Sanmm cnm bnm kötü düşünme belki yerleşme kanamasıdr dur bklm bekle
olur tatlım öyle şeyler konuşmayla yazmak bir olmuyor bazen kestirmeden yazıveriyoruzAy ben yanlıs anlamışım
Cumaya kadar beklicem hala olmazsam cımartesi hastaneye kan vermeye gidicem inşallah
olur tatlım öyle şeyler konuşmayla yazmak bir olmuyor bazen kestirmeden yazıveriyoruzhayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledir
1 ocak görünüyo. . Cnm ya bu ilaç sana da ağır gelio mu mide bulantısı yapio Sanko ağır geldi bana biAynen bende Demir folik asit gynoferon depo draje adı doğum ne Zaman dedi
canım takvime göre olan dönemin hep mi kuruydu. bi de bu ay ovulasyon testi al istersen büyük kolaylık sağlar sana. umarım onlara gerek kalmaz bebeğin seninledir inşallahkızlar ben bu ay belirti gözlemlemicem dedim ama aşırı derecede bel ağrısı başladı bende hatta iş yerindeyim oturduğum yerde popoma kadar yayıldı ağrıbişi varsa bile çok erken sanki belirti için bu ay yumurtlama günümü belirleyemedim saçma sapan bir aydı ama takvimim programına göre ayın 7sinde başlayp 13ünde bitti yumurtlama dönemim. öncesinde baya akıntım oldu yumurtlama diye görülen zamanda hep kuruydu ilişki bile doğru düzgün olmadı canım yandı yani ilişki anlamında baya kısır bir ay geçirdim acaba programın gösterdiğinden öncemiydi yumurtlamam eğer öyleyse o zamanları değerlendirdik bir ay adetim geç geldi diye bütün düzenim bozuldu. acaba erken mi adet olucam yani geçen ay günümde olsaydım bu ay 13-15inde olacaktım. yoksa bozuk düzende gidersem 26sında olmam lazım.
canım adet belirtileri ile hamilelik belirtileri yakın oluyor genelde. inşallah bebeğin seninledir haber ver mutlakaArkadaşlar lütfen yardım edin. Şüpheli ilişkinin üzerinden 8 gün geçti ve günlerdir göğüslerimde ağrı var. Kasıklarımda, özellikle de sağ tarafta batma ve seğirme hissi var. Hatta dün banyo yaparken sağ kasığımı biri asılıp çekiyormuş gibi gerilme hissettim, yarım saat kadar sonra sağ kasık hizasında sanki şarıl şarıl su akar gibi bişeyler oldu yani sesini çok net duydum. Bugün bir de şiddetli bel ağrısıyla bacak ve bilek ağrısı eklendi. Normalde yarın adet olmam gerekiyor, adet öncesi böyle bir bel ağrısı ve bacak ağrısı hiç yaşamamıştım. Hamile olabilir miyim?
Bana da önce 1 ocak deri bu gittiğimde aralık sonu dedi Can'ım evet ya bu sabah ilk defa istifra ettim ama ilacı daha içmemiştim kalktığım gibi ettim1 ocak görünüyo. . Cnm ya bu ilaç sana da ağır gelio mu mide bulantısı yapio Sanko ağır geldi bana bi
Can'ım benim kasığımda sanki kelebek ya da sinek var gibi bişey kanat çırpıp titriyor gibi oluyodu pır pır ediyordu günün gecikti miKızlar selam,
1.5 ay once polip ameliyatı oldum.. Geçen ay da yumurtlamam olmamıştı. (Bu ay olduğunu umuyorum) dr bu ayda korunacaksınız demesine rağmen ben korunmadım. Zaten 1-2 kes ilişkimiz oldu. Akıntım azaldı. Göğüslerim de ağrı sızı yok ama dolgunduk var. Fakat diğer aylardan ayrı bişi yaşıyorum. 2-3 gün evvel sağ kaşığıma ara ara iğne batar gibi tatlı sızılar girdi 2/3 saatte bir. Bugun de yine aynı şekilde sol kasığım da var ama şiddetli bıçak gibi değil tatlı:) bir de oruçtan mı bilmiyorum. Göbek deliğimin altında hafif karıncalanma gibi bişiler oluyor. Bunlar gebelik belirtisi sayılır mı ? Kimseye soramıyorum r tek siz vardınızyardımcı olursanız sevinirim
Baya karışıkmış Can'ımkızlar ben bu ay belirti gözlemlemicem dedim ama aşırı derecede bel ağrısı başladı bende hatta iş yerindeyim oturduğum yerde popoma kadar yayıldı ağrıbişi varsa bile çok erken sanki belirti için bu ay yumurtlama günümü belirleyemedim saçma sapan bir aydı ama takvimim programına göre ayın 7sinde başlayp 13ünde bitti yumurtlama dönemim. öncesinde baya akıntım oldu yumurtlama diye görülen zamanda hep kuruydu ilişki bile doğru düzgün olmadı canım yandı yani ilişki anlamında baya kısır bir ay geçirdim acaba programın gösterdiğinden öncemiydi yumurtlamam eğer öyleyse o zamanları değerlendirdik bir ay adetim geç geldi diye bütün düzenim bozuldu. acaba erken mi adet olucam yani geçen ay günümde olsaydım bu ay 13-15inde olacaktım. yoksa bozuk düzende gidersem 26sında olmam lazım.
canım takvime göre olan dönemin hep mi kuruydu. bi de bu ay ovulasyon testi al istersen büyük kolaylık sağlar sana. umarım onlara gerek kalmaz bebeğin seninledir inşallah
sorma tatlım ya çok karıştım bu ayBaya karışıkmış Can'ım
Aynen Can'ım hangisini bekliyceksin o da karışmış en iyisi beklemeksorma tatlım ya çok karıştım bu ayanlayacağın ilişki pek olmadı kuruluktan dolayı... adet olmayı bekliyorum bu arada belirtilerim adet belirtisi mi yoksa bebek belirtisi mi onuda bilmiyorum. çünkü geçen ay geç adet olunca bu ayda 26sında olucam 26sı için adet belirtisi çok erken
Yok Can'ım bu pazar ama akıntım kesildi adet olacağım herhaldeCan'ım benim kasığımda sanki kelebek ya da sinek var gibi bişey kanat çırpıp titriyor gibi oluyodu pır pır ediyordu günün gecikti mi
İnşallah olmazsınYok Can'ım bu pazar ama akıntım kesildi adet olacağım herhalde
Ya inşallah Bebek varsa olmam :)) çok sevinirim bazen hayal ediyorum hamile olduğumu oturup ağlıyorum hayalime. Gerçek olsa be yaparım bilemiyorum. Aslında bu ay tek şüpheli ilişki oldu ama insan beklemeden/umut etmekten kendini geri alamıyorİnşallah olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?