Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aslinda utanilicak hic bisey yokms yani bende erkek doktora bi kre hamilelik testi yaptrmistm ne sikayetn var dye sormstu ondan snra hc utanmadm bebeklerimizi sag saglim kucagimiza alalimda insallah gerisi fazla onemli degl
Aynen öyle canım .. seni de takip diyorum sanırım sende ben gibi pkosun

Canım klomen ne benim gitmem kesin şart o zaman belki doğal Yolla olucak ama benım yumurtlama zamanı o kadar köt

Canım yumurtlama döneminde çok kötü bir koku geliyor yumurtlama gecince kokudaa gidiyor Sence nrfen

Aynen öyle canım .. seni de takip diyorum sanırım sende ben gibi pkosun
Malesf canm bende bidaha ki hafta ico gdicm dktora bnm adetm 51gn gecti ve kahverengi lekelenmem var 2 3 gndur normalde de oluyodu ama bu kadar uzn surmuyodu bugn leke geliyosa ertesi gn sokulrsm hemen kist fln olusmamstr insallah

Canım klomen ne benim gitmem kesin şart o zaman belki doğal Yolla olucak ama benım yumurtlama zamanı o kadar köt

Canım yumurtlama döneminde çok kötü bir koku geliyor yumurtlama gecince kokudaa gidiyor Sence nrfen

Canim klomen yumurtalarn buyuyp catlycak duruma gelmesi icn verdkleri bi olac bnde kullanmstm 5gun sdece aksamlari iciyodm ama malesf o zaman dktorm bna catlatma ignesi onermedi kendisi catlasn dedi ctlamamsti kullandigm ay bidha ki ay doz arttiricaz dedi sabah aksm icicksn dedi ama nasp olmasi malesf doktormn tahini cikti tedavim yarm kaldi. Ayrica insallah sorunmz bnunla ibarettr cnku diger tedavilere gre kokay bi tedvi turu insallah en kisa zamansa sonc alirz biz ve bunh bekleyen herks Allah kmseye evlat aratmasn cok zor bi durum

Malesf canm bende bidaha ki hafta ico gdicm dktora bnm adetm 51gn gecti ve kahverengi lekelenmem var 2 3 gndur normalde de oluyodu ama bu kadar uzn surmuyodu bugn leke geliyosa ertesi gn sokulrsm hemen kist fln olusmamstr insallah
Doktora gittin mi peki canım? Nasıl i tedavi uygulandı hangi ilaçları kullaniyosun

Aynen canim ihmal etme git doktora.ben bi ara 3 ay beklemistim deli gibi.tarlusalla adet olmuştum.boyle uzadıkça yeni bi tedaviye de baslanmiyo maalesef

Inşallah canım kötü bir durum olmamış olsun da aklıma kötü kötü şeyler geliyor

Dün ayakta kusmam gerektiğini söylemiştiniz neden acaba
Eltim Doktor o da acayip kusuyor neeeee yar 16-20 haftalara kadar devam ediyor. Ayakta kusmak daha kolay çıkartmaya ve kısa süre de bitmesine vesile oluyormuş. Eğilerek yaptığında daha öğürerek daha fazla kusuluyormuş. Bana kendisi söyledi

kizlar ben de 2 gün önce pozitif sonuc gördüm ve hemen acile gittik. doktor alttan muayene etti kese görünmedi. sizlerde kese ne zaman göründü? yardimci olabilir misiniz? pazartesi doktor randevum var ama coooook korkuyorum

kızlar merhaba . bu ay yıne gecıkme yasıyorum ama bu sefer hıc adet belirtim yok uc gun gectı. akıntımın rengı bu ay seffaf yanı baska zaman koyu olurdu. bı de iştahım arttı ve ani duygu değişimleri yasıyorum . ama test yapmaktan korkuyorum dort aydır korunmuyorum ama hala bi sonuç yok. sızce ne zaman test yapmayalım.

Kızlar ablalarım kardeşlerim. Belirtiler çok iyi hoş da bendeki bu karın Ağrı'sı nedir sizce ? Son adetimden hemen önce smear verdim kültür kan vs hepsine baktırdım. Planlı gebelik olmak zorunda benimki. Radyasyon çalışan bir personel olarak Bu ay eşimle evdeyim. Yumurtlama günlerime yeni başladım yani daha 10. Günüm şimdilerde. Ama bende anlamsız Bi ağrı var. Sanki sürekli idrara sıkışık gibiyim. Ama olamaz da oruç tutuyorum zaten vücutta ne kadar su var dimi ? Fikri olan var mı ya çok bunaldım. Hemen doktora gitmek de istemiyorum zaten haftasonu geldi

Aynen canim ihmal etme git doktora.ben bi ara 3 ay beklemistim deli gibi.tarlusalla adet olmuştum.boyle uzadıkça yeni bi tedaviye de baslanmiyo maalesef
Evet tatlm malesf bnde kafaya koydm artik tedavimi sonuna kadar olucam byle gtkiycek cnku 1sne 10aydir her ay bu sfer olsun diyorm yoruldm artik

Adetin 10 gun gecince yap bence gec dollenme fln olmussada ogrenirsn bence hatta git kan testi yptir en garantisi

Canim yumurtalar buyuyo olabilir sikistiriyodur belki biraz bekle bu ayida degerlendir bidaha ki ay ogrenirsn ne oldugunu

kan testinde on gun beklemesemde cıkar mı? bır de test ıcın belli bi marka kullanıyo musunuz. hanı en ıyısı hangısıdır dıye bır sey var mı?

Evet kan testinde dollenmeden 8 9gn sonra cikiyomus. Ben belli bi marka kullanmiyorm valla canm eczanede hangisi varsa onu aliyorm dha cift cizgiyi hic gremedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…