- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Olabilirsin ama beklemek lazım bi kaş gün dahaKızlar kaçıncı hafta da hamile olduğunuzu öğrendiniz. Ben tam 4. Haftadayım. Adetim 1 gün gecikti. Göğüslerim de şişlik ve hassasiyet artıyor. 1 hafta evvel bir hafta boyunca sağ kaşığıma ara ara sol kaşığıma iğneler batıyor gibi oluyordu. Kabız da olmuşum. Bir de bugun uçakta yanımdaki kadın oje sürerken, oje kokusuna bayılmama rağmen beni kusturacak kadar beredeyse rahatsız etti. Sizce hamile olabilir miyim ? Yani bende bel Ağrı'sı adet olacak gibi kasık Ağrı'sı yok yine de şansım olabilir mi?
canım olmazsan bakmayabilirler. vajinal muayene olursun en kötü birde tsh falan bakar. adetliyken gitsen her şeye bakabilir.sağol canım benım çarşamba gunu doktordan randevu aldım adet olsamda olmasam da gıdıcem hormon testı ıcın
Kac gun persembeye Kadar bekleyecegim 4-5 gün geçmiş oluyor. Sonra idrar da çıkar mı varsa? İnşallah vardır :) yazdıklarım belirti sayılır mı ?Olabilirsin ama beklemek lazım bi kaş gün daha
canım olmazsan bakmayabilirler. vajinal muayene olursun en kötü birde tsh falan bakar. adetliyken gitsen her şeye bakabilir.
LH, FSH, TSH, Prolaktin ve Estradiol ve AMH yaptır canım
Varsa çıkar hatta direk kan testi bile verebilirsin belirti koku hassasiyeti falanKac gun persembeye Kadar bekleyecegim 4-5 gün geçmiş oluyor. Sonra idrar da çıkar mı varsa? İnşallah vardır :) yazdıklarım belirti sayılır mı ?
ayyyy inşallah kuzum ınşallahhhhh yarın ne olucak merakla beklemekteyım bugun gıtsem kesın cıkar kanda ama gıtmıyorum
Şu bir hafta once olan iğne Batmaları da belirti olabilir mi ?Varsa çıkar hatta direk kan testi bile verebilirsin belirti koku hassasiyeti falan
Ayin 16 sindan beri var canm yani 4 gundur. Degerlendiriyoruz zaten bakalim insallah bu ay olurr19gün bence çokta geç değil o verilen rakamlar bence tahmini herkesin vücudu farklı bende bu ay baya erken yumurtladım 19günün öncesinde akıntın falan yok muydu?bu günleri değerlendir canım
Sanki yok gibi ama belli olmaz geç döllenmedir belki.. Hep böyle olur mu ? Yani gecikmen ?
adet döngün 28 gün mü 34. günümdeyim demişsin?benim adet döngüm 33 gün mesela.ama testte 2. çizgiyi göremedim malesef
Kızlar nisanda 33ncü günde, mayısta 29ncu günde adet oldum. Bu ay 34ncü gün yani bu günler regl günü diyebiliriz. 1 saat sonra silik çizgi oldu ekliyorum bakabilirsiniz fotoda pek çıkmadı ama sonradan çıkan cizgiye güvenilmez biliyorumbence var canım silik bişeyler görüyorum normal döngün nasıl kaç gün senin yerinde olsam koşa koşa kan veririm yeterki bu kadar silik göreyim.
