Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen canım bende öyle yaa daha dün eşime söyledim pis bi koku var evde diye yok diyor. Belirti mıdır ki bu :))

Evet :) ama bir kesinlik elbette taşımıyor. Ablamdan biliyorum, mutfağa adımını atamazdı. Her şey kokardı ona. Buzdolabının kapağını açamazdı o derece. Ama bu belirtiler öğrendikten sonra çıkmıştı onda.

İnşallah bebeğin seninledir canım.

Akıntı hamilelik belirtisi de olabilir canim bat ne zamandi
benim bat çok karışık geçen ay geç adet oldum ona göre 26sı normal olacağım tarihte olsaydım bu ay 13-15i olacaktım 26sına göre hamilelik belirtisi için erken değil mi? ay bu ay bir geçsin valla bütün düzenim alt üst oldu

Erken olabilir canim inşallah adetin düzene girer de gelecek ayi daha iyi degerlendirirsin ama gene de allahtan umut kesilmez hic beklemedigin zaman gelir bebişin belki

gerçi hamilelik akıntısı ele yapışan uzayan falan yazmışlardı kızlar benim renksiz su gibi yapışkanlık falan yok her seferinde altıma kaçırıyorum sanıyorum
Daha bugün okudum bi yerde yumurtlama donemindeki su gibi akinti yumurtanin catladigini gösteriyor diye ama gene de bilmiyorum tabi

Daha bugün okudum bi yerde yumurtlama donemindeki su gibi akinti yumurtanin catladigini gösteriyor diye ama gene de bilmiyorum tabi

Evet ben de öyle biliyorum, ama başka sebepleri de olabilir tabi.

bir garip oblomov Takvimim programında ayaralar kısmında, özel tarihlerin belirlenmesinde bu adet düzensizliğini dahil edip etmemeyi soruyor kızlar. Dahil ederseniz geçen adetinize göre bir program çiziyor. Dahil etmezseniz normal rutininize göre bir plan çiziyor. Bununla ilgili araştırma da yapmıştım. Bazı doktorlar normal düzene göre hareket etmeyi öneriyor. Bazıları ise geciktiğin ayı baz alarak günlerini hesaplamanı öneriyor. Yani yine kesin bir şey yok Yani o gelen sıvı yumurtlamanın çatladığının belirtisi olabilir

Herkese öerhaba bugün lekelenmem gerekn günden 6 gün geçti tam regl olacağım tarihten ise 2 gün . Beyaz akıntım var sadece ama brkliorm umutlanmak istemiormm

Herkese öerhaba bugün lekelenmem gerekn günden 6 gün geçti tam regl olacağım tarihten ise 2 gün . Beyaz akıntım var sadece ama brkliorm umutlanmak istemiormm

Merhaba canım. Test yapmalısın bence. Varsa çıkacaktır diye tahmin ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
işte bende bilmediğimden o konuda kararsız kaldım canım gecikmeyimi baz alsam yoksa bu ay normal düzenimimi diye ama geçen yumurtlama dönemimde adet oldum birde o var programa bakayım bi nasılmış o düzensizlik bölümü merak ettim

"Ayarlar" > "regl dönem uzunluğu" adımlarını takip et cnm. "Kullanım ortlama" dersen düzensizliği plana dahil ediyorsun. "Düzensiz döngüyü görmezden gel" i seçersen normal döngün üzerinden hesaplama yapıyor.

sanırım dediğin yeri buldum regl dönem uzunluğunun içinde "düzensiz döngüsü görmezden" diye bir bölüm var orası açıktaymış benim kapattım reglimi 3 gün ileri attı yani 26sında gösterdiğini 29u yaptı regl dönem uzunluğum 33ten 36ya yükseldi... ay en güzeli ovulasyontesti alıp yapacağım temmuzda böyle olmucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…