Oluyor canım.Örneğin bugün kursa bile gidemedim.Halsizliğim ve hafif ağrılarım var.O sebeple dinleniyorumarkadaslar gunaydn hamıle arkdslar sıze bısey sorcam sızın bacak aralarınız hamlamıs gıbı agrıyormu bıde benım dunden berı o cıktı
SANIRIM BU AYDA OLMUYCAK KIRMIZILARI GÖRMEDEN ÜMİT KESİLMEZ AMA İLİŞKİ SONRASI BUGUN 7.GÜN BİR BELİRTİ DAHİ YOK HİÇ KEYFİM TADIM TUZUM YOK RABBIM SENELERCE BEKLEYENLERE SABIR VERSIN BEN BIR SENEDE PERİŞAN OLDUM
Hemen koyverme kendini. Dur bakalım daha bir şey olduğu yok. Ki kırmızıları görsen de moralli olmak lazım. Evet biliyorum, ben de kaç aydır aynı durumları yaşıyorum (çok stres yaptığım zamanlar olmadı mı, oldu) ama Allah çözümsüz dert vermesin. Her ay aynı ümitle yola çıkıyorum ve bu ay inanılmaz rahat davranıyorum. Evet, belki bu ay benim de olmayacak (belki de olacak bilmiyorum) ama en azından bir ay boyunca kendimi yiyip bitirmemiş olacağım. Kendimden bir şey kaybetmeyeceğim yani.
Bir de bunu dene canım. Yani hep stresli ve endişeli oldun ve sonuç aynı oldu. Şimdi ise rahat ol. Belki yine kırmızıları göreceksin ama ruhen yıpratmamış olacaksın kendini. Kendine yapma bunu.
Moralli ve huzurlu günler
Teşekkür ederim CNm inşallah bende 1.5 cm de çikolata kisti teşhisi koydular. Doktor şimdilik engel olarak görmüyorum dedi ama ben yine de soğan kürü mü yapsam bilemedim. Neyse şöyle ki bunu kaç gün yapıyoruz peki incir kürü 21 gün 7 gün ara sonra 21 gün tekrar yapıyorsun toplamda 42 gün uyguluyoruz oeki havuçlu da Nasıl bir de adetken mi başlanacak bitikten sonra mı ??Canim bn incirle havuc suyunun karisimini bliyorm anlatiym sana da bildigm kadaryla eger yanls bsy biliyosam bilen varsa duzeltsin ltfen bn bldigm kadaryla anlatiym. Adetin bittikten snra 9adet kuru inciri yikayp elinzle ikiye blup 3su bardagi icme suyuyla 15dk kaynatiyosn kaynamaya basladktn snra 15dk muhakkak saat tut ve kaynayan suya saliyosn incirlri bide kapagi kapali olick kesnlkle altini kapatmadn acma.Baska bir kaba 3 4orta boy havucu ikiye uce blup kaynamaya brakiyosn havucta 20dk kaynycak yine kaynamaya basladktn snra tabii. Havucnda kapagi aclmiycak daha snra ikiside ilidktan snra birbirine karistrip sbah aksm ac karnina yemklrdn yarm saat once iciyosn. Havuc yumrtalarn catlamasina incirde buyuyp glismesine yardmcymis hatta cok etkili diyolr bakalm bzede insallah vesile olur.
Hayırlı olsun saglikla kucagina al inşallah bizlere de bol bol dua et canimKızlar size başımdan geçenleri anlatayım.pkoluyum 2 senedir Bebek istiyoruz olmadı.Bir kere kimyasal gebelik yaşadım.Bir de 7cm miyom alındı BEnden sezeryan oldum.bu ay klomen kullandım.yumurtam çok geç büyüdü tek yumurtaydı.16.gün falan çatlama iğnesi oldum 21mm si yumurtam. 17.gün ve 19.gün ilişki dedi doktor.poponun altına yastık koy 2saat yat Dedi doktor bende öyle yaptım.hatta eşim ayaklarımı ilişkiden sonra yukarıya kaldırıyordu 2-3dk falan.Nyse son Bi kaç gündür karın Ağrısı bel ağrısı çekiyordum.topiklerde ovulasyon testiyle gebelik belli oluyor yazıyordu.evde de vardı .bende yaptım koyu çizgi çıktı içime kurt düştü ve gebelik testi aldım.ondada silik çift çizgi.bu arada ilişkiden sonraki 11.günüm gittim Bi de kan testi yaptım 12.75 yani gebelik var.bizimkisi geç olduğu için normalmiş sonuç 1 hafta daha bekliyeceğim çünkü adetime 5 gün var. Bende aceleciym :) :) çok dua ettim kızlar isteyen herkes için sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin ALLAH diye.İnşallah sağlıklı gebelik geçiririm.ALLAH tüm isteyenlere versin inşallah
Adetin btiyo basliyosn sonra 24 gn kullaniyosn o kadar yavrum bnm bildigm kadarylaTeşekkür ederim CNm inşallah bende 1.5 cm de çikolata kisti teşhisi koydular. Doktor şimdilik engel olarak görmüyorum dedi ama ben yine de soğan kürü mü yapsam bilemedim. Neyse şöyle ki bunu kaç gün yapıyoruz peki incir kürü 21 gün 7 gün ara sonra 21 gün tekrar yapıyorsun toplamda 42 gün uyguluyoruz oeki havuçlu da Nasıl bir de adetken mi başlanacak bitikten sonra mı ??
