Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar normalde bata 10 gün kala göğüslerim şişer ve ağrırdı şimdi bata 6 gün var ve hiçbir belirti yok ne kasık bel ne de göğüs ağrısı neden ki acaba

Canım klomen ne benim gitmem kesin şart o zaman belki doğal Yolla olucak ama benım yumurtlama zamanı o kadar köt

Canım yumurtlama döneminde çok kötü bir koku geliyor yumurtlama gecince kokudaa gidiyor Sence nrfen
canım klomen yumurtaların gelişip catlamaya uygun boyuta gelmesini sağlayan bir hormon ilacı. ilk ay doktorun ilaçsız takip edebilir önce yumurta takibi yapar yumurtluyor musun yumurtluyorsan yumurta ya da yumurtaların uygun boyuta geliyor mu uygun boyuta geldikten sonra çatliyor mu diye belirli aralıklarla çağırır seni. sorun hangi asamadaysa ona yönelik tedavi uygular. gerçi benim doktorum direk ilaç ve iğne verdi sorunun ne olduğunu anlamadan hatta aglamistim vucuduma hormon verdi direk hiç ilaçsız takip yapmadan diye. kokunun sebebini bilmiyorum canım doktora git sen onun da sebebi anlaşılır

evet canım kolay bi tedavi sen de hemen başka bi doktorla başla tekrar tedaviye

yap canım hemen bekleyerek stres yaparsın varsa ne güzel zaten yoksa da stresten dolayi gecikme yasamazsin bi an once olursun. inşallah hamilesindir canım haber ver test yapinca

peki bu kontroller bir ıkı kez gıdebılırım ama sureklı gıtmem sorun teşkıl edebilir cok zamanın olması gerek değilmi çalışıyorum nasıl gıdebılırım bılmıyroum sureklı hastaneye

Canım inşallah belirtidir ya, sende hamilesin dua et nolur hayırlısıyla olsun inşallah bu ay. Bu ay da olmazsa bir sene olacak ve artık doktor yolu görünecek
ettim canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah. canım sorun bazen o.kadar küçük bir şey oluyor ki küçük bir takviye yeterli olabiliyor. benim de 13 ay olmamıştı

canım nöbetçi kadın dogumcular var onlarla tedavi olabilirsin. ben de saatlik izin alıp gittim 3.günü. 13. günü gitmiştim o kadar bazı doktorlar daha sık cagirabiliyor olmazsa çalıştığın yere çocuk tedavisi gördüğünü belirli dönemlerde doktora gitmen gerektiğinden bahsedersen yardimci olabilirler

ah kuzum ya desemde trıplerınden artık ömrüm çürür ben haber vermeden hamıle kalıp snra hamıleyım deyıp ıstıfa edıcem öyle düşünüyorum

canım nasılsın özledim burayı ya korunma dönemi geçsin yine gelirim..hadi hayırlısı sağlıkli olsun da kız erkek farketmez ama sen kız istiyorsun sanırım öptüm seni allaha emanet ol
Evet canım kız istiyorum iki oğlum var. Bir tane de kızım olsa dünyalar benim olur. Allahım inşallah nasip eder

canım nasılsın özledim burayı ya korunma dönemi geçsin yine gelirim..hadi hayırlısı sağlıkli olsun da kız erkek farketmez ama sen kız istiyorsun sanırım öptüm seni allaha emanet ol
Kız sen nick değişmişsin yaaa tanıyamadım yeminle limon diye aratırken buldum eee ne zaman bitiyor korunma

Ayyy canım hadi inşallah rabbim kalbine göre versin çok sevindim rabbim bide sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah

Canim ona gre ayarlarsn surekli cagrmiyolr zaten durumunu anlatinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…