Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hazırlıklı gittim derken canım yanımda peçete ıslak mendil falan götüreyim demi

Haur canim oyle degil kisisel bakim olark hazirlikliydm yani bn ilk gttigmde adetinin 3.gnu gel bi test yapalm deynce muayine edicegi aklima gelmemsti sdce kan testi yapick snmistm o yzden hazirlkli dedim yani pecete vs sna veriyo zaten oyle bi pislk olmyo zaten cikinca lvoboya hdiyosn az bi kan geliyo akinti gbi cok nrmal hc korkma ondan bn ilk gttigmde cok korkmustm bebek vardi da dustumu acaba dye ama korkuluck bsy yok doktorunu iyi sec cok merk ettigmz seylr oluyo tersliycek bi doktor olmasn bnm doktorm cok iyidi cok memnundn ama malesf tahini cikti ve gtti gtmemis olsaydi belki su anda hamileydm belkide son aylarmdaydim nasip iste olmadi

Cok haklısın canım bende özele gideyim diyorum cok sevdiğim daha once bir konuda danıştığım doktor vardı ama fiyatı 150 TL özel muayenede ama özel hastanede 70 tl yarı yarıya şimdi rastgele gidicem artık bakalım inşallah iyidir ben pazar günü gerekli temizliği özeni gösteririm zaten salı adet olmam gerek günüme gerek

Bende bugün 31nci gunumdeyim. Bir haftadır falan elim ve ayağım özellikle akşam geç saatlerde bi anda yanıyor gibi oluyor. Sonra gündüz falan ayaklarım garip bi şekilde usuyor soğuk oluyor. Kasiklarimda hafif ağrılar oluyor.Özellikle sağ göğsümde daha belirgin olmak üzere iki göğsümde de damarlar belirdi. Bir de bir hafta on gündür beyaz sarimsi krem gibi ve camasirimi ıslatan akintim oluyor. Pazartesi yaptığım test negatifti. Test yapmak için yine pazartesiyi bekliyorum tabi regl olmazsam

Canim cok merk ettim hangi sehirde yasiyosn veya ilcede ozel hastane bna cok heldi ya 70tl muayne ucreti

Bi defa olunca artık utanmıyorsun canım ilkinde tedirgin olursun ister istemez. Ama yapalım bebek için her şeye katlaniliyor

Aslinda utanilicak hic bisey yokms yani bende erkek doktora bi kre hamilelik testi yaptrmistm ne sikayetn var dye sormstu ondan snra hc utanmadm bebeklerimizi sag saglim kucagimiza alalimda insallah gerisi fazla onemli degl

canım yanma bende de olmuştu daraliyordum ve genelde sarı akıntim vardı hala da var. umarım belirtidir

canım benim 13 ay olmadı bu ay doktora gittim klomen ve catlatma iğnesi kullandım ve cok şükür hamile kaldım. bence sen de gitmelisin.

Gerçektenmi canım haftaya çarşamba hastanedeyim hayırlısı ile inşallah içim kıpır kıpır
adetin 3. günü gittim 5. günü klomen başlattı 5 gün kullandim adetin 13.günü çağırdı güzel 1 tane yumurta var dedi o gün catlatma iğnesi vuruldu ertesi gün mutlaka ilişki dedi o zaman ilişki oldu bir gün ara verdik Diğer gün yine oldu. sonra olmadı şartlar dolayısıyla. çok uzulmustum degerlendiremedik yeterince diye ama çok şükür yetmiş o günler. inşallah sen de bebeğine kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…