Aynen oyle canm sn gdio bnlari bnlari yaptrcam dersen gel bu koltuga sen otur derlr bi yandn bakrsan haklilarda zaten bna kalirsa doktora brakmak lazm
o kadar çok denk geldim ki canım ben mi doktorum sen mi diyeni bile gördümsenin tek diyeceğin şey benim istediklerimi yapmak için burdasın sonuçta kötü bir şey istemiyorsun ki çok bilmişler ama çoğu şeyide eksik burakıyorlar biz çalışan insanız sürekli izin alamıyoruz ki. gerçi sen 1 senedir çocuğum olmuyor hormon tahlili yaptırmak istiyorum desen benim dediklerimi yapacak zaten valla doktordan çekinecek yaşı geçtim çoktan sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama hiç korkma tatlım ne kadar sessiz kalırsan o kadar es geçiyorlar çoğu şeyi
artık keyfi sezeryan yok canım ve özel sektör ilgilenmiyor diye bir şey yok devletten daha güzel ilgileniyorlar ben devlette doğum yapmamak için özel istiyorum çünkü devlettekiler çok sabırsız çatala yatırıp doğur diye bekliyorlar ben istediğim pozisyonda doğal doğum istiyorum çünkü izmir de de yaptıran doktorlar var ama en iyileri bir kaç tane bakalım artık bir hamile kalalım da hayırlısıCanim oyle deme bi suredn snra devlettn ozele gecince ozeldeki doktrlar pek ilgilenmiyoms oyle konusuyolr arkadslarim ben bi sne yedi aydir deniyorm malesf sonc alamadm. O zaman da esimle oyle konstk surekli doktr degstrmek istemiyorm bende her halukrda nasp olrsa hem ozele hem devlete kntrole gdicem cnku nrmal dogm istiyorm olurda ozelde sezeryan olucksn derselr gtmem devlette sogm yapicm nasp olrsa
bende keşke 26 yaşında çocuk çalışmasına başlasaydım şimdi zor oluyor kredi olunca böyle geçe kaldı26 yaşındayım canım yok bu kez ters bı durum söz olursa artık zaten canım burnumda bende cevabını verırım
26 yaşındayım 1 senelık evlıyım
Canm doktora gittim allaha sukur kese gorundu 20 gun sonra gel dedi kalp atislarini dinleyelim dedi. Ama kan sayimima bakmadi yapmam gerekn testler var onlari verdi onlari yaptiricam sence normlami kan sayimima bakmamasiBel.ve kasık ağrısı çok normal canım hatta bazen adet oldum bile sanarsın o kadar şiddetli olabilir ama sen istersen içim rahat etmiyo diyosa bi dr.a görün :) hayırlı olsun bu arada
Hadi hayırlısı canım ins.Kizlar günaydinbenimde bugün yarin adet olmam lazim ama 3 gece once kahverengi leke gordum camasirimda.. Yerlesme kanamasi mi acaba 5 ay once dusuk yaptim insallah vardir bu ay.
bende keşke 26 yaşında çocuk çalışmasına başlasaydım şimdi zor oluyor kredi olunca böyle geçe kaldı
Ayy bende eylülde 26 olacam bende bir yıllık evliyim nisanda doldu bir yılım bi kaybım oldu 8 haftalık korunma süresi bitti bu çalışmalara başlayalı ikinci ayım insalalh sağlıkla hayırla gelirler
Kan ile idrarı kalp atışını duyunca istediler bendenCanm doktora gittim allaha sukur kese gorundu 20 gun sonra gel dedi kalp atislarini dinleyelim dedi. Ama kan sayimima bakmadi yapmam gerekn testler var onlari verdi onlari yaptiricam sence normlami kan sayimima bakmamasi
Hmm ozman normal istememesiKan ile idrarı kalp atışını duyunca istediler benden
Aynen bidahaki gidişinde isteyebilirHmm ozman normal istememesi
Rennie duo şurup duydum ben ama doktoruna sor önceKızlar bu mide eksimesine yok mu bi çözüm ya çok fena yatıriyor kalkamiyorum ayağa gaviscon içiyorum hiç fayda etmiyor((
Insallah canim bana isteyen herkese nasip olsun..inşallah bebeğin seninledir canım
Normal testim bitmisti ovulasyon testim cift cizgi cikiyor birazcik umitlendim hayirlisi AllahtanHadi hayırlısı canım ins.
Merhaba çok sevindim. Hatta mesajınızı ağlayarak okudum. Benim de adetimden iki gün geçti ama korkumdan test bile yapmıyorum. Göğüslerde hassasiyet çok hafif Arada batan minik Ağrı'lar var. İnşallah bende aynı sevinci paylaşırım sizinleMerhabalaar ! Ben de birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim4 aylık evliyim ve iki hafta kadar önce doktora gittim. Bende pcos vardı ve iki aydır adet olmuyordum. Bir ay önce yaptığım test negatif çıkmıştı. Doktor da bana tarlusal verdi ve 6 gün boyunca kullandım ve bitince kahverengi akıntı geldi. Ben de adet olacağımı düşündüm çünkü genelde öyle olurdum. Artı uyku hali, hafif karın ağrısı ve göğüslerimde şişkinlik ve hassasiyet vardı. Hepsini adet öncesi belirtiler diye düşündüm. Ancak üç gün geçtikten sonra hala adet olmadığım için şüphelendim ve test yaptım. İkinci çizgi biraz silik çıktı ama arkadaşlarıma da öyle olmuştu. Ben de hemen gidip kan testi yaptırdım ve kesin olarak hamile olduğumu öğrendim Daha çok çok yeni aslında. İlaç kullanmıyor olsam belki de daha farketmemiş olacaktım. Doktora da göründüm ve bir sıkıntı yok dedi. Henüz çok yeni olduğundan keseyi göremedi. Bir dahaki kontrolde görürüz dedi. Bu arada kahverengi akıntım olduğu için bu tür akıntıları düşük tehdidi olarak düşünürüz dedi ve progestan verdi ve 3-4 gün kullan dedi. 3 gündür kullanıyorum ve çok şükür doktordan geldiğimden beri akıntım normale döndü. Bir gün daha kullanıp bırakacağım. Allah isteyen herkese nasib eder inşAllah
Kızlar nisanda 33ncü günde, mayısta 29ncu günde adet oldum. Bu ay 34ncü gün yani bu günler regl günü diyebiliriz. 1 saat sonra silik çizgi oldu ekliyorum bakabilirsiniz fotoda pek çıkmadı ama sonradan çıkan cizgiye güvenilmez biliyorum
Bilemem canim ben etrafmfan gordklerimi syluyorm ozele gdipte nrmal dogm yaptm dyen grmedm dha hatta bi yakinimiza sn dogm dln yapamzsn demis ozeldeki bi dktor ertesi gn kadn devlt hastanesnde nrmal dogm ypms ve dogumumda cok rahat gcti diyodu. Hayrlisi olsn hersy icn.artık keyfi sezeryan yok canım ve özel sektör ilgilenmiyor diye bir şey yok devletten daha güzel ilgileniyorlar ben devlette doğum yapmamak için özel istiyorum çünkü devlettekiler çok sabırsız çatala yatırıp doğur diye bekliyorlar ben istediğim pozisyonda doğal doğum istiyorum çünkü izmir de de yaptıran doktorlar var ama en iyileri bir kaç tane bakalım artık bir hamile kalalım da hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?