Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yavrucak anasına çekmiş:) yüz üstü yatmaya bayılırım oda öyle yatıyor orda pipisiii gözüküyor dedim doktora da oda göbek kordonuymus:) bayramdan sonra allah izin verirse belli olcakmis duruşu aynı erkek gibi geldi banada

valla bana da erkek gibi geldi canım hayırlısı olsun inşallah kızı da erkeği de bir

Kizlar Merhaba . Yumurtlama gunu yani iki gün önceki ilişki sonrası dün başlayan gobegimin alt kısmında ağrı başladı .sebebi nedir acaba

Kız sen nick değişmişsin yaaa tanıyamadım yeminle limon diye aratırken buldum eee ne zaman bitiyor korunma
Evet nick değiştirdim muhtamel 26 ikinci reglyi görüp bırakacağım gerçi ağır enfeksiyon falan geçirdim kan değerlerim çok kötüydü rahimle alakalı yumuşak doku enfeksiyonu yine uzatırlar mı bilmiyorum

Canım bugün doktora gittim 12 haftalık 4 gunlukmus bizde önden gidiyormusuz
Bence şöyle hesaplıyolar hani biz sayıyoruz ya 11+3 dört falan diye öyle olunca mı acaba 12 haftalık olmuş oluyo ne bileym benimde kafam karıştı bizde bugün ikili test sonucu için gittik bişey çıkmadı siZe neler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…