Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ahh canım amın ınşallahhh adet gecıkse bıle ümitleniyoruz sonra bırde bakıyoruz adet olmuşuz cok zor gerçekten rabbım tez zamanda kavuştursun bebelerimize

Sanki yok gibi ama belli olmaz geç döllenmedir belki.. Hep böyle olur mu ? Yani gecikmen ?

Eklentiler

• image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar kaçıncı hafta da hamile olduğunuzu öğrendiniz. Ben tam 4. Haftadayım. Adetim 1 gün gecikti. Göğüslerim de şişlik ve hassasiyet artıyor. 1 hafta evvel bir hafta boyunca sağ kaşığıma ara ara sol kaşığıma iğneler batıyor gibi oluyordu. Kabız da olmuşum. Bir de bugun uçakta yanımdaki kadın oje sürerken, oje kokusuna bayılmama rağmen beni kusturacak kadar beredeyse rahatsız etti. Sizce hamile olabilir miyim ? Yani bende bel Ağrı'sı adet olacak gibi kasık Ağrı'sı yok yine de şansım olabilir mi?

Of ya beklemek kadar zor bisey yok kizlar yaaa. 1 temmuzda adet oldum yani 19. Gundeyim ama kasiklarimda agri var acaba gecmi yumurtluyorum akintimda var seffat ve afedersnz yapiskan biraz. Sizce bugunlerde neden boyle olur fikri olan varmii

Of ya beklemek kadar zor bisey yok kizlar yaaa. 1 temmuzda adet oldum yani 19. Gundeyim ama kasiklarimda agri var acaba gecmi yumurtluyorum akintimda var seffat ve afedersnz yapiskan biraz. Sizce bugunlerde neden boyle olur fikri olan varmii
19gün bence çokta geç değil o verilen rakamlar bence tahmini herkesin vücudu farklı bende bu ay baya erken yumurtladım 19günün öncesinde akıntın falan yok muydu?bu günleri değerlendir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…