Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen ama ovu testleri de insanda stres yapıyor. En iyisi regl bittikten sonra gün aşırı ilişkiye girmek. Bugün benim de 12.gün. Gerçi takvime göre benim 17.gün yumurtlama olacak. Ama dedğim gibi hiç bir şey belli olmaz. Erken, geç her şey olabilir. Şimdiye kadar da hiç LH testi kullanmadım. Bakalım değerlendiriyoruz gün aşırı Şimdilik bir sorun çıkmadı.

Merhaba canım. Test yapmalısın bence. Varsa çıkacaktır diye tahmin ediyorum.
Benm şüphelendiğim tarih 5 haziran o zaman çalışma oldu. O yğzden varsa bile geç döllenme olacağı için idrarda çıkmaz die düşünüorm çünkü daha 11 hün geçmiş döllenme üstünden . En az 14 gün olması gerekior die biliorm?

hayırlısı olsun canım ben bu ay gün aşırı yapamadım malesef kuruluktan dolayı çok canım yandı temmuzu adam akıllı değerlendiririm inşallah

Bu nedir bn hala anlamadm nrmalde 48gun gecikmem var onu kapatnca 50 oluyo hngisi olmasi grekiyo suanda benm ikiside acik ☺☺☺☺

Arkadaşlar 4 hafta 6 günlük hamileyim.Zaman zaman karnımda Zaman zamanda yumurtalıklarımda hafif hafif gerilme ve ağrılar oluyor.Bu normal mi?

canım adet belirtileri ile hamilelik belirtileri yakın oluyor genelde. inşallah bebeğin seninledir haber ver mutlaka
testin varsa yapsana canım
Bugün adet olmam gerekiyordu, henüz olmadım. Akşam sağ tarafta feci bir batma hissettikten sonra tuvalete gittim, peçeteye hafif pembe ve kahverengi akıntılar geldi. Çok az geldi ama. Akabinde başım döndü. Bekar olduğum için kan testi riskini göze alamıyorum. Aileye haber veriyorlarmış diye duydum. İdrar testi için de 2-3 gün beklemem daha uygun olur. Belki de adet başlangıcıdır o akıntılar. Ama o batmadan sonra olunca, bi de başım dönünce korktum. Seneler evvel itin biri yüzünden gebelik yaşamıştım o zaman da üste adet gördüğüm için hamile olduğumu anlamamıştım. Adetten bi kaç gün sonra bavul taşırken bi ağrı hissettim, kanama oldu, baya bildiğin kırmızı kan geldi ve korkunç başım döndü. Ertesi gün idrar testi yaptım ve ne yazık ki hamile olduğumu öğrendim. Yani biz kadınlar için her şey mümkün.

Ben yıllar evvel itin biri yüzünden hamile kaldım. O zaman adetim bir iki gün erken gelmişti ve bittikten bi kaç gün sonra bavul taşırken ağrı hissettim, hemen tuvalete koştum, kırmızı kan geldi. Öyle lekelenme şeklinde değil, baya aktı yani. Ertesi gün test yaptım, hamile olduğumu öğrendim. Yani belki de o bavulu taşımasam o kanama olmayacaktı ve ben yine anlamayacaktım. Sanırım adet de erken falan gelmemiş, yerleşme kanamasıymış o. İkinci kanama da belimi zorladığım için olmuştu muhtemelen. Seninki benim durumuma benziyor. Bir sitede okuduğuma göre idrar testi için en iyi zaman, ilişkiden sonraki 15. günmüş. Umarım dilediğin sonuç çıkar. Şu an bende de gebelik ihtimali var, bugün adet olmalıydım henüz olmadım. Pembe ve kahverengi çok az akıntılar oldu akşam kasık ağrısından sonra. Beklemedeyim ben de..

Sende ihtimal yüksek bana göre.inş mutlu haberi alırsınn test yapcakmsn?

Sende ihtimal yüksek bana göre.inş mutlu haberi alırsınn test yapcakmsn?
bi kaç gün daha bekledikten sonra adet olsam da olmasam da test yapıcam. Sen ilk testini erken yaptığın için olumsuz sonuç çıkmış bence ve bu yüzden moralin bozulmuş. Günlerdir bu konularda yazılanları okuyorum, sen henüz adet olmadığına göre gebelik ihtimalin yüksek görünüyor. Yalnızca bazen hamilelik hormonunun idrara karışması zaman alırmış, öyle okudum bir sitede. Bi kaç gün içinde tekrar test yapmalısın bence. Defalarca testi negatif çıkıp bebek 2 aylık olunca öğrenenler varmış mesela, olabilir yani.

Ayy inanmıyorum aynı günlerdeyiz maşallaahhay çok heycanlı dimi :) neler hissediyorsun tatlım? Nasıl besleniyorsun? Yürüyüş yapıyormusun?
Herşy yiyorum çok şükür .sabh öğlen akşam ballı sütümü ihmal etmm meyvemi dozunda yiyorum şimdilik bi şikayetim yok.ben geçen hafta perşembe 129 la öğrendim hamile olduğumu dün yani çarşmba günü tekrr kan verdim ne kdr kalanarak yükseldiğini merk ettiğim için ve kan değeriim 1661 di

Allahim bizede nasip eder insallah en kisa zamanda su mubarek gnlerde dualarimizi kabul eder insallah bi evlat eksik Allahimiza cok sukr saglik sihhat var birde bebegimz olsa o duyguyu tatsak baska ne istenir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…