- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
folidoce kullanıyorum.dimi bende öle düşünüyorım :)) folik asit olarak ne kullanıyosun canım sen ?
Geçmiş olsun canım.Madem öle gününü bekle bakalım.İnş regl olmazsın da bebişinin hbrlerini verirsin bize.Bizde seni seve seve tebrik ederiz26sında adet olucam onu bekliyorum daha geçen ay doktora gittim her şeyim normaldi çok güzel vajinal muayene yaptı kist olsa görürdü. bende çok araştırmam aslında ama acaba hamilelik belirtisi olabilir mi yaşayan vardır belki diye baktım bakmıcam bundan sonra
Regl gelmedi canım bekliyorum. Idrarda kesin görürsem kana öyle gidicem. İnşallah nasip olur bu ayBen görüyorum canım. Sabah ilk idrarla testi tekrarla bence ;-)
ayyyyy çok sevinirim heyecanlandım :)canım ovu testinde hamilelik öğrenenler var hatta burdan bir arkadaşım öyle öğrendi çizgilerin nasıl olduğunu tam hatırlamıyorum o zamanlar pek ilgili değildimdur yazısını bulursam paylaşayım
canım arkadaşımın yazısını buldum aynen kopyala yapıştır yapacağım :)benim yanımda bir tane son ovulasyon testi vardı. onu yaptım. çift çizgi çıktı. yalnız ikisi de aynı koyulukta değil. biri daha açık ama gayet net gözüküyor. eskiden bir kaç defa adet günümden önce yapmıştım buna benzer çıkmıştı ama bir kaç saat sonra adet olmuştum. şimdi 2-3 gecikti yaptım. sonuç böyle yine adet mi olacağım yani, yoksa bu bebişe yorulabilir mi?
Bende folio ve folibol kullanmıştım canom folio küçük bebe aspirini gibi eğer folidoce büyükse folio kullan yutması daha kolay :)folidoce kullanıyorum.
ayyyyyyyy inşallah evet geçti bugun 3. gün.. allahım ben aylar evvel bir kere adet olacağım gün yapmıştım yine böyle pozitifti am acayip kasık ağrım vardı. gece adet oldum. inşallah bu sefer oyle değildir. ay inşallah inşallah vardır. Eğer olmazsa tüp bebek denemek durumunda kalacağız çünkü bende 1,5 cm çikolata kistim var... çok dua edin bana :)) inşallah vardır yaa. cumaya kadar bekleyeceğim söz verdim. cuma da olmazsam test alıp yapacağım.canım arkadaşımın yazısını buldum aynen kopyala yapıştır yapacağım :)
eğer kan testine gidecek kadar vaktin yoksa çokta merak ediyorsan ovulasyon testi al. Eğer çift çizgiyse hamilesindir. Tabiki kan testi daha kesin ama bu söylediğim testte çift çizgi varsa yumurtlama olmayacak dönemde ve devamlı ise hamilelik testinden önce öğrenebiliyorsun. Tecrübe edilmiştir canım kan testinde negatifi gören ben onda pozitiftim. 10 gün sonra kan testi tekrar edildiğinden gerçekten hamile olduğumu öğrendim.
yumurtlama dönemi dışında normalde çizgi çıkmaz ya çift çizgi çıkarsa hamilelik var demekmiş senin geçti dimi yumurtlama dönemin? ve çift çizgi görmüşsün ay inşallah hamilesindir canım O ozge87
ben folik ilacı kullanıyorum. sorun olur mu? hamile kalırsam kullansam olmuyor mu?Bende folio ve folibol kullanmıştım canom folio küçük bebe aspirini gibi eğer folidoce büyükse folio kullan yutması daha kolay :)
yok tatlım minicik benimki deBende folio ve folibol kullanmıştım canom folio küçük bebe aspirini gibi eğer folidoce büyükse folio kullan yutması daha kolay :)
Ayy canım bnm inşşşş isteğin gerçekleşirayyyyyyyy inşallah evet geçti bugun 3. gün.. allahım ben aylar evvel bir kere adet olacağım gün yapmıştım yine böyle pozitifti am acayip kasık ağrım vardı. gece adet oldum. inşallah bu sefer oyle değildir. ay inşallah inşallah vardır. Eğer olmazsa tüp bebek denemek durumunda kalacağız çünkü bende 1,5 cm çikolata kistim var... çok dua edin bana :)) inşallah vardır yaa. cumaya kadar bekleyeceğim söz verdim. cuma da olmazsam test alıp yapacağım.
