- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
temizlik anlamında demiş olabilirHazırlıklı gittim derken canım yanımda peçete ıslak mendil falan götüreyim demi
Hazırlıklı gittim derken canım yanımda peçete ıslak mendil falan götüreyim demi
Arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmışlar canım :) bana kist var mı bakalım demişti adetliyken.utanmis baktirmamistim. O da zayifsin o zamn karından bakalım demişti.ama canım nıye adetlıyken geldın demesın bana
Haur canim oyle degil kisisel bakim olark hazirlikliydm yani bn ilk gttigmde adetinin 3.gnu gel bi test yapalm deynce muayine edicegi aklima gelmemsti sdce kan testi yapick snmistm o yzden hazirlkli dedim yani pecete vs sna veriyo zaten oyle bi pislk olmyo zaten cikinca lvoboya hdiyosn az bi kan geliyo akinti gbi cok nrmal hc korkma ondan bn ilk gttigmde cok korkmustm bebek vardi da dustumu acaba dye ama korkuluck bsy yok doktorunu iyi sec cok merk ettigmz seylr oluyo tersliycek bi doktor olmasn bnm doktorm cok iyidi cok memnundn ama malesf tahini cikti ve gtti gtmemis olsaydi belki su anda hamileydm belkide son aylarmdaydim nasip iste olmadi
Evet canım şimdi okudum temizlik amaçlıtemizlik anlamında demiş olabilir
Arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmışlar canım :) bana kist var mı bakalım demişti adetliyken.utanmis baktirmamistim. O da zayifsin o zamn karından bakalım demişti.
Bi defa olunca artık utanmıyorsun canım ilkinde tedirgin olursun ister istemez. Ama yapalım bebek için her şeye katlaniliyorBende cok utandım şimdi napıcam böyle hayal etmemiştim
Bi defa olunca artık utanmıyorsun canım ilkinde tedirgin olursun ister istemez. Ama yapalım bebek için her şeye katlaniliyor
Cok haklısın canım bende özele gideyim diyorum cok sevdiğim daha once bir konuda danıştığım doktor vardı ama fiyatı 150 TL özel muayenede ama özel hastanede 70 tl yarı yarıya şimdi rastgele gidicem artık bakalım inşallah iyidir ben pazar günü gerekli temizliği özeni gösteririm zaten salı adet olmam gerek günüme gerek
Bi defa olunca artık utanmıyorsun canım ilkinde tedirgin olursun ister istemez. Ama yapalım bebek için her şeye katlaniliyor
canım yanma bende de olmuştu daraliyordum ve genelde sarı akıntim vardı hala da var. umarım belirtidirBende bugün 31nci gunumdeyim ve bir haftadır falan elim ve ayağım özellikle akşam geç saatlerde bi anda yanıyor gibi oluyor. Sonra gündüz falan ayaklarım garip bi şekilde usuyor soğuk oluyor. Yani bi anda yanma bi anda usume oluyor. Kasiklarimda hafif ağrılar oluyor. Bir de bir hafta on gündür beyaz sarimsi kokusuz krem gibi ve camasirimi ıslatan akintim oluyor. Bunlar belirti olabilir mi ki acaba? Pazartesi yaptığım test negatifti. Test yapmak için yine pazartesiyi bekliyorum tabi regl olmazsam
canım benim 13 ay olmadı bu ay doktora gittim klomen ve catlatma iğnesi kullandım ve cok şükür hamile kaldım. bence sen de gitmelisin.CANLAR DOKTORA GITMEM İÇİN MESAJLAR YAZAN ARKADAŞLAR GERÇEKTEN HAKLILAR ÇÜNKÜ BU KADAR DENEMEYE VE ŞANSA OLMAMASININ IMKANI YOK SAĞLIKLA ALAKALI BIR SORUN OLSA GEREK TAM YUMURTLAMA GUNU SONRAKI GUN HEP İLİŞKİ OLDU AMA MALASEF OLMADI
canım hormon testleri için sadece kan aliyorlar adetin 2. veya 3. günü gittiğinde. her zaman alttan bakmiyorlarBEN BOYLE OLDUĞUNU BILMIYORDUM BEN ADETLIYKEN NASIL OLURDA MUYANE OLURUM COK ZOR GELIR ILK KEZ OLUCAK YA NAPICAM BEN ŞİMDİ NORMAL ZAMANDA OLMUYOMUYMUŞ BU TESTLER
canım benim 13 ay olmadı bu ay doktora gittim klomen ve catlatma iğnesi kullandım ve cok şükür hamile kaldım. bence sen de gitmelisin.
canım hormon testleri için sadece kan aliyorlar adetin 2. veya 3. günü gittiğinde. her zaman alttan bakmiyorlar
Sekizinci ayda hamile kaldm cnm ben öncedn sigara kullanydum sırf bebk için bıraktım folik asit kullandım bir ay ikinci ay hamile kaldm rabbime çok şükürM Mucizemsin benim canm kaçıncı ayında hamile kaldın? İki günde bir mi ilişkiye girdin?
adetin 3. günü gittim 5. günü klomen başlattı 5 gün kullandim adetin 13.günü çağırdı güzel 1 tane yumurta var dedi o gün catlatma iğnesi vuruldu ertesi gün mutlaka ilişki dedi o zaman ilişki oldu bir gün ara verdik Diğer gün yine oldu. sonra olmadı şartlar dolayısıyla. çok uzulmustum degerlendiremedik yeterince diye ama çok şükür yetmiş o günler. inşallah sen de bebeğine kavusursunGerçektenmi canım haftaya çarşamba hastanedeyim hayırlısı ile inşallah içim kıpır kıpır
yani alttan daha net gözüküyor sanırım. farklı şeyler de görülüyor olabilir emin değilim canımCanım ben daha önce bir kez muayene olmuştum doktora alttan değil dikkatli bir şekilde ulturasonla baktı temiz dedi ama ulturasonla görünmeyen kist falan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?