Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

26 yaşındayım canım yok bu kez ters bı durum söz olursa artık zaten canım burnumda bende cevabını verırım

artık keyfi sezeryan yok canım ve özel sektör ilgilenmiyor diye bir şey yok devletten daha güzel ilgileniyorlar ben devlette doğum yapmamak için özel istiyorum çünkü devlettekiler çok sabırsız çatala yatırıp doğur diye bekliyorlar ben istediğim pozisyonda doğal doğum istiyorum çünkü izmir de de yaptıran doktorlar var ama en iyileri bir kaç tane bakalım artık bir hamile kalalım da hayırlısı

Bel.ve kasık ağrısı çok normal canım hatta bazen adet oldum bile sanarsın o kadar şiddetli olabilir ama sen istersen içim rahat etmiyo diyosa bi dr.a görün :) hayırlı olsun bu arada
Canm doktora gittim allaha sukur kese gorundu 20 gun sonra gel dedi kalp atislarini dinleyelim dedi. Ama kan sayimima bakmadi yapmam gerekn testler var onlari verdi onlari yaptiricam sence normlami kan sayimima bakmamasi

Canm doktora gittim allaha sukur kese gorundu 20 gun sonra gel dedi kalp atislarini dinleyelim dedi. Ama kan sayimima bakmadi yapmam gerekn testler var onlari verdi onlari yaptiricam sence normlami kan sayimima bakmamasi
Kan ile idrarı kalp atışını duyunca istediler benden

Merhabalaar ! Ben de birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim 4 aylık evliyim ve iki hafta kadar önce doktora gittim. Bende pcos vardı ve iki aydır adet olmuyordum. Bir ay önce yaptığım test negatif çıkmıştı. Doktor da bana tarlusal verdi ve 6 gün boyunca kullandım ve bitince kahverengi akıntı geldi. Ben de adet olacağımı düşündüm çünkü genelde öyle olurdum. Artı uyku hali, hafif karın ağrısı ve göğüslerimde şişkinlik ve hassasiyet vardı. Hepsini adet öncesi belirtiler diye düşündüm. Ancak üç gün geçtikten sonra hala adet olmadığım için şüphelendim ve test yaptım. İkinci çizgi biraz silik çıktı ama arkadaşlarıma da öyle olmuştu. Ben de hemen gidip kan testi yaptırdım ve kesin olarak hamile olduğumu öğrendim Daha çok çok yeni aslında. İlaç kullanmıyor olsam belki de daha farketmemiş olacaktım. Doktora da göründüm ve bir sıkıntı yok dedi. Henüz çok yeni olduğundan keseyi göremedi. Bir dahaki kontrolde görürüz dedi. Bu arada kahverengi akıntım olduğu için bu tür akıntıları düşük tehdidi olarak düşünürüz dedi ve progestan verdi ve 3-4 gün kullan dedi. 3 gündür kullanıyorum ve çok şükür doktordan geldiğimden beri akıntım normale döndü. Bir gün daha kullanıp bırakacağım. Allah isteyen herkese nasib eder inşAllah

Merhaba çok sevindim. Hatta mesajınızı ağlayarak okudum. Benim de adetimden iki gün geçti ama korkumdan test bile yapmıyorum. Göğüslerde hassasiyet çok hafif Arada batan minik Ağrı'lar var. İnşallah bende aynı sevinci paylaşırım sizinle dua edin bana

Ben görüyorum canım. Sabah ilk idrarla testi tekrarla bence ;-)

Bilemem canim ben etrafmfan gordklerimi syluyorm ozele gdipte nrmal dogm yaptm dyen grmedm dha hatta bi yakinimiza sn dogm dln yapamzsn demis ozeldeki bi dktor ertesi gn kadn devlt hastanesnde nrmal dogm ypms ve dogumumda cok rahat gcti diyodu. Hayrlisi olsn hersy icn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…