Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canm doktora gittim allaha sukur kese gorundu 20 gun sonra gel dedi kalp atislarini dinleyelim dedi. Ama kan sayimima bakmadi yapmam gerekn testler var onlari verdi onlari yaptiricam sence normlami kan sayimima bakmamasi
Normal canım ben de sadece 1 kere yaptırdım sonra dr.um bidaha istemedi benden keseyi görünce

Ca

Tebrik ederim canım hayırlısıyla kucagına almayı da nasip etsin inşallah :)@khn

Son düzenleme:
Kizlar sağ kasığımda batma gibi hatta orda cok hafif yanma gibi bisey oluyor ümitlenmek istemiyorum baska bi sorun vardir diorum...hamiş arkadaslar siz de nasildi belirtiler...

Kizlar sağ kasığımda batma gibi hatta orda cok hafif yanma gibi bisey oluyor ümitlenmek istemiyorum baska bi sorun vardir diorum...hamiş arkadaslar siz de nasildi belirtiler...
Canım ben hamile kaldığım ay kendimi pek dinlememiştim senin gibi yoktur diye ama aklım da kalan belirtileri mi yazıyım 10 gün önce başlayan adet sancısı ama 10 dk. Bi giren batma şeklinde akıntı beyaz kremsi göğüs ucu kaşıntısı ve akşamları 9 da uyuyodum bunlar canım :)

Benim yaklasik 8,9gundur gogus ucum aciyor ama bu ilk defa adet gelmeden once olmustu...birde 1 haftayi gecti sag kasikta yanma gibi batio biseylee ve yine belimin sag tarafina agri vuruyor...o kremsi akinti vardi ama.ic camasirmda olmuyordu dun de ic camasirima 1 damla.konmus durumda.

İnşallah vardır canım allah gönlüne göre verain hayırlısıyla adete kaç günün var test yaptın mı ?

yarın ıcın cok heyecanlıyım sabah saat 09:45 de muayene hıc boylede muayene olmadım acayıp streslıyım ne yapıcak nasıl bakıcak meraklardayım
hiç merak etme tatlım ve utanmada doktorun işi bu ben ilk defa erkek bir doktora muayene olduğumda çok kasmış olacağım ki kendimi doktor durdu sakin ol benim işim bu sende benim kardeşimsin dedi insan ister istemez kasıyor kendini yapacak bir şey yok ama bayan erkek ayırma hatta erkek doktorlar kadın hastalıkları ve doğum alanında en iyisi bence

Ay inşallah tatlım.Beklemek çok zor biliyorum ama birkaç gün daha dayan.O zaman daha net bir sonuç elde edersin inş.

Ay inşallah tatlım.Beklemek çok zor biliyorum ama birkaç gün daha dayan.O zaman daha net bir sonuç elde edersin inş.
Amin inşallah. biliyor musun 1 senedir bebek istiyoruz. hep erkenden adet günüm gelmeden test yapardım. bu ay ilk kez bu kadar dayanıyorum. rabbim inşallah bana da hayırlısı ile bir bebek nasip eder. sende oluyor mu bilmiyorum ama bir sağ göğüsüm ağrıyor tam dindi diyorum sol göğüsüm ağırmaya başlıyor. kasık ağırılarım çok fazla değil ama arada oluyor. dün gece oldu sağdan sola dönerken mesela, bir hafta once böyle saatte bir iğneler batıyordu. inşallah bebiştendir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…