Git canm sn evleneli ne kdr oldu ve kac yasndasi ?sağol canım benım çarşamba gunu doktordan randevu aldım adet olsamda olmasam da gıdıcem hormon testı ıcın
Aynen oyle canm sn gdio bnlari bnlari yaptrcam dersen gel bu koltuga sen otur derlr bi yandn bakrsan haklilarda zaten bna kalirsa doktora brakmak lazmBAZI DOKTORLAR KENDINI COK BEĞENMIŞ OLUYOR BAZI DURUMLARI IZA ETTIĞINDE HEMEN LAF SÖYLUYORLAR BILMIYORUM SIZ KARŞILAŞTINIZMI ZATEN COK HASSAS BIR DONEMDEYIM BÖYLE DOKTORDA KÖTÜ OLDUMU IYI CE MORALIM BOZULUYOR DOKTORDAN BAŞKA DERDIMIZE RABBIMDEN SONRA DOKTORDUR ONLARDA IYI OLMAZSA BIZ NASIL MORAL BULUCAZ ŞURAYA GETIRCEM KONUYU ŞUNLARIDA YAPTIR DEMIŞSIN BEN DESEM ŞİMDİ ŞUNU YAP BUNU YAP KESIN GICIKLIK YAPAR EN IYISI DURUMUNU IZA EDIP NE YAPICAKSA YAPAR ARTIK
o kadar çok denk geldim ki canım ben mi doktorum sen mi diyeni bile gördümBAZI DOKTORLAR KENDINI COK BEĞENMIŞ OLUYOR BAZI DURUMLARI IZA ETTIĞINDE HEMEN LAF SÖYLUYORLAR BILMIYORUM SIZ KARŞILAŞTINIZMI ZATEN COK HASSAS BIR DONEMDEYIM BÖYLE DOKTORDA KÖTÜ OLDUMU IYI CE MORALIM BOZULUYOR DOKTORDAN BAŞKA DERDIMIZE RABBIMDEN SONRA DOKTORDUR ONLARDA IYI OLMAZSA BIZ NASIL MORAL BULUCAZ ŞURAYA GETIRCEM KONUYU ŞUNLARIDA YAPTIR DEMIŞSIN BEN DESEM ŞİMDİ ŞUNU YAP BUNU YAP KESIN GICIKLIK YAPAR EN IYISI DURUMUNU IZA EDIP NE YAPICAKSA YAPAR ARTIK
hiç te haklı değiller canım bana 1 sene boyunca yanlış hormon tedavisi uyguladılar o gün bu gün sesimi çıkarıyorum tamam bizden fazla bile bilirler ama çoğuda bir an önce başlarından def etmeye çalışıyor özellikle devlettekiler...Aynen oyle canm sn gdio bnlari bnlari yaptrcam dersen gel bu koltuga sen otur derlr bi yandn bakrsan haklilarda zaten bna kalirsa doktora brakmak lazm
Olabilir Can'ımŞu bir hafta once olan iğne Batmaları da belirti olabilir mi ?
34ncü günüm. Kızlar hiç umut yok dimiSiz de yok deyin de artık düşünüp durmayim
Onu bilemicm canm ben oyle bsyle karsilasmadim henuz insallahta karsilasmam su ana kdr gttigm doktrlar cok skur btun testleri yaptilr herhangi bsyim yok hatta sn gittigm doktr hrmonlara bakti ve hemn rahim filmi cekelm dedi tuplernde bi sorn varsa bosuna ilac tedavisyle ugrasmayalm once tpkerinib acik oldugndan emin olalm demisti ama esim ve ben tam tersi once ilac tedavisi daha ileriki durmlarda bu filmi cektrmk istedigimz icn gtmedk o dktora ve doktrda hamilydi gtseydm de belki tedavm yarm kalickti yarim kalmasa bile kesinlkle dogumumda olmycakti.hiç te haklı değiller canım bana 1 sene boyunca yanlış hormon tedavisi uyguladılar o gün bu gün sesimi çıkarıyorum tamam bizden fazla bile bilirler ama çoğuda bir an önce başlarından def etmeye çalışıyor özellikle devlettekiler...
Hiç umudum yok canım. Önceden umutlanirdim adet olmadıkça artık umudum da yokCanım hamilelik teste göre gözükmuyor ama kan vermende fayda var.
canım tedavi olduğun doktorla sonuna kadar gitmen gerekmiyor. ben hamile kalırsam 20-30 haftaya kadar devlette sonrasında özel hastanede devam edeceğim aynı tetkikleri devlettede yapıyorlar ilk başlarda özele boşuna para vermek istemiyorum özel muayenesi olan beğendiğim bir doktor inşallah onunla devem ederim diye düşünüyorum.. bence rahim filmide çektir doktorun önerdiyse ihmal etme kaç aydır deniyorsunuz siz?Onu bilemicm canm ben oyle bsyle karsilasmadim henuz insallahta karsilasmam su ana kdr gttigm doktrlar cok skur btun testleri yaptilr herhangi bsyim yok hatta sn gittigm doktr hrmonlara bakti ve hemn rahim filmi cekelm dedi tuplernde bi sorn varsa bosuna ilac tedavisyle ugrasmayalm once tpkerinib acik oldugndan emin olalm demisti ama esim ve ben tam tersi once ilac tedavisi daha ileriki durmlarda bu filmi cektrmk istedigimz icn gtmedk o dktora ve doktrda hamilydi gtseydm de belki tedavm yarm kalickti yarim kalmasa bile kesinlkle dogumumda olmycakti.
canım tedavi olduğun doktorla sonuna kadar gitmen gerekmiyor. ben hamile kalırsam 20-30 haftaya kadar devlette sonrasında özel hastanede devam edeceğim aynı tetkikleri devlettede yapıyorlar ilk başlarda özele boşuna para vermek istemiyorum özel muayenesi olan beğendiğim bir doktor inşallah onunla devem ederim diye düşünüyorum.. bence rahim filmide çektir doktorun önerdiyse ihmal etme kaç aydır deniyorsunuz siz?
26 yaşındayım 1 senelık evlıyımGit canm sn evleneli ne kdr oldu ve kac yasndasi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?