- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Can'ım bende akşam içtim sabahta içtim çok şükür BİM'den aldım dost meyveli süt soğuk içiyorum kakaolu ve çilekli muzlu aldım birer tane bi muzlu kaldı onu denemedim daha ama en güzel kakaolu dün doktor içemiyosan öyle iç meyveli yoğurt şekerli yoğurt ye ya da ayran iç sütlü tatlı ye yumurta yerine menemen yap dene dediNe marka iciyosun cnm ben içemedim hala
Yumurta yoğurt yiyorum çok şükür ama yoğurt da hazır yemeyin diyorlar sen kendin mi mayaliyosunCan'ım bende akşam içtim sabahta içtim çok şükür BİM'den aldım dost meyveli süt soğuk içiyorum kakaolu ve çilekli muzlu aldım birer tane bi muzlu kaldı onu denemedim daha ama en güzel kakaolu dün doktor içemiyosan öyle iç meyveli yoğurt şekerli yoğurt ye ya da ayran iç sütlü tatlı ye yumurta yerine menemen yap dene dedi
Yok Can'ım hazır yiyorum bazen o da kokuyo en iyisi meyveliYumurta yoğurt yiyorum çok şükür ama yoğurt da hazır yemeyin diyorlar sen kendin mi mayaliyosun
Merhaba canım değer 3000 i geçtiğinde kese görünür diye biliyorum eğer yanlışım varsa düzeltsin arkadaslararkadaşlar meraba :) ben cumartesi günü kan tahlili yaptırdım 4200lere çıkmış degerım. pazartesi günü dr. randevum var kese görünür mü bu değere göre?
Ayrıca hayirli olsun saglikla kucağına alırsın inşallah bana da dua et canim hamilelerin duası kabul olurmuşarkadaşlar meraba :) ben cumartesi günü kan tahlili yaptırdım 4200lere çıkmış degerım. pazartesi günü dr. randevum var kese görünür mü bu değere göre?
görünür canım 4000lerdeydi ben gittiğimde görünmüştü.arkadaşlar meraba :) ben cumartesi günü kan tahlili yaptırdım 4200lere çıkmış degerım. pazartesi günü dr. randevum var kese görünür mü bu değere göre?
Görünebilir Can'ım 3000lerde olunca görünüyormuş diye duymuştumarkadaşlar meraba :) ben cumartesi günü kan tahlili yaptırdım 4200lere çıkmış degerım. pazartesi günü dr. randevum var kese görünür mü bu değere göre?
Ne marka iciyosun cnm ben içemedim hala
Kese hemen görünnüyor canım.5 hafta geçmesi gerekkizlar ben de 2 gün önce pozitif sonuc gördüm ve hemen acile gittik. doktor alttan muayene etti kese görünmedi. sizlerde kese ne zaman göründü? yardimci olabilir misiniz? pazartesi doktor randevum var ama coooook korkuyorum
Canım benim rabbim hayırlısını versin.Bebişini kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsin inş@disikartal87bhchrk niseem3 @masalolsunnn etiketliyemediğim diğer hatunlar nasılsınız.. Bu hamilelik beni benden aldı.. Acayip uyku ve halsizlik var. Bulantım son iki haftadır arttı ikili tarama testinde doktorum KIZA benzetti ama emin değilim dedi ay sonu gibi kesin öğrenmiş olurum inşallah
Canım benim rabbim hayırlısını versin.Bebişini kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsin inş
Canım benim bekle bakalım birkaç gün daha.Regl olmazsan test yaparsın.Kizlar benm uzn suredr gecikmem var bliyosunz bayadr bekliyodm kahverengi leke geliyo bikac gndur nrmalde de gelirdi ama ikinci gn hemen adet olrdm 4gn oldu bu gn hala sokulmedm camasirm batmiyo ama tvalete gttigmde peceteye leke geliyo anlam veremedm test yapmstm gecn hafta oda negatif ne sorunum olabilr sizce basina byle bsy geln var mi ??
ay hadi insallaaahhh caniimm insallaahh kizdiirrr :)))@disikartal87bhchrk niseem3 @masalolsunnn etiketliyemediğim diğer hatunlar nasılsınız.. Bu hamilelik beni benden aldı.. Acayip uyku ve halsizlik var. Bulantım son iki haftadır arttı ikili tarama testinde doktorum KIZA benzetti ama emin değilim dedi ay sonu gibi kesin öğrenmiş olurum inşallah
Canım benim bekle bakalım birkaç gün daha.Regl olmazsan test yaparsın.
Olabilir tabi canım.Bekleyip görüceksin.Bu o kanama degilmidr sence bna regl oluyomusm gibi geldi
ben ayni durumu prolaktin yuksekliginde yasamisti adet olmadim surekli kahve leke geldi hormon testinde ciktiKizlar benm uzn suredr gecikmem var bliyosunz bayadr bekliyodm kahverengi leke geliyo bikac gndur nrmalde de gelirdi ama ikinci gn hemen adet olrdm 4gn oldu bu gn hala sokulmedm camasirm batmiyo ama tvalete gttigmde peceteye leke geliyo anlam veremedm test yapmstm gecn hafta oda negatif ne sorunum olabilr sizce basina byle bsy geln var mi ??
Merhaba hayırlı olsun beraber başkayanlardandık. Çok şükür sen hamile kalmışsın Darisi beze dua et bana da cok :)@disikartal87bhchrk niseem3 @masalolsunnn etiketliyemediğim diğer hatunlar nasılsınız.. Bu hamilelik beni benden aldı.. Acayip uyku ve halsizlik var. Bulantım son iki haftadır arttı ikili tarama testinde doktorum KIZA benzetti ama emin değilim dedi ay sonu gibi kesin öğrenmiş olurum inşallah
Ayy cok sevindim canim kiz bak kendime olmus gibi sevindim gozun aydin canim benim rabbim herkesin kalbine gore hayirli evlatlar nasip etsin@disikartal87bhchrk niseem3 @masalolsunnn etiketliyemediğim diğer hatunlar nasılsınız.. Bu hamilelik beni benden aldı.. Acayip uyku ve halsizlik var. Bulantım son iki haftadır arttı ikili tarama testinde doktorum KIZA benzetti ama emin değilim dedi ay sonu gibi kesin öğrenmiş olurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?