- 24 Mart 2016
- 324
- 197
- 53
- 51
İnşallah derse yaradılan inşa edermiş yaradan herşy allahtan cnm bnm rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallahAllahim bizede nasip eder insallah en kisa zamanda su mubarek gnlerde dualarimizi kabul eder insallah bi evlat eksik Allahimiza cok sukr saglik sihhat var birde bebegimz olsa o duyguyu tatsak baska ne istenir ki
Canım bende öyle düşünmel istemedim ama baksana forumda adeti 20 30gün geciken insanlar var.ondan umut falan kalmadı.pazartesiye kadar bekliycem eğer olmazsam doktora gidecem söktürücü vermesi içinbi kaç gün daha bekledikten sonra adet olsam da olmasam da test yapıcam. Sen ilk testini erken yaptığın için olumsuz sonuç çıkmış bence ve bu yüzden moralin bozulmuş. Günlerdir bu konularda yazılanları okuyorum, sen henüz adet olmadığına göre gebelik ihtimalin yüksek görünüyor. Yalnızca bazen hamilelik hormonunun idrara karışması zaman alırmış, öyle okudum bir sitede. Bi kaç gün içinde tekrar test yapmalısın bence. Defalarca testi negatif çıkıp bebek 2 aylık olunca öğrenenler varmış mesela, olabilir yani.
Insallah canm hamilenin duasi kabuk olurms bze bol bol dua etİnşallah derse yaradılan inşa edermiş yaradan herşy allahtan cnm bnm rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah
Kızlar merhaba İbrahim saraçoğlunun soğan kürü ve incir kürünü yapan var mı ?
Bende soğan ve incir uygulamak istiyorum ama Nasıl yapacağım bilemiyorum... Sen biliyor musun ? Bilen varsa yardım etsin lütfenBen bu ay adet olursam incir ve havuc kurunu deniyicem canm arkadasim bu sekilde hamile kaldi yumurtalara birebirmis
İnş canım şuan senin için ve tüm evlat isteyen bayanlar için dua ettim.Allahim bizede nasip eder insallah en kisa zamanda su mubarek gnlerde dualarimizi kabul eder insallah bi evlat eksik Allahimiza cok sukr saglik sihhat var birde bebegimz olsa o duyguyu tatsak baska ne istenir ki
Ohh yarasın maşallaahh canım benim.Çok şükür ki şuan bende herşeyi yiyebiliyorum.Günde 2 ltreden az su içmiyorum,birde hergün 45 dakika yürüyüş yapıyorum.Rabbim hamilelik sürecimizi güzel eylesin tatlım.Ay şimdi ben seni hep merak ederim.Paylaş bnmle deneyimlerini,birbirimize destek verir moral oluruz :)Herşy yiyorum çok şükür .sabh öğlen akşam ballı sütümü ihmal etmm meyvemi dozunda yiyorum şimdilik bi şikayetim yok.ben geçen hafta perşembe 129 la öğrendim hamile olduğumu dün yani çarşmba günü tekrr kan verdim ne kdr kalanarak yükseldiğini merk ettiğim için ve kan değeriim 1661 di
Bende soğan ve incir uygulamak istiyorum ama Nasıl yapacağım bilemiyorum... Sen biliyor musun ? Bilen varsa yardım etsin lütfen
İnş canım şuan senin için ve tüm evlat isteyen bayanlar için dua ettim.
gerçi hamilelik akıntısı ele yapışan uzayan falan yazmışlardı kızlar benim renksiz su gibi yapışkanlık falan yok her seferinde altıma kaçırıyorum sanıyorum
Ağrıyo Can'ım ben hep kendimi çok yorgun hissediyorum sende de oluyo mu bide uzun yürüyünce nefes nefese kalıyorum çok fazlaarkadaslar gunaydn hamıle arkdslar sıze bısey sorcam sızın bacak aralarınız hamlamıs gıbı agrıyormu bıde benım dunden berı o cıktı
Benm şüphelendiğim tarih 5 haziran o zaman çalışma oldu. O yğzden varsa bile geç döllenme olacağı için idrarda çıkmaz die düşünüorm çünkü daha 11 hün geçmiş döllenme üstünden . En az 14 gün olması gerekior die biliorm?
Kızlar size başımdan geçenleri anlatayım.pkoluyum 2 senedir Bebek istiyoruz olmadı.Bir kere kimyasal gebelik yaşadım.Bir de 7cm miyom alındı BEnden sezeryan oldum.bu ay klomen kullandım.yumurtam çok geç büyüdü tek yumurtaydı.16.gün falan çatlama iğnesi oldum 21mm si yumurtam. 17.gün ve 19.gün ilişki dedi doktor.poponun altına yastık koy 2saat yat Dedi doktor bende öyle yaptım.hatta eşim ayaklarımı ilişkiden sonra yukarıya kaldırıyordu 2-3dk falan.Nyse son Bi kaç gündür karın Ağrısı bel ağrısı çekiyordum.topiklerde ovulasyon testiyle gebelik belli oluyor yazıyordu.evde de vardı .bende yaptım koyu çizgi çıktı içime kurt düştü ve gebelik testi aldım.ondada silik çift çizgi.bu arada ilişkiden sonraki 11.günüm gittim Bi de kan testi yaptım 12.75 yani gebelik var.bizimkisi geç olduğu için normalmiş sonuç 1 hafta daha bekliyeceğim çünkü adetime 5 gün var. Bende aceleciym :) :) çok dua ettim kızlar isteyen herkes için sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin ALLAH diye.İnşallah sağlıklı gebelik geçiririm.ALLAH tüm isteyenlere versin inşallah
aynen canım aksam ıftarı dısarda actık bırde hava ruzgarlıydı soylemesı ayıp gaz oluştu okdr agırlastımkı sanırsnkı 6 aylık hamıleyım benm de nefes alıs verıslerım degıstı ama dunden berıde dedıgım gıbı bacaklarım hamlamıs gıbıAğrıyo Can'ım ben hep kendimi çok yorgun hissediyorum sende de oluyo mu bide uzun yürüyünce nefes nefese kalıyorum çok fazla
Çok iyi anlıyorum seni akşam bende yemek yedim öyle oldum bitkin bitkin bu hamilelik bizi çok yoracak galibaaynen canım aksam ıftarı dısarda actık bırde hava ruzgarlıydı soylemesı ayıp gaz oluştu okdr agırlastımkı sanırsnkı 6 aylık hamıleyım benm de nefes alıs verıslerım degıstı ama dunden berıde dedıgım gıbı bacaklarım hamlamıs gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?