kullanmıyorum diyecektim :Iben folik ilacı kullanıyorum. sorun olur mu? hamile kalırsam kullansam olmuyor mu?
inşallah. dün gece rüyam da test yapıyorum test pozitif, inanmıyorum wc ye gidip iç çamaşırıma bakıyorum kan yok, aaa gerçekten hamileyim diyorum. rüyı görünce uyandım oruç tutmayayım dedim hamileysem bebiş için sorun olmasın istedim.Ayy canım bnm inşşşş isteğin gerçekleşir
ayyyyyyyy inşallah evet geçti bugun 3. gün.. allahım ben aylar evvel bir kere adet olacağım gün yapmıştım yine böyle pozitifti am acayip kasık ağrım vardı. gece adet oldum. inşallah bu sefer oyle değildir. ay inşallah inşallah vardır. Eğer olmazsa tüp bebek denemek durumunda kalacağız çünkü bende 1,5 cm çikolata kistim var... çok dua edin bana :)) inşallah vardır yaa. cumaya kadar bekleyeceğim söz verdim. cuma da olmazsam test alıp yapacağım.
ben folik ilacı kullanıyorum. sorun olur mu? hamile kalırsam kullansam olmuyor mu?
umutlandırmış gibi olmayayım ama arkadaşımın yazdığı işte canım inşallah bebeğin seninledir
canım 3 ay öncesinden kullanmak gerekiyor diyor doktorlar ama öğrendikten sonra kullananlarda var bir sorun olanını duymadım şimdiye kadar bu ay bir şey yoksa eczaneden gider alırsın olmadı
canım dedıgın dogru hap ıcılır eger doktor dedıyse ama dedıgın gıbı essek kadar agzıma koydugum an mıgdem tepkı verıyor kusasım gelıyor gunde bır tane esıme ıkıye boldurttumde sabah aksam ıccem ama yarım dahı ıcerken bır tuhaf oluyorum kac kere dedım doktora yalvarır gıbı ıcmesem ne olur mıgdem bulanıyor dıye ama ılle ıcecen dıyorBugüne kadar dr. Ne dediyse yaptım geri kafalı değilim dr sözü dinlerim ama artık o kadar midem bulanıyo ki ben bıraktım decaviti dr.a sölemeden şükür bi sıkıntı yok ama eşşek kadar hap töbe estf. Sabah akşam içilmiyo bide ben normalde hap içemeyen biriyim bebeğim için mecbur içiypdum ama bıraktım ya
Bana gynoferon diye bi kan ilacı verdi onu vermedi Can'ım benimkinde bulantı yapıyo daha içtiğim gibi sanki belki seninkisinde yapıyodurarkdslar sızde su decavıt denen ılacı ıcıyonuzmu ben hap ıcmekten tıksındım ve zulum gelıyor oda az da degıl 5 tablet fılan vr sızdedemı ayı durum var esıme ıkıye boldurup yarısını sabah yarısını aksam ıcıyorum yanı bu ılacı ıcmek mecburumıkı
inşallah hamilesindir canım. ama değilsen de üzülme tedaviye baslicaksin. adet olursan 2. ya da 3. günü git. yani olmazsan yarın gitme bence ama yine de sen bilirsinkızlar bugun adet olmam gerekıyor dua edıyorum olmayayım dıye benım yumurtlama gunum ve o gundekı ilişkiden sonra bugun 11.gün daha yenı yenı aslında bellı olur değilmi hep ıdrarda test yaptım ama cıkmamıştı ilişkiden 5 gun sonra kan testı yaptırmıştım negatifdi yarında doktora gıdıcem ya böyle umutla beklıyorum ama hafıf hafıf rahmımde ağrılar başladı böyle sancı gıbı genelde byle olunca adet oluyorum ümitliyim çünkü bu ayı ful değerlendirdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?