Aynen canım bende öyle yaa daha dün eşime söyledim pis bi koku var evde diye yok diyor. Belirti mıdır ki bu :))
sorduğum herkes bu markayı söyledi ve memnunlardı fiyatları gayet uygun geldi bana bak istersen sende
Evet memnunum canim alabilirsin
Akıntı hamilelik belirtisi de olabilir canim bat ne zamandikızlar tekrar akıntım başladı sanırım adet öncesi akıntısı bacaklarım falanda ağrıyor adet olucam galiba
benim bat çok karışıkAkıntı hamilelik belirtisi de olabilir canim bat ne zamandi
gerçi hamilelik akıntısı ele yapışan uzayan falan yazmışlardı kızlar benim renksiz su gibi yapışkanlık falan yok her seferinde altıma kaçırıyorum sanıyorumAkıntı hamilelik belirtisi de olabilir canim bat ne zamandi
Erken olabilir canim inşallah adetin düzene girer de gelecek ayi daha iyi degerlendirirsin ama gene de allahtan umut kesilmez hic beklemedigin zaman gelir bebişin belkibenim bat çok karışıkgeçen ay geç adet oldum ona göre 26sı normal olacağım tarihte olsaydım bu ay 13-15i olacaktım 26sına göre hamilelik belirtisi için erken değil mi? ay bu ay bir geçsin valla bütün düzenim alt üst oldu
inşallah canım çünkü adetim çok düzenlidir sadece mayıs ayı baya şaştı belkide bunda bir hayır vardırErken olabilir canim inşallah adetin düzene girer de gelecek ayi daha iyi degerlendirirsin ama gene de allahtan umut kesilmez hic beklemedigin zaman gelir bebişin belki
Kesinlik taşımamakla birlikte belirtilerden biri evet. :) İnşallah bebeğin seninledir canm
Daha bugün okudum bi yerde yumurtlama donemindeki su gibi akinti yumurtanin catladigini gösteriyor diye ama gene de bilmiyorum tabigerçi hamilelik akıntısı ele yapışan uzayan falan yazmışlardı kızlar benim renksiz su gibi yapışkanlık falan yok her seferinde altıma kaçırıyorum sanıyorum
İnşallah Can'ım yaaa
Daha bugün okudum bi yerde yumurtlama donemindeki su gibi akinti yumurtanin catladigini gösteriyor diye ama gene de bilmiyorum tabi
Öyle bi haber alırsan mutlaka yaz :)
Yazarım tabi Can'ım benim.. Günüm geçeli 6 gün oldu, cumartesi kan vermeye gidicez bakalım.. İnşallah hayırlı haberle gelirim
Herkese öerhaba bugün lekelenmem gerekn günden 6 gün geçti tam regl olacağım tarihten ise 2 gün . Beyaz akıntım var sadece ama brkliorm umutlanmak istemiormm
işte bende bilmediğimden o konuda kararsız kaldım canım gecikmeyimi baz alsam yoksa bu ay normal düzenimimi diye ama geçen yumurtlama dönemimde adet oldum birde o varEvet ben de öyle biliyorum, ama başka sebepleri de olabilir tabi.
bir garip oblomov Takvimim programında ayaralar kısmında, özel tarihlerin belirlenmesinde bu adet düzensizliğini dahil edip etmemeyi soruyor kızlar. Dahil ederseniz geçen adetinize göre bir program çiziyor. Dahil etmezseniz normal rutininize göre bir plan çiziyor. Bununla ilgili araştırma da yapmıştım. Bazı doktorlar normal düzene göre hareket etmeyi öneriyor. Bazıları ise geciktiğin ayı baz alarak günlerini hesaplamanı öneriyor. Yani yine kesin bir şey yok Yani o gelen sıvı yumurtlamanın çatladığının belirtisi olabilir
işte bende bilmediğimden o konuda kararsız kaldım canım gecikmeyimi baz alsam yoksa bu ay normal düzenimimi diye ama geçen yumurtlama dönemimde adet oldum birde o varprograma bakayım bi nasılmış o düzensizlik bölümü merak ettim
sanırım dediğin yeri buldum regl dönem uzunluğunun içinde "düzensiz döngüsü görmezden" diye bir bölüm var orası açıktaymış benim kapattım reglimi 3 gün ileri attı yani 26sında gösterdiğini 29u yaptı regl dönem uzunluğum 33ten 36ya yükseldi... ay en güzeli ovulasyontesti alıp yapacağım temmuzda böyle olmucakEvet ben de öyle biliyorum, ama başka sebepleri de olabilir tabi.
bir garip oblomov Takvimim programında ayaralar kısmında, özel tarihlerin belirlenmesinde bu adet düzensizliğini dahil edip etmemeyi soruyor kızlar. Dahil ederseniz geçen adetinize göre bir program çiziyor. Dahil etmezseniz normal rutininize göre bir plan çiziyor. Bununla ilgili araştırma da yapmıştım. Bazı doktorlar normal düzene göre hareket etmeyi öneriyor. Bazıları ise geciktiğin ayı baz alarak günlerini hesaplamanı öneriyor. Yani yine kesin bir şey yok Yani o gelen sıvı yumurtlamanın çatladığının belirtisi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?