Aynen duygucum nasip herşey.. Bundan 2 ay evvel adetim ilk kez 4 gün gecikmişti çok umutlanmıştık. Kan testi 0.08 çıktı ve ertesi gün adet oldum.. Ben hep diyorum ki Bebek varsa adet geçilmesiyle umutlandır allahım yok ise tez elden kırmızılar gelsin
Bende yarini bekliyorum canim alistik her ay kirmizi karta hic sanmiyorumm akinti falan da yok kupkuruyummbata son 1 bakalım ne olucak kırmızılancakmıyım yoksa kırmızılanmıycakmıyım
yaptım canım dun falanda ama malasef hep negatif canım bu ayda olmadı sanırım adet olmayı beklıyorum doktora gıdıcem
canım sen silik çizgi görmemişmiydin?ahh canım amın ınşallahhh adet gecıkse bıle ümitleniyoruz sonra bırde bakıyoruz adet olmuşuz cok zor gerçekten rabbım tez zamanda kavuştursun bebelerimize
Snden ck bn heycanla bkliyorm snkisağol canım ınşallah guzel haberler verebılırım
Evet canım hamileyim çok şükür :) 5+3 bugün :)) Haftaya p.tesi randevum var inş kontrolde bebişimizi göreceğiz :))Aminn canim Allah razi olsun 7 haftalikti hem gordum hem kalbini duydum gebemisin canim:))
34ncü günüm. Kızlar hiç umut yok dimiSiz de yok deyin de artık düşünüp durmayim
Daha aydınlık bi foto koysana bu biraz karanlık
Allah tamamına erdirsin sağlıkla al inşallah kucağınaA
Evet canım hamileyim çok şükür :) 5+3 bugün :)) Haftaya p.tesi randevum var inş kontrolde bebişimizi göreceğiz :))
19gün bence çokta geç değil o verilen rakamlar bence tahmini herkesin vücudu farklı bende bu ay baya erken yumurtladım 19günün öncesinde akıntın falan yok muydu?bu günleri değerlendir canımOf ya beklemek kadar zor bisey yok kizlar yaaa. 1 temmuzda adet oldum yani 19. Gundeyim ama kasiklarimda agri var acaba gecmi yumurtluyorum akintimda var seffat ve afedersnz yapiskan biraz. Sizce bugunlerde neden boyle olur fikri olan varmii
Snden ck bn heycanla bkliyorm snki
canım sen silik çizgi görmemişmiydin?
ayyyy inşallah kuzum ınşallahhhhh yarın ne olucak merakla beklemekteyım bugun gıtsem kesın cıkar kanda ama gıtmıyorumhadi temmuz uğurlu gelsin sana inşallah...
Bende yarini bekliyorum canim alistik her ay kirmizi karta hic sanmiyorumm akinti falan da yok kupkuruyumm
bence var canım silik bişeyler görüyorum normal döngün nasıl kaç gün senin yerinde olsam koşa koşa kan veririm yeterki bu kadar silik göreyim.34ncü günüm. Kızlar hiç umut yok dimiSiz de yok deyin de artık düşünüp durmayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?