Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaslar gunaydn hamıle arkdslar sıze bısey sorcam sızın bacak aralarınız hamlamıs gıbı agrıyormu bıde benım dunden berı o cıktı
Oluyor canım.Örneğin bugün kursa bile gidemedim.Halsizliğim ve hafif ağrılarım var.O sebeple dinleniyorum Hiç korkma içini ferah tut canım

Hemen koyverme kendini. Dur bakalım daha bir şey olduğu yok. Ki kırmızıları görsen de moralli olmak lazım. Evet biliyorum, ben de kaç aydır aynı durumları yaşıyorum (çok stres yaptığım zamanlar olmadı mı, oldu) ama Allah çözümsüz dert vermesin. Her ay aynı ümitle yola çıkıyorum ve bu ay inanılmaz rahat davranıyorum. Evet, belki bu ay benim de olmayacak (belki de olacak bilmiyorum) ama en azından bir ay boyunca kendimi yiyip bitirmemiş olacağım. Kendimden bir şey kaybetmeyeceğim yani.

Bir de bunu dene canım. Yani hep stresli ve endişeli oldun ve sonuç aynı oldu. Şimdi ise rahat ol. Belki yine kırmızıları göreceksin ama ruhen yıpratmamış olacaksın kendini. Kendine yapma bunu.

Moralli ve huzurlu günler

ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENIM DEDİKLERİNİ DİKKATE ALIP UYGULUYCAM COK SAĞOL.COK HAKLISIN MAHVETTIM KENDIMI AYLARDIR

Teşekkür ederim CNm inşallah bende 1.5 cm de çikolata kisti teşhisi koydular. Doktor şimdilik engel olarak görmüyorum dedi ama ben yine de soğan kürü mü yapsam bilemedim. Neyse şöyle ki bunu kaç gün yapıyoruz peki incir kürü 21 gün 7 gün ara sonra 21 gün tekrar yapıyorsun toplamda 42 gün uyguluyoruz oeki havuçlu da Nasıl bir de adetken mi başlanacak bitikten sonra mı ??

Hayırlı olsun saglikla kucagina al inşallah bizlere de bol bol dua et canim

Adetin btiyo basliyosn sonra 24 gn kullaniyosn o kadar yavrum bnm bildigm kadaryla

hayirli cumalar tecrubeli arkadaslar bir sorum olacak ikili testi yaptirmasam birsey olurmu kizlar ben yaptirmak istemiyorum sizce napmaliyim fikirlernizi soylermisiniz

hayirli cumalar tecrubeli arkadaslar bir sorum olacak ikili testi yaptirmasam birsey olurmu kizlar ben yaptirmak istemiyorum sizce napmaliyim fikirlernizi soylermisiniz
bence yaptır o temiz çıkarsa diğerlerini yaptırmazsın zaten test denilen şey kan alma değil mi neden yaptırmak istemiyorsun? ha sonuç ne olursa olsun bebeğimi doğururum diyorsan en azından bebeğinin bir şeyi var mı öğrenmiş olursun...

Kızlar ya saat 2 oldu hep uyuyorum.akşam 8de yine uyuyorum gecede sahurdan sonra ölü gibiyim .Sahura zor kalkıyorum.hep uyumak istiyorum.belim falan çok ağrıyor

Evet kan alma birde gelismis bi ultrasonla bakiyolar ne bileyim yaptirmak en iyisi sanirim

allah razı olsunn sağol önerilerin için folik asiti doktor tavsıyesınde mı kullanmam gerek ben daha doktora gıtmedım adetım ful duzenlı saatını gununu asla şaşmaz kı bır gun daha gecıkmez tam gununde olur yanı bır kıst yada başka bir sorun olduğunu düşünmüyorum eğer doktora görunmeden kullanabılırsem hangı marka alayım balık hapınıda nerden almam lazım ccanım

Canm seni takip ediyorum sanırım bir yıldır olmuyor bebeğin. Neden doktora gitmedin .hormon tahlilleri falan yaptirdin mi. Bazen çok küçük bisey bile engel olabiliyor. Mesela d vitamini eksikliği prolaktin hormonunun yüksekliği .ne bilim en azından bisry var mı öğrenirsin.iinşallah yoktur ama

Tatlım faydam dokunduysa ne mutlu bana.Senin yerinde olsam önce bir doktora başvururdum.Güzel bir muayeneden geçer doktorumla konuşurdum herşeyi.Ben folikasiti ve balık hapını doktorumun tavsiyesi üzerine kullandım.Sanada bu şekilde kullanmanı tavsiye ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…