Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende bugün 31nci gunumdeyim ve bir haftadır falan elim ve ayağım özellikle akşam geç saatlerde bi anda yanıyor gibi oluyor. Sonra gündüz falan ayaklarım garip bi şekilde usuyor soğuk oluyor. Yani bi anda yanma bi anda usume oluyor. Kasiklarimda hafif ağrılar oluyor. Bir de bir hafta on gündür beyaz sarimsi kokusuz krem gibi ve camasirimi ıslatan akintim oluyor. Bunlar belirti olabilir mi ki acaba? Pazartesi yaptığım test negatifti. Test yapmak için yine pazartesiyi bekliyorum tabi regl olmazsam

AH BİR GİDEMEDİM CANIM YA GİTSEM BENIM DE İÇİM RAHATLIYCAK BÖYLE BİLGİSAY BAŞINDA ŞİFA ARAMAK DAHA ZOR GELIYOR YIPRATIYOR INSANI

AH BİR GİDEMEDİM CANIM YA GİTSEM BENIM DE İÇİM RAHATLIYCAK BÖYLE BİLGİSAY BAŞINDA ŞİFA ARAMAK DAHA ZOR GELIYOR YIPRATIYOR INSANI
Aynen öyle canım böyle daha çok yıpratıyorsun kendini en azından bisey var mı öğrenirsin ona göre bitkisel kür yaparsın. Bu arada kesinlikle eşin de doktora gitsin.dedim ya belki de çok küçük bisey engeldir. Aylarca bebeği olmayıp da doktor kontrolünde catlatma iğnesi ile hamile kalan çok arkadaş var.ihmal etme adet olunca da adetin 3.gunu git doktora canm

Bence sen bi defa doktora gidip görünsene Can'ım belki hormonlarına falan bi baksın doktor kontrolü altında kal hamile böyle kendini her ay strese sokuyosun

ama canım nıye adetlıyken geldın demesın bana

İnternette 21 gün uygula 7 gün ara ver 21 gün daha uygula yazıyor

Hic bilemiyorm canim ya arkadasm yapti demistm ya o 24gn yapmsti iki adet arasi yapiyo ve bildigm kadaryla sadece 2ay yapilmasi grekiyoms sonc alinmzsa yapilmamasi grekiyoms 2aydan snra. Tabii bldklerm yanlsta olabilr canm iyi arstr sn hatta ibrahm saracoglunun videolri var youtube de ordn da dnleyebilrsn

CANLAR DOKTORA GITMEM İÇİN MESAJLAR YAZAN ARKADAŞLAR GERÇEKTEN HAKLILAR ÇÜNKÜ BU KADAR DENEMEYE VE ŞANSA OLMAMASININ IMKANI YOK SAĞLIKLA ALAKALI BIR SORUN OLSA GEREK TAM YUMURTLAMA GUNU SONRAKI GUN HEP İLİŞKİ OLDU AMA MALASEF OLMADI

Eklentiler

• 13479918_10208926281769915_2004071554_n.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 169
  • 1.webp
    12 KB · Görüntüleme: 174
GERÇEKTENMI AMAN ALLAHIM BENDE ADETIM BITINCE GIDICEKTIM ALTTAN MUAYENE NASIL OLUYOR PEKI CANLAR
valla bir şekilde oluyor canım ya ben poliplerim yüzünden ara kanamalarım olunca gitmiştim doktor alttan muayene etmek için uzun cubuk gibi bişi sokuyo içini gösteriyor onu soktu çıkardı bir baktım kan içinde kalmış ay nasıl utanmıştım halbuki onlar için çok normal yattığın yere kağıttan örtü seriyolar o da azcık batıyo ama atıyolar zaten. merak etme çok kolay hiç anlamıyorsun muayeneyi

BEN BOYLE OLDUĞUNU BILMIYORDUM BEN ADETLIYKEN NASIL OLURDA MUYANE OLURUM COK ZOR GELIR ILK KEZ OLUCAK YA NAPICAM BEN ŞİMDİ NORMAL ZAMANDA OLMUYOMUYMUŞ BU TESTLER

BEN BOYLE OLDUĞUNU BILMIYORDUM BEN ADETLIYKEN NASIL OLURDA MUYANE OLURUM COK ZOR GELIR ILK KEZ OLUCAK YA NAPICAM BEN ŞİMDİ NORMAL ZAMANDA OLMUYOMUYMUŞ BU TESTLER

Valla canm gercektn bnde ilk duydugmda yok artik demistm hatta doktora gttigmde alttan muayine edicm dedi (elle doktorun kendisi) bende ama adetliym nasl oluck fln demistm olur olr daha iyi olur dedi daha iyi anlasilir hersey dedi Allahtan hazrlikli gtmistm sonra muayine icn catala cikartti ama ben cok fazl kendimi kastigm icn muayine edemedk vajinal ulturasonla bakmisti cok sukr kist miyom veya yara vs gbi bsy yoktu. Bende bidaha gdicem adet olunca

Hazırlıklı gittim derken canım yanımda peçete ıslak mendil falan götüreyim demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…