Canım eltim de doğum yapacak o da sabahları sadece öğürüyordu sonra kusmaya başladı. 16 haftaya kadar galiba böyle devam ediyor sonra geçiyor. Korkma düşük tehlikesi olmayan Bebek kusturur derlermiş :))Kızlar ya üç ay bitti ama ben ilk defa bugün istifra ettim daha önce midem bulanıyordu öğürmede vardı ama hiç istifra etmemiştim
Gecen gun bende istifra ettim dediğin gibi ilk defa yani .. ayıptır söylemesi ama kusura kalma dışkı da yeşil yeşil ..Bana da önce 1 ocak deri bu gittiğimde aralık sonu dedi Can'ım evet ya bu sabah ilk defa istifra ettim ama ilacı daha içmemiştim kalktığım gibi ettim
canım bende hayal kuruyorum kurarken ağlarken buluyorum kendimi çok güzel bir duygu ama bazende ya üstesinden gelemezsem diyorum benim annem yok kayınvalide ise çalışıyor bende çalışıyorum eşim yardımcı olur ama bir anne desteği çok farklı olurdu sanki.bazende gurbetteki kadınlar nasıl üstesinden geliyor diyorum Allah kuvvetini sabrını verir inşallahYa inşallah Bebek varsa olmam :)) çok sevinirim bazen hayal ediyorum hamile olduğumu oturup ağlıyorum hayalime. Gerçek olsa be yaparım bilemiyorum. Aslında bu ay tek şüpheli ilişki oldu ama insan beklemeden/umut etmekten kendini geri alamıyor
İnşallah olur Can'ım ya pazar gününü bekle bakalımYa inşallah Bebek varsa olmam :)) çok sevinirim bazen hayal ediyorum hamile olduğumu oturup ağlıyorum hayalime. Gerçek olsa be yaparım bilemiyorum. Aslında bu ay tek şüpheli ilişki oldu ama insan beklemeden/umut etmekten kendini geri alamıyor
Çok feci bişeymiş ya içim boş zaten sabah az kustum ellerm titredi hemenCanım eltim de doğum yapacak o da sabahları sadece öğürüyordu sonra kusmaya başladı. 16 haftaya kadar galiba böyle devam ediyor sonra geçiyor. Korkma düşük tehlikesi olmayan Bebek kusturur derlermiş :))
İyi senin dışkın yeşil benim ki kapkaraGecen gun bende istifra ettim dediğin gibi ilk defa yani .. ayıptır söylemesi ama kusura kalma dışkı da yeşil yeşil ..
İnşallah olsun da.. Tabbim bir kolaylığını verir. Rabbim kollarınızı kucaklarımızı boş bırakmasıncanım bende hayal kuruyorum kurarken ağlarken buluyorum kendimi çok güzel bir duygu ama bazende ya üstesinden gelemezsem diyorum benim annem yok kayınvalide ise çalışıyor bende çalışıyorum eşim yardımcı olur ama bir anne desteği çok farklı olurdu sanki.bazende gurbetteki kadınlar nasıl üstesinden geliyor diyorum Allah kuvvetini sabrını verir inşallah
Ayakta kusman gerekiyor biliyorsun değil mi? Kendisi doktor bu şekilde kusmak gerekiyor diyorÇok feci bişeymiş ya içim boş zaten sabah az kustum ellerm titredi hemen
Ayakta kustum öyle denk geldi yani neden peki Can'ımAyakta kusman gerekiyor biliyorsun değil mi? Kendisi doktor bu şekilde kusmak gerekiyor diyor
Belki o yerleşme kanamasıdır Can'ım kan testi yaptırsana kesin öğrenirsinarkadaşlar daha öncede yazmıştım. 4 mayıs son adet tarihin. 25i gbi 3 gün süren kahverengi lekelenmelerim oldu. sonra kesildi. o zaman adet tarihime 4 gün kala kan testi yaptım negatif çıktı. adet olmam gerekn tarihte adet olmadım. 4 gün geciktikten sonra da yani 7-8 haziran gbi idrar testi yaptım çünkü aşırı kasık ağrım ve şişkinliğim vardı ve aşırı akıntım oluyodu ara sıra beyaz bazen de sarı ama adet olmuyordum. o da negatif çıktı. bugün gecikmemin 11. günündeyim. adet olacakmışım gibi olan ağrılarım kesildi. akıntımda yavaştan devam ediyor. başına bu tarz bişeyler gelen var mı? hiç umut yok değil mi ?
