Normal canım ben de sadece 1 kere yaptırdım sonra dr.um bidaha istemedi benden keseyi görünceCanm doktora gittim allaha sukur kese gorundu 20 gun sonra gel dedi kalp atislarini dinleyelim dedi. Ama kan sayimima bakmadi yapmam gerekn testler var onlari verdi onlari yaptiricam sence normlami kan sayimima bakmamasi
Hmm bende sasirdim niye yapmadi acaba diye demkki normalmisNormal canım ben de sadece 1 kere yaptırdım sonra dr.um bidaha istemedi benden keseyi görünce
Amin canım çok saol :)Allah tamamına erdirsin sağlıkla al inşallah kucağına
Kızlar kaçıncı hafta da hamile olduğunuzu öğrendiniz. Ben tam 4. Haftadayım. Adetim 1 gün gecikti. Göğüslerim de şişlik ve hassasiyet artıyor. 1 hafta evvel bir hafta boyunca sağ kaşığıma ara ara sol kaşığıma iğneler batıyor gibi oluyordu. Kabız da olmuşum. Bir de bugun uçakta yanımdaki kadın oje sürerken, oje kokusuna bayılmama rağmen beni kusturacak kadar beredeyse rahatsız etti. Sizce hamile olabilir miyim ? Yani bende bel Ağrı'sı adet olacak gibi kasık Ağrı'sı yok yine de şansım olabilir mi?[/QUOT
Canım ben adet olmam gereken gün adet olmayınca test yaptım ve ekte koyduğum resimdekini gördüm :) Darısı senin başına inş
29Sen kaç yaşındasın canım
Canım ben hamile kaldığım ay kendimi pek dinlememiştim senin gibi yoktur diye ama aklım da kalan belirtileri mi yazıyım 10 gün önce başlayan adet sancısı ama 10 dk. Bi giren batma şeklinde akıntı beyaz kremsi göğüs ucu kaşıntısı ve akşamları 9 da uyuyodum bunlar canım :)Kizlar sağ kasığımda batma gibi hatta orda cok hafif yanma gibi bisey oluyor ümitlenmek istemiyorum baska bi sorun vardir diorum...hamiş arkadaslar siz de nasildi belirtiler...
Benim yaklasik 8,9gundur gogus ucum aciyor ama bu ilk defa adet gelmeden once olmustu...birde 1 haftayi gecti sag kasikta yanma gibi batio biseylee ve yine belimin sag tarafina agri vuruyor...o kremsi akinti vardi ama.ic camasirmda olmuyordu dun de ic camasirima 1 damla.konmus durumda.Canım ben hamile kaldığım ay kendimi pek dinlememiştim senin gibi yoktur diye ama aklım da kalan belirtileri mi yazıyım 10 gün önce başlayan adet sancısı ama 10 dk. Bi giren batma şeklinde akıntı beyaz kremsi göğüs ucu kaşıntısı ve akşamları 9 da uyuyodum bunlar canım :)
Saol tatlım amin.Güzel dileklerin için teşekkür ederim.Tebrik ederim canım hayırlısıyla kucagına almayı da nasip etsin inşallah :)@khn
İnşallah vardır canım allah gönlüne göre verain hayırlısıyla adete kaç günün var test yaptın mı ?Benim yaklasik 8,9gundur gogus ucum aciyor ama bu ilk defa adet gelmeden once olmustu...birde 1 haftayi gecti sag kasikta yanma gibi batio biseylee ve yine belimin sag tarafina agri vuruyor...o kremsi akinti vardi ama.ic camasirmda olmuyordu dun de ic camasirima 1 damla.konmus durumda.
Insallah ccnmm....daha adete 6,7 gun varİnşallah vardır canım allah gönlüne göre verain hayırlısıyla adete kaç günün var test yaptın mı ?
Anladım canım erken test yapmamanı öneriyorum çünkü geç döllenme olduysa çıkmayabilir aklın da bulunsun bende adet gecikmesinden 4 gün sonra çıkmıştı :)Insallah ccnmm....daha adete 6,7 gun var
Ben sabah yaptim şu 6 gun once olan predictor den yaptim negatif ti koskocamanAnladım canım erken test yapmamanı öneriyorum çünkü geç döllenme olduysa çıkmayabilir aklın da bulunsun bende adet gecikmesinden 4 gün sonra çıkmıştı :)
yarın ıcın cok heyecanlıyım sabah saat 09:45 de muayene hıc boylede muayene olmadım acayıp streslıyım ne yapıcak nasıl bakıcak meraklardayım
hiç merak etme tatlım ve utanmada doktorun işi bu ben ilk defa erkek bir doktora muayene olduğumda çok kasmış olacağım ki kendimi doktor durdu sakin ol benim işim bu sende benim kardeşimsin dediyarın ıcın cok heyecanlıyım sabah saat 09:45 de muayene hıc boylede muayene olmadım acayıp streslıyım ne yapıcak nasıl bakıcak meraklardayım
çok teşekkür ederim cnm. bende yapsam mı bilemiyorum. 2 gün geçti bugun 3. günümdeyim. dün gece sağdan sola dönerken sol kasığım çekildi böyle bişiler splandı acaba var mı diye heyecalandım. işallah vardır bana da dua edin.
Ay inşallah tatlım.Beklemek çok zor biliyorum ama birkaç gün daha dayan.O zaman daha net bir sonuç elde edersin inş.çok teşekkür ederim cnm. bende yapsam mı bilemiyorum. 2 gün geçti bugun 3. günümdeyim. dün gece sağdan sola dönerken sol kasığım çekildi böyle bişiler splandı acaba var mı diye heyecalandım. işallah vardır bana da dua edin.
Amin inşallah. biliyor musun 1 senedir bebek istiyoruz. hep erkenden adet günüm gelmeden test yapardım. bu ay ilk kez bu kadar dayanıyorum. rabbim inşallah bana da hayırlısı ile bir bebek nasip eder. sende oluyor mu bilmiyorum ama bir sağ göğüsüm ağrıyor tam dindi diyorum sol göğüsüm ağırmaya başlıyor. kasık ağırılarım çok fazla değil ama arada oluyor. dün gece oldu sağdan sola dönerken mesela, bir hafta once böyle saatte bir iğneler batıyordu. inşallah bebiştendir. :)Ay inşallah tatlım.Beklemek çok zor biliyorum ama birkaç gün daha dayan.O zaman daha net bir sonuç elde edersin inş.
Aynen canım çok erken yapmışsın bekle benceBen sabah yaptim şu 6 gun once olan predictor den yaptim negatif ti koskocamanbaya erken davrandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?