Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım.Madem öle gününü bekle bakalım.İnş regl olmazsın da bebişinin hbrlerini verirsin bize.Bizde seni seve seve tebrik ederiz

canım arkadaşımın yazısını buldum aynen kopyala yapıştır yapacağım :)

eğer kan testine gidecek kadar vaktin yoksa çokta merak ediyorsan ovulasyon testi al. Eğer çift çizgiyse hamilesindir. Tabiki kan testi daha kesin ama bu söylediğim testte çift çizgi varsa yumurtlama olmayacak dönemde ve devamlı ise hamilelik testinden önce öğrenebiliyorsun. Tecrübe edilmiştir canım kan testinde negatifi gören ben onda pozitiftim. 10 gün sonra kan testi tekrar edildiğinden gerçekten hamile olduğumu öğrendim.

yumurtlama dönemi dışında normalde çizgi çıkmaz ya çift çizgi çıkarsa hamilelik var demekmiş senin geçti dimi yumurtlama dönemin? ve çift çizgi görmüşsün ay inşallah hamilesindir canım O ozge87

Reactions: KHN
ayyyyyyyy inşallah evet geçti bugun 3. gün.. allahım ben aylar evvel bir kere adet olacağım gün yapmıştım yine böyle pozitifti am acayip kasık ağrım vardı. gece adet oldum. inşallah bu sefer oyle değildir. ay inşallah inşallah vardır. Eğer olmazsa tüp bebek denemek durumunda kalacağız çünkü bende 1,5 cm çikolata kistim var... çok dua edin bana :)) inşallah vardır yaa. cumaya kadar bekleyeceğim söz verdim. cuma da olmazsam test alıp yapacağım.

Ayy canım bnm inşşşş isteğin gerçekleşir

Ayy canım bnm inşşşş isteğin gerçekleşir
inşallah. dün gece rüyam da test yapıyorum test pozitif, inanmıyorum wc ye gidip iç çamaşırıma bakıyorum kan yok, aaa gerçekten hamileyim diyorum. rüyı görünce uyandım oruç tutmayayım dedim hamileysem bebiş için sorun olmasın istedim.

Reactions: KHN

umutlandırmış gibi olmayayım ama arkadaşımın yazdığı işte canım inşallah bebeğin seninledir

ben folik ilacı kullanıyorum. sorun olur mu? hamile kalırsam kullansam olmuyor mu?

canım 3 ay öncesinden kullanmak gerekiyor diyor doktorlar ama öğrendikten sonra kullananlarda var bir sorun olanını duymadım şimdiye kadar bu ay bir şey yoksa eczaneden gider alırsın olmadı

umut her daim var. :) bende oyle bliyorum. millet bilmeden hamile kalıyor sonra folik kullanıyor. inşallah hayırlısı ile olur:)

canım dedıgın dogru hap ıcılır eger doktor dedıyse ama dedıgın gıbı essek kadar agzıma koydugum an mıgdem tepkı verıyor kusasım gelıyor gunde bır tane esıme ıkıye boldurttumde sabah aksam ıccem ama yarım dahı ıcerken bır tuhaf oluyorum kac kere dedım doktora yalvarır gıbı ıcmesem ne olur mıgdem bulanıyor dıye ama ılle ıcecen dıyor

Bana gynoferon diye bi kan ilacı verdi onu vermedi Can'ım benimkinde bulantı yapıyo daha içtiğim gibi sanki belki seninkisinde yapıyodur

Merhaba kızlar benim bir sorum var. Benim bat dündü yani 20 haziran. Dün ateşim 36.3 tü ve normalde bu ateşi gördüğüm gün kanama gelir. Gelmedi ve akşam benden yumurtlama akıntısı gibi bir akıntı geldi. Yumurta akı kıvamında ve baya geldi. Anlam veremedim belki adetten hemen önce geliyordur farkına varamadım diye düşündüm. 18 haziranda adet olucak gibi sancı çektim sandım erken gelecek. Bu sabah ateş ölçtüm 36.7 çıktı ve sonra yine adet sancısı gibi bir sancı oldu kesin geliyor dedim ama yine görünürde bir şey yok. Ben anlam veremedim. Bir fikri olan varmı ?

hamile arkadaşlarım, akıntınız nasıldı ilk 4. haftalarda... bende akını var beyaz ama böyle damla damla devamlı geliyor benden.

inşallah hamilesindir canım. ama değilsen de üzülme tedaviye baslicaksin. adet olursan 2. ya da 3. günü git. yani olmazsan yarın gitme bence ama yine de sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…