neden yaptırmak istemiyorsun canım..bence yaptır bebeğin için önemli olmasa yapmazlar heralde..hayirli cumalar tecrubeli arkadaslar bir sorum olacak ikili testi yaptirmasam birsey olurmu kizlar ben yaptirmak istemiyorum sizce napmaliyim fikirlernizi soylermisiniz
Kimisi oneriyo kimisi onermiyo kafam cok karisti canim bu konuda ne bilimneden yaptırmak istemiyorsun canım..bence yaptır bebeğin için önemli olmasa yapmazlar heralde..
anladım..bunu hiç duymamıştım..Kimisi oneriyo kimisi onermiyo kafam cok karisti canim bu konuda ne bilim
Amin inşallah tatlım.Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin.Tebrikler :) Darısı başımıza, dua et canım bize de
bence yaptır o temiz çıkarsa diğerlerini yaptırmazsın zaten test denilen şey kan alma değil mi neden yaptırmak istemiyorsun? ha sonuç ne olursa olsun bebeğimi doğururum diyorsan en azından bebeğinin bir şeyi var mı öğrenmiş olursun...hayirli cumalar tecrubeli arkadaslar bir sorum olacak ikili testi yaptirmasam birsey olurmu kizlar ben yaptirmak istemiyorum sizce napmaliyim fikirlernizi soylermisiniz
Evet kan alma birde gelismis bi ultrasonla bakiyolar ne bileyim yaptirmak en iyisi sanirimbence yaptır o temiz çıkarsa diğerlerini yaptırmazsın zaten test denilen şey kan alma değil mi neden yaptırmak istemiyorsun? ha sonuç ne olursa olsun bebeğimi doğururum diyorsan en azından bebeğinin bir şeyi var mı öğrenmiş olursun...
yaptır canım dediğim gibi ikili temiz çıkarsa üçlüyü falan yaptırmazsınEvet kan alma birde gelismis bi ultrasonla bakiyolar ne bileyim yaptirmak en iyisi sanirim
Saol canim haklisin Allah razi olsunyaptır canım dediğim gibi ikili temiz çıkarsa üçlüyü falan yaptırmazsın
Arkadaşlar,hamile kalmak isteyenler için ufak bir iki önerim olucak.Ben folik asit tabletine 4 ay önceden başlamıştım ve hergün 1 adet balık hapıda içtim.Ayrıca yumurtlama zamanı 2 günde 1 ilişkiye girerek her ilişkiden sonra tam 30 dakika bacaklarımı havaya diktim.Benim yüzüm güldü dilerim en yakın zamanda sizlerinde güler.
Canm seni takip ediyorum sanırım bir yıldır olmuyor bebeğin. Neden doktora gitmedin .hormon tahlilleri falan yaptirdin mi. Bazen çok küçük bisey bile engel olabiliyor. Mesela d vitamini eksikliği prolaktin hormonunun yüksekliği .ne bilim en azından bisry var mı öğrenirsin.iinşallah yoktur amaallah razı olsunn sağol önerilerin için folik asiti doktor tavsıyesınde mı kullanmam gerek ben daha doktora gıtmedım adetım ful duzenlı saatını gununu asla şaşmaz kı bır gun daha gecıkmez tam gununde olur yanı bır kıst yada başka bir sorun olduğunu düşünmüyorum eğer doktora görunmeden kullanabılırsem hangı marka alayım balık hapınıda nerden almam lazım ccanım
Tatlım faydam dokunduysa ne mutlu bana.Senin yerinde olsam önce bir doktora başvururdum.Güzel bir muayeneden geçer doktorumla konuşurdum herşeyi.Ben folikasiti ve balık hapını doktorumun tavsiyesi üzerine kullandım.Sanada bu şekilde kullanmanı tavsiye ederim canım.allah razı olsunn sağol önerilerin için folik asiti doktor tavsıyesınde mı kullanmam gerek ben daha doktora gıtmedım adetım ful duzenlı saatını gununu asla şaşmaz kı bır gun daha gecıkmez tam gununde olur yanı bır kıst yada başka bir sorun olduğunu düşünmüyorum eğer doktora görunmeden kullanabılırsem hangı marka alayım balık hapınıda nerden almam lazım ccanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?