bende aşırı heyecanlanmıştım zaten o tarz bi kanama görünce o kanama kesildiği gibi yaptırdım kan testini, negatif çktı. yaklaşık 1 hafta sonrasında da idrar testi yaptım. o da negatif çıktı . yine de bir umut geç döllenme olmuştur inşallah diye dua ediyorumBelki o yerleşme kanamasıdır Can'ım kan testi yaptırsana kesin öğrenirsin
Canim ola biliyo arada benim beş ayım biticek hala arada kusuyorum hem kusmasam rahatliyamiyorum öğün aksama kadar hiç bişey yiyemiyorum kasma kendini hamilelikte vücut degisiyo sürekli ondanKızlar ya üç ay bitti ama ben ilk defa bugün istifra ettim daha önce midem bulanıyordu öğürmede vardı ama hiç istifra etmemiştim
Bende şimdi rahatım kustuğum gibi rahatladım ellerim falan titredi hiç kusmayınca tuhaf oldumCanim ola biliyo arada benim beş ayım biticek hala arada kusuyorum hem kusmasam rahatliyamiyorum öğün aksama kadar hiç bişey yiyemiyorum kasma kendini hamilelikte vücut degisiyo sürekli ondan
Çok olmuş aslında geçeli Can'ım neden gelmedi acababende aşırı heyecanlanmıştım zaten o tarz bi kanama görünce o kanama kesildiği gibi yaptırdım kan testini, negatif çktı. yaklaşık 1 hafta sonrasında da idrar testi yaptım. o da negatif çıktı . yine de bir umut geç döllenme olmuştur inşallah diye dua ediyorum
Evet öyle oluyo canım ben eşimden korkma bazen kusamiyorum kilo alamıyorsun diye kusturmuyo öğün başım donuyo ateşim çıkıyo kalkmıyorum ellerim titriyor bende gidip gizli gizli kusuyorumBende şimdi rahatım kustuğum gibi rahatladım ellerim falan titredi hiç kusmayınca tuhaf oldum
o dönemin dışında peki yumurtlama akıntısı oldu mu ve olduysa değerlendirdin mi canım. geç regl oldun ya değişmiştir muhtemelen döneminevet canım hep kuruydu ilişki esnasında çok zorlandım hatta ertesi 1-2 gün hep acı duydum bu kadar kuruluğu en son 3 sene önce doğum kontrol hapı kullanırken yaşamıştım zaten ondan sonrada bırakmıştım. uzun süredir ilk defa böyle oldu şimdi şimdi normale döndüm. bu ay adet olayımda canım bende ovu testi almayı düşünüyorum sanırım en garantisi o
Demekki hepsi aynı benim kusmama bişey demedi de iştahım azaldı süt yumurta yiyemiyorum kızıyo gelişemiycek diyo ama yiyemiyorum kiEvet öyle oluyo canım ben eşimden korkma bazen kusamiyorum kilo alamıyorsun diye kusturmuyo öğün başım donuyo ateşim çıkıyo kalkmıyorum ellerim titriyor bende gidip gizli gizli kusuyorum
Demekki hepsi aynı benim kusmama bişey demedi de iştahım azaldı süt yumurta yiyemiyorum kızıyo gelişemiycek diyo ama yiyemiyorum üç aylıkken öyle oluyo zaten vitamin basladimı doktör sana benim üç aylıkken başladı şimdi iyi guzwl yiyorum eşim giderken süt iciyorum bi bardak sonrada yumurta yiyorum bi hafta balik yiyoruz bi haftada kelle paça yapiyo bana yiyorum bide hergün ceviz yediriyo sende yemeye başlarsın yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?