Bu yaptign test hangi marka canm degisk geldi bna
maşallah subhanallah yerim seni ben yaBenim cinsiyetin sizce ne???
Bizde seni yeriz ablasimaşallah subhanallah yerim seni ben ya
abla mı ay ruhum okşandı şimdiBizde seni yeriz ablasi
Yavrucak anasına çekmiş:) yüz üstü yatmaya bayılırım oda öyle yatıyor orda pipisiii gözüküyor dedim doktora da oda göbek kordonuymus:) bayramdan sonra allah izin verirse belli olcakmis duruşu aynı erkek gibi geldi banadaabla mı ay ruhum okşandı şimdibu arada bebeğin yüz üstü duruyor dimi ultrasondan pek anlamıyorum ama sol taraftaki şişlik minicik poposu değilse ve sırt üstü duruyorsa acaba testisleri mi diye düşündüm sanki erkek gibi geldi bana
valla bana da erkek gibi geldi canımYavrucak anasına çekmiş:) yüz üstü yatmaya bayılırım oda öyle yatıyor orda pipisiii gözüküyor dedim doktora da oda göbek kordonuymus:) bayramdan sonra allah izin verirse belli olcakmis duruşu aynı erkek gibi geldi banada
Öyle tabi kim gönülden bebek istiyorsa rabbim herkese versinvalla bana da erkek gibi geldi canımhayırlısı olsun inşallah kızı da erkeği de bir
Aminnnn canım inşallah.. En yakın zamanda sanada nasip etsin insallaaahhhAyyy canım hadi inşallah rabbim kalbine göre versin çok sevindim rabbim bide sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Benim cinsiyetin sizce ne???
laboquick canım cok ılgınc ama demı sende o cızgıyı gördun demı sonra yoktu cok ılgınc
İnşallah kızın olur canım benimEvet canım kız istiyorum iki oğlum var. Bir tane de kızım olsa dünyalar benim olur. Allahım inşallah nasip eder
Evet nick değiştirdimKız sen nick değişmişsin yaaa tanıyamadım yeminlelimon diye aratırken buldum eee ne zaman bitiyor korunma
İnşallah uzamaz canımEvet nick değiştirdimmuhtamel 26 ikinci reglyi görüp bırakacağım gerçi ağır enfeksiyon falan geçirdim kan değerlerim çok kötüydü rahimle alakalı yumuşak doku enfeksiyonu yine uzatırlar mı bilmiyorum
Evet var gbi geldi bana da adetn gecmedi dimi senin
Bende öyle düşündüm canımBence erkek ☺☺☺
Bence şöyle hesaplıyolar hani biz sayıyoruz ya 11+3 dört falan diye öyle olunca mı acaba 12 haftalık olmuş oluyo ne bileym benimde kafam karıştı bizde bugün ikili test sonucu için gittik bişey çıkmadı siZe neler dediCanım bugün doktora gittim 12 haftalık 4 gunlukmus bizde önden gidiyormusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?