Canm seni takip ediyorum sanırım bir yıldır olmuyor bebeğin. Neden doktora gitmedin .hormon tahlilleri falan yaptirdin mi. Bazen çok küçük bisey bile engel olabiliyor. Mesela d vitamini eksikliği prolaktin hormonunun yüksekliği .ne bilim en azından bisry var mı öğrenirsin.iinşallah yoktur ama
Tatlım faydam dokunduysa ne mutlu bana.Senin yerinde olsam önce bir doktora başvururdum.Güzel bir muayeneden geçer doktorumla konuşurdum herşeyi.Ben folikasiti ve balık hapını doktorumun tavsiyesi üzerine kullandım.Sanada bu şekilde kullanmanı tavsiye ederim canım.[/QUOTE
BATA 21 HAZIRAN ADET OLUP BITEYIM HEMEN DOKTORA GIDICEM
Aynen öyle canım böyle daha çok yıpratıyorsun kendini en azından bisey var mı öğrenirsin ona göre bitkisel kür yaparsın. Bu arada kesinlikle eşin de doktora gitsin.dedim ya belki de çok küçük bisey engeldir. Aylarca bebeği olmayıp da doktor kontrolünde catlatma iğnesi ile hamile kalan çok arkadaş var.ihmal etme adet olunca da adetin 3.gunu git doktora canmAH BİR GİDEMEDİM CANIM YA GİTSEM BENIM DE İÇİM RAHATLIYCAK BÖYLE BİLGİSAY BAŞINDA ŞİFA ARAMAK DAHA ZOR GELIYOR YIPRATIYOR INSANI
İnternette 21 gün uygula 7 gün ara ver 21 gün daha uygula yazıyorAdetin btiyo basliyosn sonra 24 gn kullaniyosn o kadar yavrum bnm bildigm kadaryla
Bence sen bi defa doktora gidip görünsene Can'ım belki hormonlarına falan bi baksın doktor kontrolü altında kal hamile böyle kendini her ay strese sokuyosunallah razı olsunn sağol önerilerin için folik asiti doktor tavsıyesınde mı kullanmam gerek ben daha doktora gıtmedım adetım ful duzenlı saatını gununu asla şaşmaz kı bır gun daha gecıkmez tam gununde olur yanı bır kıst yada başka bir sorun olduğunu düşünmüyorum eğer doktora görunmeden kullanabılırsem hangı marka alayım balık hapınıda nerden almam lazım ccanım
Dün ayakta kusmam gerektiğini söylemiştiniz neden acabaİnternette 21 gün uygula 7 gün ara ver 21 gün daha uygula yazıyor
Aynen öyle canım böyle daha çok yıpratıyorsun kendini en azından bisey var mı öğrenirsin ona göre bitkisel kür yaparsın. Bu arada kesinlikle eşin de doktora gitsin.dedim ya belki de çok küçük bisey engeldir. Aylarca bebeği olmayıp da doktor kontrolünde catlatma iğnesi ile hamile kalan çok arkadaş var.ihmal etme adet olunca da adetin 3.gunu git doktora canm
Bence sen bi defa doktora gidip görünsene Can'ım belki hormonlarına falan bi baksın doktor kontrolü altında kal hamile böyle kendini her ay strese sokuyosun
İnternette 21 gün uygula 7 gün ara ver 21 gün daha uygula yazıyor
ama canım nıye adetlıyken geldın demesın bana
ama canım nıye adetlıyken geldın demesın bana
tatlım doktora gitmediğin nasılda belli hormon tahlilleri adetliyken oluyor 2 ya da 3. günü gideceksin
valla bir şekilde oluyor canım ya ben poliplerim yüzünden ara kanamalarım olunca gitmiştim doktor alttan muayene etmek için uzun cubuk gibi bişi sokuyo içini gösteriyor onu soktu çıkardı bir baktım kan içinde kalmış ay nasıl utanmıştımGERÇEKTENMI AMAN ALLAHIM BENDE ADETIM BITINCE GIDICEKTIM ALTTAN MUAYENE NASIL OLUYOR PEKI CANLAR
valla bir şekilde oluyor canım ya ben poliplerim yüzünden ara kanamalarım olunca gitmiştim doktor alttan muayene etmek için uzun cubuk gibi bişi sokuyo içini gösteriyor onu soktu çıkardı bir baktım kan içinde kalmış ay nasıl utanmıştımhalbuki onlar için çok normal yattığın yere kağıttan örtü seriyolar o da azcık batıyo ama atıyolar zaten. merak etme çok kolay hiç anlamıyorsun muayeneyi
BEN BOYLE OLDUĞUNU BILMIYORDUM BEN ADETLIYKEN NASIL OLURDA MUYANE OLURUM COK ZOR GELIR ILK KEZ OLUCAK YA NAPICAM BEN ŞİMDİ NORMAL ZAMANDA OLMUYOMUYMUŞ BU TESTLER
Hazırlıklı gittim derken canım yanımda peçete ıslak mendil falan götüreyim demiValla canm gercektn bnde ilk duydugmda yok artik demistm hatta doktora gttigmde alttan muayine edicm dedi (elle doktorun kendisi) bende ama adetliym nasl oluck fln demistm olur olr daha iyi olur dedi daha iyi anlasilir hersey dedi Allahtan hazrlikli gtmistm sonra muayine icn catala cikartti ama ben cok fazl kendimi kastigm icn muayine edemedk vajinal ulturasonla bakmisti cok sukr kist miyom veya yara vs gbi bsy yoktu. Bende bidaha gdicem adet olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?