor..
fiyat problem demedim ki zaten eşe sormaya ne gerek var gibisinden yazdım çalışıyorsan iş yerine yakın eczaneden alabilirsin evdeysen eşin işe gittikten sonra al yap. 5 gün az değil çünkü ama olurda geç döllenme ihtimaline karşı bekle ozaman bir kaç gün daha

Ay ben yanlıs anlamışım
Cumaya kadar beklicem hala olmazsam cımartesi hastaneye kan vermeye gidicem inşallah

evet varsa küçüktür ama böyle de stres oluyorsun. en azından yoksa yoluna bakarsın yeni ay yeni umutlar. 5 gün az bi zaman değil. Ben bat a 3 gün kala öğrenmistim canım. inşallah vardır

İnşallah Can'ım ya.. Haklısın bosuna stres ama cumaya kadar beklicem artık çtesi hemen hastaneye kan vermeye gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…