- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
Regliyi beklicem artik tutucam kendimi...Aynen canım çok erken yapmışsın bekle bence
İnş canım Rabbim gönlündekini versin.Benim uyku hali,göğüslerimde hassasiyet ve ağrı,sık idrara çıkma ve halsizlik gibi belirtilerim vardı canım.Amin inşallah. biliyor musun 1 senedir bebek istiyoruz. hep erkenden adet günüm gelmeden test yapardım. bu ay ilk kez bu kadar dayanıyorum. rabbim inşallah bana da hayırlısı ile bir bebek nasip eder. sende oluyor mu bilmiyorum ama bir sağ göğüsüm ağrıyor tam dindi diyorum sol göğüsüm ağırmaya başlıyor. kasık ağırılarım çok fazla değil ama arada oluyor. dün gece oldu sağdan sola dönerken mesela, bir hafta once böyle saatte bir iğneler batıyordu. inşallah bebiştendir. :)
Canım bnm de kasık ağrım vardı.Adet olucam sanmıştım meğer hamilelik belirtisiymiş :)kızlar dünden beri sağ kasığımda acı hissediyorum bildiğiniz yara gibi acıyor ilk defa böyle bişi oldu dün akşam elimle dokunayım dedim canım yandı var mı böyle bir şey yaşayan?
İnş canım Rabbim gönlündekini versin.Benim uyku hali,göğüslerimde hassasiyet ve ağrı,sık idrara çıkma ve halsizlik gibi belirtilerim vardı canım.
Bugüne kadar dr. Ne dediyse yaptım geri kafalı değilim dr sözü dinlerim ama artık o kadar midem bulanıyo ki ben bıraktım decaviti dr.a sölemeden şükür bi sıkıntı yok ama eşşek kadar hap töbe estf. Sabah akşam içilmiyo bide ben normalde hap içemeyen biriyim bebeğim için mecbur içiypdum ama bıraktım yaarkdslar sızde su decavıt denen ılacı ıcıyonuzmu ben hap ıcmekten tıksındım ve zulum gelıyor oda az da degıl 5 tablet fılan vr sızdedemı ayı durum var esıme ıkıye boldurup yarısını sabah yarısını aksam ıcıyorum yanı bu ılacı ıcmek mecburumıkı
İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın canım :) ama öle kafaya çok takarsan olmuyo inan ki ben hamile kaldığım ay hiç düzenli ilişki olmamıştı ve yumurtlama günüm de de ilişki olmamıştıkızlar bugun adet olmam gerekıyor dua edıyorum olmayayım dıye benım yumurtlama gunum ve o gundekı ilişkiden sonra bugun 11.gün daha yenı yenı aslında bellı olur değilmi hep ıdrarda test yaptım ama cıkmamıştı ilişkiden 5 gun sonra kan testı yaptırmıştım negatifdi yarında doktora gıdıcem ya böyle umutla beklıyorum ama hafıf hafıf rahmımde ağrılar başladı böyle sancı gıbı genelde byle olunca adet oluyorum ümitliyim çünkü bu ayı ful değerlendirdim...
Ay canım inş bebiştir.Biraz daha bekle bakalım zamanla net bilgiye ulaşacaksın zatenbenim yanımda bir tane son ovulasyon testi vardı. onu yaptım. çift çizgi çıktı. yalnız ikisi de aynı koyulukta değil. biri daha açık ama gayet net gözüküyor. eskiden bir kaç defa adet günümden önce yapmıştım buna benzer çıkmıştı ama bir kaç saat sonra adet olmuştum. şimdi 2-3 gecikti yaptım. sonuç böyle yine adet mi olacağım yani, yoksa bu bebişe yorulabilir mi?
İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın canım :) ama öle kafaya çok takarsan olmuyo inan ki ben hamile kaldığım ay hiç düzenli ilişki olmamıştı ve yumurtlama günüm de de ilişki olmamıştı
Aminnnn canım?inşallah :) bu bir işaret olsun inşallah
tatlım keske ağrı olsa yara gibi acıyor kasığım merak edip internetten baktım polikist olabilir diyor bakacağıma pişman oldum inşallah bebektendir kistle falan uğraşmam adet olmaya razıyımCanım bnm de kasık ağrım vardı.Adet olucam sanmıştım meğer hamilelik belirtisiymiş :)
bana folik asit bile azap geliyor her pazar unutuyorum içmeyi... bende ilaç içmeyi hiç sevmiyorumBugüne kadar dr. Ne dediyse yaptım geri kafalı değilim dr sözü dinlerim ama artık o kadar midem bulanıyo ki ben bıraktım decaviti dr.a sölemeden şükür bi sıkıntı yok ama eşşek kadar hap töbe estf. Sabah akşam içilmiyo bide ben normalde hap içemeyen biriyim bebeğim için mecbur içiypdum ama bıraktım ya
Canım madem şüpheleniyorsun bir doktora görün istersen.İnternetteki bilgiler bazen insanı yanıltabiliyor,çok da kurcalamamak lazım.tatlım keske ağrı olsa yara gibi acıyor kasığım merak edip internetten baktım polikist olabilir diyor bakacağıma pişman oldum inşallah bebektendir kistle falan uğraşmam adet olmaya razıyım
canım ovu testinde hamilelik öğrenenler var hatta burdan bir arkadaşım öyle öğrendi çizgilerin nasıl olduğunu tam hatırlamıyorum o zamanlar pek ilgili değildimbenim yanımda bir tane son ovulasyon testi vardı. onu yaptım. çift çizgi çıktı. yalnız ikisi de aynı koyulukta değil. biri daha açık ama gayet net gözüküyor. eskiden bir kaç defa adet günümden önce yapmıştım buna benzer çıkmıştı ama bir kaç saat sonra adet olmuştum. şimdi 2-3 gecikti yaptım. sonuç böyle yine adet mi olacağım yani, yoksa bu bebişe yorulabilir mi?
dimi bende öle düşünüyorım :)) folik asit olarak ne kullanıyosun canım sen ?bana folik asit bile azap geliyor her pazar unutuyorum içmeyi... bende ilaç içmeyi hiç sevmiyorumdecavid d vitamini ilacı mı? eğer öyleyse havalar güneşli çıkın dışarıya kollarınızı güneşe tutun d vitamini alırsınız
26sında adet olucam onu bekliyorum daha geçen ay doktora gittim her şeyim normaldi çok güzel vajinal muayene yaptı kist olsa görürdü. bende çok araştırmam aslında ama acaba hamilelik belirtisi olabilir mi yaşayan vardır belki diye baktım bakmıcam bundan sonraCanım madem şüpheleniyorsun bir doktora görün istersen.İnternetteki bilgiler bazen insanı yanıltabiliyor,çok da kurcalamamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?