Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

o dönemin dışında peki yumurtlama akıntısı oldu mu ve olduysa değerlendirdin mi canım. geç regl oldun ya değişmiştir muhtemelen dönemin
Canim takvimim programindan takip ediyorum ya mayis ayindaki regl donemini degistirince haziran yumurtlama donemide degisti ama programin gosterdigi tarihten 3 4 gun once akintim oldu ozaman iliski oldu ama yumurtlama donemindeyim diye bilincli bir sekilde degildi yani hemen ayaga kalktim yikandim falan programin gosterdigi tarihte ise kupkuruydum hatta hala kuruyum ama o zamanki gibi degil tabi anlayacağın bu ay anlayamadım yumurtladım mı yumurtlamadım mı?

Kızlar ben garip kötü koku alıyorum durduğum yerden.. Evi geziyorum neresi kokuyor diye yok heryer temiz bu belirti mi

Valla tam bilmiyoruz doktor um goremiyorum dedi ayakları kapalı dedi ama orası dolgun erkek gibi dedi bizde oğlum diye seviyoruz haftaya renkli ulturasyona gidicez senin Belli mi cinsiyeti
Değil Can'ım ya söylemedi bidahaki kontrolde deri ama bu hafta cumartesi ikili test sonucu için gidince belki söyler

Kizlar merhaba bisy danismak istiyorm size ben bu ay adet olursam eger ovu testi almk istiyorum nerden alabilirm ve hangi marka kullanp memnun kaln var mi tavsiye edebiliceginz bisy fln ??

Kizlar merhaba bisy danismak istiyorm size ben bu ay adet olursam eger ovu testi almk istiyorum nerden alabilirm ve hangi marka kullanp memnun kaln var mi tavsiye edebiliceginz bisy fln ??
canım ben gitti gidiyordan alıcam 20li 30lu testler oluyor yanında gebelik testide hediye 5 ya da 8 tane laboquick marka

Ben laboquick kullandim 50 ovu testi +10 gebelij testi almıştım gittigidiyordan uygun fiyata

onemsemeden olması daha iyi olmuş canım stres yapmamissinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…