salı gunu bat canım
Ben bugun ikili test yaptirdim ayin onuhla onbiri arasinda gitcez cibsiyet test sobucuba filan bajilcak valla ben cok sevindim covugun gelisimi onde olduguba resmrn saat sayiyordum uc qylik olmasi icin cubku butun sikintilarin cogu uc qylik olunca bitiyorBence şöyle hesaplıyolar hani biz sayıyoruz ya 11+3 dört falan diye öyle olunca mı acaba 12 haftalık olmuş oluyo ne bileym benimde kafam karıştı bizde bugün ikili test sonucu için gittik bişey çıkmadı siZe neler dedi
Ay Can'ım çok sevindim sen benden önce öğrenicen biz de onuyla on beşi arası çağırdı bakalım ne olcak cinsiyetlerBen bugun ikili test yaptirdim ayin onuhla onbiri arasinda gitcez cibsiyet test sobucuba filan bajilcak valla ben cok sevindim covugun gelisimi onde olduguba resmrn saat sayiyordum uc qylik olmasi icin cubku butun sikintilarin cogu uc qylik olunca bitiyor
Erkek gibi benceBenim cinsiyetin sizce ne???
Aminn canım inşallah artk tedavi ilaç falan kışa kaldı nasip böyleymis canımAminnnn canım inşallah.. En yakın zamanda sanada nasip etsin insallaaahhh
Onuyla onbiri demisim onbiriyle on altisi gidilcek arasinda bir tarihde benimde yarin bitiyor uc ay nasil mutluyum anlatamam:)Ay Can'ım çok sevindim sen benden önce öğrenicen biz de onuyla on beşi arası çağırdı bakalım ne olcak cinsiyetlerallaha şükür bitti üç ay
Ayni gun gidelim istersen doktoraAy Can'ım çok sevindim sen benden önce öğrenicen biz de onuyla on beşi arası çağırdı bakalım ne olcak cinsiyetlerallaha şükür bitti üç ay
Iyiyim canim nolsun sicaklarla bas etmeye calisiyorum. Bende bulanti fln kalmadi da uyku hala cok. Ozellikle aksamlari erkenden uyuyorum.disikartal87 @bhchrk @niseem3 masalolsunnn etiketliyemediğim diğer hatunlar nasılsınız.. Bu hamilelik beni benden aldı.. Acayip uyku ve halsizlik var. Bulantım son iki haftadır arttı ikili tarama testinde doktorum KIZA benzetti ama emin değilim dedi ay sonu gibi kesin öğrenmiş olurum inşallah
Bence kız canım :)Benim cinsiyetin sizce ne???
Bel.ve kasık ağrısı çok normal canım hatta bazen adet oldum bile sanarsın o kadar şiddetli olabilir ama sen istersen içim rahat etmiyo diyosa bi dr.a görün :) hayırlı olsun bu aradaKizlarr merhaba bende yeni hamile oldugumu ogrendim adetim on gun gceti idrar testim pozitif cikti yarin doktora gidicem. Ama bende bi sorun var dunden basladi belim agriyo cok degil ama yinede kendini hissettiriyo sol kasigimda igne gibi bi tama oldu bir dakika bile surmedi vee goguslerim sis ama cok agrkyolar dokunulmucak kadar. Kizlar kafama takilan su bel agrisi sizce normalmi cevaplarinizi bekliyorumm
Tesekkur ederim canm icimi rahatladin cook saol. Uc ay once dusuk yapmisstim simdi cok korkuyorum bisey olucak diye. Yarin gidicem doktora insallah.Bel.ve kasık ağrısı çok normal canım hatta bazen adet oldum bile sanarsın o kadar şiddetli olabilir ama sen istersen içim rahat etmiyo diyosa bi dr.a görün :) hayırlı olsun bu arada
Korkma hayırlısıyla sağlıklı bi bebişin olcak inşallah içini ferah tut kötü şwyler düşünme canım :)Tesekkur ederim canm icimi rahatladin cook saol. Uc ay once dusuk yapmisstim simdi cok korkuyorum bisey olucak diye. Yarin gidicem doktora insallah.
Insallah canm sagsalim kucagimiza alorizzKorkma hayırlısıyla sağlıklı bi bebişin olcak inşallah içini ferah tut kötü şwyler düşünme canım :)
Sana hangi tarihler dediAyni gun gidelim istersen doktora
Aa aynı tarihlerde ben cumartesi gidebilirim ama belli değil eşimin ve benim çalışma durumuma bağlıOnuyla onbiri demisim onbiriyle on altisi gidilcek arasinda bir tarihde benimde yarin bitiyor uc ay nasil mutluyum anlatamam:)
Ben süt içmeye başladım çok şükür ama meyveli sütHamisler nasıl besleniyor sunuz ??? Neler yiyor iciyorsunuz gün boyu
Ne marka iciyosun cnm ben içemedim halaBen süt içmeye başladım çok şükür ama meyveli süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?