ben ayni durumu prolaktin yuksekliginde yasamisti adet olmadim surekli kahve leke geldi hormon testinde cikti
Kızlar birliktelik olduktan sonra koku geliyor spermin iç kısımda kalanı kokuyor olabilirmi benim sızlama yok kaşınma yok ağrı yok neden olur bu koku gidicem zaten doktora bu hafta içi kesin
hadi hayırlısı olsun canım senden sonra sırayı ben devralcambata son 1 bakalım ne olucak kırmızılancakmıyım yoksa kırmızılanmıycakmıyım
Kızlar benim bir gün gecikti. Ama sizler gibi belirtim yok. Sadece göğüslerim şiş ve hassas. Sizce olabilir mi ?bata son 1 bakalım ne olucak kırmızılancakmıyım yoksa kırmızılanmıycakmıyım
bata son 1 bakalım ne olucak kırmızılancakmıyım yoksa kırmızılanmıycakmıyım
hadi hayırlısı olsun canım senden sonra sırayı ben devralcam
Hayırlısı canım, senin kadar biz de dört gözle bekliyoruz emin ol
Kızlar benim bir gün gecikti. Ama sizler gibi belirtim yok. Sadece göğüslerim şiş ve hassas. Sizce olabilir mi ?
Aynen duygucum nasip herşey.. Bundan 2 ay evvel adetim ilk kez 4 gün gecikmişti çok umutlanmıştık. Kan testi 0.08 çıktı ve ertesi gün adet oldum.. Ben hep diyorum ki Bebek varsa adet geçilmesiyle umutlandır allahım yok ise tez elden kırmızılar gelsincanım nasip benımde adet belırtılerım vardı ama bugun yok
bende akıntı dışında hiç belirti yok bekliyorum bakalım 26sına daha varkarnım baya ağrıyor her an olabılırım
inşallah bebeğin seninledir canımKizlar günaydinbenimde bugün yarin adet olmam lazim ama 3 gece once kahverengi leke gordum camasirimda.. Yerlesme kanamasi mi acaba 5 ay once dusuk yaptim insallah vardir bu ay.
Maşallah Süphanallah tatlım .Rabbim kucağımızada almayı nasip eder inş.İlk kalp atışını ve bebişini kaç haftalıkken duyup gördün??sekerli_seker doktordan geldim canim cok sukur hersey yolunda oglumu gordum cok mutlu oldum rabbim isteyen herkese yasatsin insallah bu duyguyu
canım nasip benımde adet belırtılerım vardı ama bugun yok
Aminn canim Allah razi olsun 7 haftalikti hem gordum hem kalbini duydum gebemisin canim:))A
Maşallah Süphanallah tatlım .Rabbim kucağımızada almayı nasip eder inş.İlk kalp atışını ve bebişini kaç haftalıkken duyup gördün??
selam canım.. c.tesiden sonra test yaptınmı?
bende akıntı dışında hiç belirti yok bekliyorum bakalım 26sına daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?