Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Allahim bizede nasip eder insallah en kisa zamanda su mubarek gnlerde dualarimizi kabul eder insallah bi evlat eksik Allahimiza cok sukr saglik sihhat var birde bebegimz olsa o duyguyu tatsak baska ne istenir ki
İnşallah derse yaradılan inşa edermiş yaradan herşy allahtan cnm bnm rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah

Canım bende öyle düşünmel istemedim ama baksana forumda adeti 20 30gün geciken insanlar var.ondan umut falan kalmadı.pazartesiye kadar bekliycem eğer olmazsam doktora gidecem söktürücü vermesi için

Allahim bizede nasip eder insallah en kisa zamanda su mubarek gnlerde dualarimizi kabul eder insallah bi evlat eksik Allahimiza cok sukr saglik sihhat var birde bebegimz olsa o duyguyu tatsak baska ne istenir ki
İnş canım şuan senin için ve tüm evlat isteyen bayanlar için dua ettim.

Ohh yarasın maşallaahh canım benim.Çok şükür ki şuan bende herşeyi yiyebiliyorum.Günde 2 ltreden az su içmiyorum,birde hergün 45 dakika yürüyüş yapıyorum.Rabbim hamilelik sürecimizi güzel eylesin tatlım.Ay şimdi ben seni hep merak ederim.Paylaş bnmle deneyimlerini,birbirimize destek verir moral oluruz :)

Ohh yarasın maşallaahh canım benim.Çok şükür ki şuan bende herşeyi yiyebiliyorum.Günde 2 ltreden az su içmiyorum,birde hergün 45 dakika yürüyüş yapıyorum.Rabbim hamilelik sürecimizi güzel eylesin tatlım.Ay şimdi ben seni hep merak ederim.Paylaş bnmle deneyimlerini,birbirimize destek verir moral oluruz :)

Arkadaşlar,hamile kalmak isteyenler için ufak bir iki önerim olucak.Ben folik asit tabletine 4 ay önceden başlamıştım ve hergün 1 adet balık hapıda içtim.Ayrıca yumurtlama zamanı 2 günde 1 ilişkiye girerek her ilişkiden sonra tam 30 dakika bacaklarımı havaya diktim.Benim yüzüm güldü dilerim en yakın zamanda sizlerinde güler.

Bende soğan ve incir uygulamak istiyorum ama Nasıl yapacağım bilemiyorum... Sen biliyor musun ? Bilen varsa yardım etsin lütfen

Canim bn incirle havuc suyunun karisimini bliyorm anlatiym sana da bildigm kadaryla eger yanls bsy biliyosam bilen varsa duzeltsin ltfen bn bldigm kadaryla anlatiym. Adetin bittikten snra 9adet kuru inciri yikayp elinzle ikiye blup 3su bardagi icme suyuyla 15dk kaynatiyosn kaynamaya basladktn snra 15dk muhakkak saat tut ve kaynayan suya saliyosn incirlri bide kapagi kapali olick kesnlkle altini kapatmadn acma.Baska bir kaba 3 4orta boy havucu ikiye uce blup kaynamaya brakiyosn havucta 20dk kaynycak yine kaynamaya basladktn snra tabii. Havucnda kapagi aclmiycak daha snra ikiside ilidktan snra birbirine karistrip sbah aksm ac karnina yemklrdn yarm saat once iciyosn. Havuc yumrtalarn catlamasina incirde buyuyp glismesine yardmcymis hatta cok etkili diyolr bakalm bzede insallah vesile olur.

Kızlar size başımdan geçenleri anlatayım.pkoluyum 2 senedir Bebek istiyoruz olmadı.Bir kere kimyasal gebelik yaşadım.Bir de 7cm miyom alındı BEnden sezeryan oldum.bu ay klomen kullandım.yumurtam çok geç büyüdü tek yumurtaydı.16.gün falan çatlama iğnesi oldum 21mm si yumurtam. 17.gün ve 19.gün ilişki dedi doktor.poponun altına yastık koy 2saat yat Dedi doktor bende öyle yaptım.hatta eşim ayaklarımı ilişkiden sonra yukarıya kaldırıyordu 2-3dk falan.Nyse son Bi kaç gündür karın Ağrısı bel ağrısı çekiyordum.topiklerde ovulasyon testiyle gebelik belli oluyor yazıyordu.evde de vardı .bende yaptım koyu çizgi çıktı içime kurt düştü ve gebelik testi aldım.ondada silik çift çizgi.bu arada ilişkiden sonraki 11.günüm gittim Bi de kan testi yaptım 12.75 yani gebelik var.bizimkisi geç olduğu için normalmiş sonuç 1 hafta daha bekliyeceğim çünkü adetime 5 gün var. Bende aceleciym :) :) çok dua ettim kızlar isteyen herkes için sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin ALLAH diye.İnşallah sağlıklı gebelik geçiririm.ALLAH tüm isteyenlere versin inşallah

arkadaslar gunaydn hamıle arkdslar sıze bısey sorcam sızın bacak aralarınız hamlamıs gıbı agrıyormu bıde benım dunden berı o cıktı
Ağrıyo Can'ım ben hep kendimi çok yorgun hissediyorum sende de oluyo mu bide uzun yürüyünce nefes nefese kalıyorum çok fazla

Biraz daha bekle öyleyse canım. En az 14 gün, ortalama söylenmiş bir şey. Bu tarz şeylerin herkes için standart olmadığını kabul etmemiz gerek. Bekle bakalım, hayırlısı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tebrikler :) Darısı başımıza, dua et canım bize de

Ağrıyo Can'ım ben hep kendimi çok yorgun hissediyorum sende de oluyo mu bide uzun yürüyünce nefes nefese kalıyorum çok fazla
aynen canım aksam ıftarı dısarda actık bırde hava ruzgarlıydı soylemesı ayıp gaz oluştu okdr agırlastımkı sanırsnkı 6 aylık hamıleyım benm de nefes alıs verıslerım degıstı ama dunden berıde dedıgım gıbı bacaklarım hamlamıs gıbı

Çok iyi anlıyorum seni akşam bende yemek yedim öyle oldum bitkin bitkin bu hamilelik bizi çok yoracak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…