canım ben göremedim çizgi ama fotodan kaynaklı olabilir daha beyaz bir ışığın altında çekmeye çalış fotoları
canım ben göremedim çizgi ama fotodan kaynaklı olabilir daha beyaz bir ışığın altında çekmeye çalış fotoları
canım klomen yumurtaların gelişip catlamaya uygun boyuta gelmesini sağlayan bir hormon ilacı. ilk ay doktorun ilaçsız takip edebilir önce yumurta takibi yapar yumurtluyor musun yumurtluyorsan yumurta ya da yumurtaların uygun boyuta geliyor mu uygun boyuta geldikten sonra çatliyor mu diye belirli aralıklarla çağırır seni. sorun hangi asamadaysa ona yönelik tedavi uygular. gerçi benim doktorum direk ilaç ve iğne verdi sorunun ne olduğunu anlamadan hatta aglamistim vucuduma hormon verdi direk hiç ilaçsız takip yapmadan diye. kokunun sebebini bilmiyorum canım doktora git sen onun da sebebi anlaşılırCanım klomen ne benim gitmem kesin şart o zaman belki doğal Yolla olucak ama benım yumurtlama zamanı o kadar köt
Canım yumurtlama döneminde çok kötü bir koku geliyor yumurtlama gecince kokudaa gidiyor Sence nrfen
evet canım kolay bi tedavi sen de hemen başka bi doktorla başla tekrar tedaviyeCanim klomen yumurtalarn buyuyp catlycak duruma gelmesi icn verdkleri bi olac bnde kullanmstm 5gun sdece aksamlari iciyodm ama malesf o zaman dktorm bna catlatma ignesi onermedi kendisi catlasn dedi ctlamamsti kullandigm ay bidha ki ay doz arttiricaz dedi sabah aksm icicksn dedi ama nasp olmasi malesf doktormn tahini cikti tedavim yarm kaldi. Ayrica insallah sorunmz bnunla ibarettr cnku diger tedavilere gre kokay bi tedvi turu insallah en kisa zamansa sonc alirz biz ve bunh bekleyen herks Allah kmseye evlat aratmasn cok zor bi durum
yap canım hemen bekleyerek stres yaparsın varsa ne güzel zaten yoksa da stresten dolayi gecikme yasamazsin bi an once olursun. inşallah hamilesindir canım haber ver test yapincakızlar merhaba . bu ay yıne gecıkme yasıyorum ama bu sefer hıc adet belirtim yok uc gun gectı. akıntımın rengı bu ay seffaf yanı baska zaman koyu olurdu. bı de iştahım arttı ve ani duygu değişimleri yasıyorum . ama test yapmaktan korkuyorum dort aydır korunmuyorum ama hala bi sonuç yok. sızce ne zaman test yapmayalım.
canım klomen yumurtaların gelişip catlamaya uygun boyuta gelmesini sağlayan bir hormon ilacı. ilk ay doktorun ilaçsız takip edebilir önce yumurta takibi yapar yumurtluyor musun yumurtluyorsan yumurta ya da yumurtaların uygun boyuta geliyor mu uygun boyuta geldikten sonra çatliyor mu diye belirli aralıklarla çağırır seni. sorun hangi asamadaysa ona yönelik tedavi uygular. gerçi benim doktorum direk ilaç ve iğne verdi sorunun ne olduğunu anlamadan hatta aglamistim vucuduma hormon verdi direk hiç ilaçsız takip yapmadan diye. kokunun sebebini bilmiyorum canım doktora git sen onun da sebebi anlaşılır
ettim canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah. canım sorun bazen o.kadar küçük bir şey oluyor ki küçük bir takviye yeterli olabiliyor. benim de 13 ay olmamıştıCanım inşallah belirtidir ya, sende hamilesin dua et nolur hayırlısıyla olsun inşallah bu ay. Bu ay da olmazsa bir sene olacak ve artık doktor yolu görünecek
aslında canım ilaç tedavisine baslamadan hsg çekilmesi lazım çünkü tüplerde falan sıkıntı varsa ilaç tedavisi bir ise yaramaz boşa hormon alınmış olurHayr canim cektirmedim onu bnce o bir sonra ki asama ilac tedavisi yanit vrmezse yapilmasi grek bence
canım nöbetçi kadın dogumcular var onlarla tedavi olabilirsin. ben de saatlik izin alıp gittim 3.günü. 13. günü gitmiştim o kadar bazı doktorlar daha sık cagirabiliyor olmazsa çalıştığın yere çocuk tedavisi gördüğünü belirli dönemlerde doktora gitmen gerektiğinden bahsedersen yardimci olabilirlerpeki bu kontroller bir ıkı kez gıdebılırım ama sureklı gıtmem sorun teşkıl edebilir cok zamanın olması gerek değilmi çalışıyorum nasıl gıdebılırım bılmıyroum sureklı hastaneye
canım nöbetçi kadın dogumcular var onlarla tedavi olabilirsin. ben de saatlik izin alıp gittim 3.günü. 13. günü gitmiştim o kadar bazı doktorlar daha sık cagirabiliyor olmazsa çalıştığın yere çocuk tedavisi gördüğünü belirli dönemlerde doktora gitmen gerektiğinden bahsedersen yardimci olabilirler
Evet canım kız istiyorum iki oğlum var. Bir tane de kızım olsa dünyalar benim olur. Allahım inşallah nasip edercanım nasılsın özledim burayı ya korunma dönemi geçsin yine gelirim..hadi hayırlısı sağlıkli olsun da kız erkek farketmez ama sen kız istiyorsun sanırım öptüm seni allaha emanet ol
Canım bugün doktora gittim 12 haftalık 4 gunlukmus bizde önden gidiyormusuzÇok iyi anlıyorum seni akşam bende yemek yedim öyle oldum bitkin bitkin bu hamilelik bizi çok yoracak galiba
Kız sen nick değişmişsin yaaa tanıyamadım yeminlecanım nasılsın özledim burayı ya korunma dönemi geçsin yine gelirim..hadi hayırlısı sağlıkli olsun da kız erkek farketmez ama sen kız istiyorsun sanırım öptüm seni allaha emanet ol
Ayyy canım hadi inşallah rabbim kalbine göre versin çok sevindim rabbim bide sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah@disikartal87 @bhchrk @niseem3masalolsunnn etiketliyemediğim diğer hatunlar nasılsınız.. Bu hamilelik beni benden aldı.. Acayip uyku ve halsizlik var. Bulantım son iki haftadır arttı ikili tarama testinde doktorum KIZA benzetti ama emin değilim dedi ay sonu gibi kesin öğrenmiş olurum inşallah
Valla canm simdi cok dikkatli baktim da var gbi ama senide heveslendrmek istemem bnce bidaha yap yani
peki bu kontroller bir ıkı kez gıdebılırım ama sureklı gıtmem sorun teşkıl edebilir cok zamanın olması gerek değilmi çalışıyorum nasıl gıdebılırım bılmıyroum sureklı hastaneye
Valla canm simdi cok dikkatli baktim da var gbi ama senide heveslendrmek istemem bnce bidaha yap yani
O zaman dikkate alma canm sn onuGÜLÜM EVET BUNDA VAR AMA DİĞER YAPTIĞIM TESTLERDE NIYE CIKMADI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?