Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben bugun ikili test yaptirdim ayin onuhla onbiri arasinda gitcez cibsiyet test sobucuba filan bajilcak valla ben cok sevindim covugun gelisimi onde olduguba resmrn saat sayiyordum uc qylik olmasi icin cubku butun sikintilarin cogu uc qylik olunca bitiyor

Selam kizlar,yeni katildim araniza son regl tarihi gectigimiz hafta carsambaydi,gelmeyince hem.idrar hem.kan testi yaptirdim,idrarda ikinci cizgi silik cikti,kan da beta degeri 101 cikti,halsizlik bacak agrisi akinti disinda baska belirtim yoktu bugun dahil daha kanama vs olmadi degerim dusuk oldugu icin kimyasal gebelikten suphelendim pazartesi gunu dr a gidecegim insallah deger artarsa farkina varacagim hamileligin hakkimizda hayirlisi Rabbim herkese nasip etsin insallah bu arada 5 yasinda kizim var olursa ikinci olacak

Ay Can'ım çok sevindim sen benden önce öğrenicen biz de onuyla on beşi arası çağırdı bakalım ne olcak cinsiyetler allaha şükür bitti üç ay

Iyiyim canim nolsun sicaklarla bas etmeye calisiyorum. Bende bulanti fln kalmadi da uyku hala cok. Ozellikle aksamlari erkenden uyuyorum.

Kizlarr merhaba bende yeni hamile oldugumu ogrendim adetim on gun gceti idrar testim pozitif cikti yarin doktora gidicem. Ama bende bi sorun var dunden basladi belim agriyo cok degil ama yinede kendini hissettiriyo sol kasigimda igne gibi bi tama oldu bir dakika bile surmedi vee goguslerim sis ama cok agrkyolar dokunulmucak kadar. Kizlar kafama takilan su bel agrisi sizce normalmi cevaplarinizi bekliyorumm

Bel.ve kasık ağrısı çok normal canım hatta bazen adet oldum bile sanarsın o kadar şiddetli olabilir ama sen istersen içim rahat etmiyo diyosa bi dr.a görün :) hayırlı olsun bu arada

Bel.ve kasık ağrısı çok normal canım hatta bazen adet oldum bile sanarsın o kadar şiddetli olabilir ama sen istersen içim rahat etmiyo diyosa bi dr.a görün :) hayırlı olsun bu arada
Tesekkur ederim canm icimi rahatladin cook saol. Uc ay once dusuk yapmisstim simdi cok korkuyorum bisey olucak diye. Yarin gidicem doktora insallah.

Tesekkur ederim canm icimi rahatladin cook saol. Uc ay once dusuk yapmisstim simdi cok korkuyorum bisey olucak diye. Yarin gidicem doktora insallah.
Korkma hayırlısıyla sağlıklı bi bebişin olcak inşallah içini ferah tut kötü şwyler düşünme canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…