canlar ben bır sılık cızgı gördum ama yanlışmı gördum heveslenmek istemiyorum
YaCanim bisey diyemicem simdi sen p.tesi yine yap varsa o zaman daha net cikar
Canim bisey diyemicem simdi sen p.tesi yine yap varsa o zaman daha net cikar
ben uc kere aldım ama hep farklı eczanelerden ve hep farklı marka. bakalım artık nasıl hayırlısıysa. ınsallah arkadasım cıft cızgıyı görürüz. bırde kan testı yaptırsam aynı gun ıcınde alır mıyım.Evet kan testinde dollenmeden 8 9gn sonra cikiyomus. Ben belli bi marka kullanmiyorm valla canm eczanede hangisi varsa onu aliyorm dha cift cizgiyi hic gremedm
Kaç dk sonraki görüntü bu ? Test beklemiş gibi geldi bana ilk 5 dk oluşmussa tamam da sonrası gecersiz cumkucanlar ben bır sılık cızgı gördum ama yanlışmı gördum heveslenmek istemiyorum
Kaç dk sonraki görüntü bu ? Test beklemiş gibi geldi bana ilk 5 dk oluşmussa tamam da sonrası gecersiz cumku
Yarım bırakmamak lazım canım. Ama ramazandan dolayı doktora gitmrdim sonraki ay da memlekette olacaz ve tatlı misafirim gelecek sonra da.Evet tatlm malesf bnde kafaya koydm artik tedavimi sonuna kadar olucam byle gtkiycek cnku 1sne 10aydir her ay bu sfer olsun diyorm yoruldm artik
Canım inşallah belirtidir ya, sende hamilesin dua et nolur hayırlısıyla olsun inşallah bu ay. Bu ay da olmazsa bir sene olacak ve artık doktor yolu görünecekcanım yanma bende de olmuştu daraliyordum ve genelde sarı akıntim vardı hala da var. umarım belirtidir
Ozel hastanelrde aliyosn canm devleti blmiyorm ama saglk ocagida ertesi gn veriyoben uc kere aldım ama hep farklı eczanelerden ve hep farklı marka. bakalım artık nasıl hayırlısıysa. ınsallah arkadasım cıft cızgıyı görürüz. bırde kan testı yaptırsam aynı gun ıcınde alır mıyım.
Yarım bırakmamak lazım canım. Ama ramazandan dolayı doktora gitmrdim sonraki ay da memlekette olacaz ve tatlı misafirim gelecek sonra da.Gidemicem yani doktora iki ay daha hsg çektirdin mi peki
yardımcı olduğun için tesekkur ederimOzel hastanelrde aliyosn canm devleti blmiyorm ama saglk ocagida ertesi gn veriyo
yardımcı olduğun için tesekkur ederim
Ama hizlandiriyormus sanırım canm ya cektirenler genelde iki uç ay içinde hamile kalıyor diye okudum. Bide ya tıkanıklık varsa bisa ilaç ucmis oluyorum belki diye çektirmeyi düşünüyorumHayr canim cektirmedim onu bnce o bir sonra ki asama ilac tedavisi yanit vrmezse yapilmasi grek bence
Ama hizlandiriyormus sanırım canm ya cektirenler genelde iki uç ay içinde hamile kalıyor diye okudum. Bide ya tıkanıklık varsa bisa ilaç ucmis oluyorum belki diye çektirmeyi düşünüyorum
canım nasılsın özledim burayı ya korunma dönemi geçsin yine gelirim..hadi hayırlısı sağlıkli olsun da kız erkek farketmez ama sen kız istiyorsun sanırım öptüm seni allaha emanet oldisikartal87 bhchrk niseem3 masalolsunnn etiketliyemediğim diğer hatunlar nasılsınız.. Bu hamilelik beni benden aldı.. Acayip uyku ve halsizlik var. Bulantım son iki haftadır arttı ikili tarama testinde doktorum KIZA benzetti ama emin değilim dedi ay sonu gibi kesin öğrenmiş olurum inşallah
alışacagim bir şekilde yani..Limon06 yim ben ha unutmayın beni nick değiştim henüz alışamadım ama alışamadım bir şekilde. .
canlar ben bır sılık cızgı gördum ama yanlışmı gördum heveslenmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?