Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ne marka iciyosun cnm ben içemedim hala
Can'ım bende akşam içtim sabahta içtim çok şükür BİM'den aldım dost meyveli süt soğuk içiyorum kakaolu ve çilekli muzlu aldım birer tane bi muzlu kaldı onu denemedim daha ama en güzel kakaolu dün doktor içemiyosan öyle iç meyveli yoğurt şekerli yoğurt ye ya da ayran iç sütlü tatlı ye yumurta yerine menemen yap dene dedi

Yumurta yoğurt yiyorum çok şükür ama yoğurt da hazır yemeyin diyorlar sen kendin mi mayaliyosun

arkadaşlar meraba :) ben cumartesi günü kan tahlili yaptırdım 4200lere çıkmış degerım. pazartesi günü dr. randevum var kese görünür mü bu değere göre?
Merhaba canım değer 3000 i geçtiğinde kese görünür diye biliyorum eğer yanlışım varsa düzeltsin arkadaslar

arkadaşlar meraba :) ben cumartesi günü kan tahlili yaptırdım 4200lere çıkmış degerım. pazartesi günü dr. randevum var kese görünür mü bu değere göre?
Ayrıca hayirli olsun saglikla kucağına alırsın inşallah bana da dua et canim hamilelerin duası kabul olurmuş

kizlar ben de 2 gün önce pozitif sonuc gördüm ve hemen acile gittik. doktor alttan muayene etti kese görünmedi. sizlerde kese ne zaman göründü? yardimci olabilir misiniz? pazartesi doktor randevum var ama coooook korkuyorum
Kese hemen görünnüyor canım.5 hafta geçmesi gerek

Canım benim rabbim hayırlısını versin.Bebişini kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsin inş

Canım benim rabbim hayırlısını versin.Bebişini kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsin inş

Kizlar benm uzn suredr gecikmem var bliyosunz bayadr bekliyodm kahverengi leke geliyo bikac gndur nrmalde de gelirdi ama ikinci gn hemen adet olrdm 4gn oldu bu gn hala sokulmedm camasirm batmiyo ama tvalete gttigmde peceteye leke geliyo anlam veremedm test yapmstm gecn hafta oda negatif ne sorunum olabilr sizce basina byle bsy geln var mi ??

Canım benim bekle bakalım birkaç gün daha.Regl olmazsan test yaparsın.

ay hadi insallaaahhh caniimm insallaahh kizdiirrr :)))

Kızlar birliktelik olduktan sonra koku geliyor spermin iç kısımda kalanı kokuyor olabilirmi benim sızlama yok kaşınma yok ağrı yok neden olur bu koku gidicem zaten doktora bu hafta içi kesin

ben ayni durumu prolaktin yuksekliginde yasamisti adet olmadim surekli kahve leke geldi hormon testinde cikti

Merhaba hayırlı olsun beraber başkayanlardandık. Çok şükür sen hamile kalmışsın Darisi beze dua et bana da cok :)

Ayy cok sevindim canim kiz bak kendime olmus gibi sevindim gozun aydin canim benim rabbim herkesin kalbine gore hayirli evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…