Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Olabilirsin ama beklemek lazım bi kaş gün daha

sağol canım benım çarşamba gunu doktordan randevu aldım adet olsamda olmasam da gıdıcem hormon testı ıcın
canım olmazsan bakmayabilirler. vajinal muayene olursun en kötü birde tsh falan bakar. adetliyken gitsen her şeye bakabilir.
LH, FSH, TSH, Prolaktin ve Estradiol ve AMH yaptır canım

canım olmazsan bakmayabilirler. vajinal muayene olursun en kötü birde tsh falan bakar. adetliyken gitsen her şeye bakabilir.
LH, FSH, TSH, Prolaktin ve Estradiol ve AMH yaptır canım

BAZI DOKTORLAR KENDINI COK BEĞENMIŞ OLUYOR BAZI DURUMLARI IZA ETTIĞINDE HEMEN LAF SÖYLUYORLAR BILMIYORUM SIZ KARŞILAŞTINIZMI ZATEN COK HASSAS BIR DONEMDEYIM BÖYLE DOKTORDA KÖTÜ OLDUMU IYI CE MORALIM BOZULUYOR DOKTORDAN BAŞKA DERDIMIZE RABBIMDEN SONRA DOKTORDUR ONLARDA IYI OLMAZSA BIZ NASIL MORAL BULUCAZ ŞURAYA GETIRCEM KONUYU ŞUNLARIDA YAPTIR DEMIŞSIN BEN DESEM ŞİMDİ ŞUNU YAP BUNU YAP KESIN GICIKLIK YAPAR EN IYISI DURUMUNU IZA EDIP NE YAPICAKSA YAPAR ARTIK

19gün bence çokta geç değil o verilen rakamlar bence tahmini herkesin vücudu farklı bende bu ay baya erken yumurtladım 19günün öncesinde akıntın falan yok muydu?bu günleri değerlendir canım
Ayin 16 sindan beri var canm yani 4 gundur. Degerlendiriyoruz zaten bakalim insallah bu ay olurr

Sanki yok gibi ama belli olmaz geç döllenmedir belki.. Hep böyle olur mu ? Yani gecikmen ?

adet döngün 28 gün mü 34. günümdeyim demişsin?benim adet döngüm 33 gün mesela.ama testte 2. çizgiyi göremedim malesef

bence var canım silik bişeyler görüyorum normal döngün nasıl kaç gün senin yerinde olsam koşa koşa kan veririm yeterki bu kadar silik göreyim.
Kızlar nisanda 33ncü günde, mayısta 29ncu günde adet oldum. Bu ay 34ncü gün yani bu günler regl günü diyebiliriz. 1 saat sonra silik çizgi oldu ekliyorum bakabilirsiniz fotoda pek çıkmadı ama sonradan çıkan cizgiye güvenilmez biliyorum

Eklentiler

• 20160620_155721-1.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 75
Aynen oyle canm sn gdio bnlari bnlari yaptrcam dersen gel bu koltuga sen otur derlr bi yandn bakrsan haklilarda zaten bna kalirsa doktora brakmak lazm

o kadar çok denk geldim ki canım ben mi doktorum sen mi diyeni bile gördüm senin tek diyeceğin şey benim istediklerimi yapmak için burdasın sonuçta kötü bir şey istemiyorsun ki çok bilmişler ama çoğu şeyide eksik burakıyorlar biz çalışan insanız sürekli izin alamıyoruz ki. gerçi sen 1 senedir çocuğum olmuyor hormon tahlili yaptırmak istiyorum desen benim dediklerimi yapacak zaten valla doktordan çekinecek yaşı geçtim çoktan sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama hiç korkma tatlım ne kadar sessiz kalırsan o kadar es geçiyorlar çoğu şeyi

Aynen oyle canm sn gdio bnlari bnlari yaptrcam dersen gel bu koltuga sen otur derlr bi yandn bakrsan haklilarda zaten bna kalirsa doktora brakmak lazm
hiç te haklı değiller canım bana 1 sene boyunca yanlış hormon tedavisi uyguladılar o gün bu gün sesimi çıkarıyorum tamam bizden fazla bile bilirler ama çoğuda bir an önce başlarından def etmeye çalışıyor özellikle devlettekiler...

Onu bilemicm canm ben oyle bsyle karsilasmadim henuz insallahta karsilasmam su ana kdr gttigm doktrlar cok skur btun testleri yaptilr herhangi bsyim yok hatta sn gittigm doktr hrmonlara bakti ve hemn rahim filmi cekelm dedi tuplernde bi sorn varsa bosuna ilac tedavisyle ugrasmayalm once tpkerinib acik oldugndan emin olalm demisti ama esim ve ben tam tersi once ilac tedavisi daha ileriki durmlarda bu filmi cektrmk istedigimz icn gtmedk o dktora ve doktrda hamilydi gtseydm de belki tedavm yarm kalickti yarim kalmasa bile kesinlkle dogumumda olmycakti.

Canım hamilelik teste göre gözükmuyor ama kan vermende fayda var.
Hiç umudum yok canım. Önceden umutlanirdim adet olmadıkça artık umudum da yok Sadece üzülüyorum. Eğer olsa idrari damlattigim anda bir şeyler belirir. Benim testler hep bomboş... Sadece saatler sonra çıkan ve hiçbir anlam ifade etmeyen silik bir çizgi...

canım tedavi olduğun doktorla sonuna kadar gitmen gerekmiyor. ben hamile kalırsam 20-30 haftaya kadar devlette sonrasında özel hastanede devam edeceğim aynı tetkikleri devlettede yapıyorlar ilk başlarda özele boşuna para vermek istemiyorum özel muayenesi olan beğendiğim bir doktor inşallah onunla devem ederim diye düşünüyorum.. bence rahim filmide çektir doktorun önerdiyse ihmal etme kaç aydır deniyorsunuz siz?

Canim oyle deme bi suredn snra devlettn ozele gecince ozeldeki doktrlar pek ilgilenmiyoms oyle konusuyolr arkadslarim ben bi sne yedi aydir deniyorm malesf sonc alamadm. O zaman da esimle oyle konstk surekli doktr degstrmek istemiyorm bende her halukrda nasp olrsa hem ozele hem devlete kntrole gdicem cnku nrmal dogm istiyorm olurda ozelde sezeryan olucksn derselr gtmem devlette sogm yapicm nasp olrsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…