- 13 Mayıs 2016
- 1.385
- 2.899
- 133
- 38
canım geçen ay da ben de regle bikaç gün kala yapmıştım 2 çizgiydi ama hamile değildim. kişiden kişiye değişebiliyor umarım ovulasyon testi yapan arkadaşım hamiledircanım arkadaşımın yazısını buldum aynen kopyala yapıştır yapacağım :)
eğer kan testine gidecek kadar vaktin yoksa çokta merak ediyorsan ovulasyon testi al. Eğer çift çizgiyse hamilesindir. Tabiki kan testi daha kesin ama bu söylediğim testte çift çizgi varsa yumurtlama olmayacak dönemde ve devamlı ise hamilelik testinden önce öğrenebiliyorsun. Tecrübe edilmiştir canım kan testinde negatifi gören ben onda pozitiftim. 10 gün sonra kan testi tekrar edildiğinden gerçekten hamile olduğumu öğrendim.
yumurtlama dönemi dışında normalde çizgi çıkmaz ya çift çizgi çıkarsa hamilelik var demekmiş senin geçti dimi yumurtlama dönemin? ve çift çizgi görmüşsün ay inşallah hamilesindir canım O ozge87
canım geçen ay da ben de regle bikaç gün kala yapmıştım 2 çizgiydi ama hamile değildim. kişiden kişiye değişebiliyor umarım ovulasyon testi yapan arkadaşım hamiledir
canım benim reglden önce akıntım gelir arkadaşlar söylüyordu hiç dikkat etmemiştim ama son 4-5 aydır dikkatliyim geliyor yani ama su gibi renksiz kokusuz. sanırım hamilelik akıntısı sarı ellediğinde yapışkan bir akıntı oluyor bir kaç gün daha bekle bakalım gelmezse test yaparsın hayırlısı neyse o olsun inşallahMerhaba kızlar benim bir sorum var. Benim bat dündü yani 20 haziran. Dün ateşim 36.3 tü ve normalde bu ateşi gördüğüm gün kanama gelir. Gelmedi ve akşam benden yumurtlama akıntısı gibi bir akıntı geldi. Yumurta akı kıvamında ve baya geldi. Anlam veremedim belki adetten hemen önce geliyordur farkına varamadım diye düşündüm. 18 haziranda adet olucak gibi sancı çektim sandım erken gelecek. Bu sabah ateş ölçtüm 36.7 çıktı ve sonra yine adet sancısı gibi bir sancı oldu kesin geliyor dedim ama yine görünürde bir şey yok. Ben anlam veremedim. Bir fikri olan varmı ?
canım benim reglden önce akıntım gelir arkadaşlar söylüyordu hiç dikkat etmemiştim ama son 4-5 aydır dikkatliyim geliyor yani ama su gibi renksiz kokusuz. sanırım hamilelik akıntısı sarı ellediğinde yapışkan bir akıntı oluyor bir kaç gün daha bekle bakalım gelmezse test yaparsın hayırlısı neyse o olsun inşallah
canım benim süt gibi kesik akintim oldu ama bi kez falan onun dışında sarı akintim vardı reglden baya önce başladı hala da devam ediyor bi de olcmedim ama vücut sıcaklığım yüksekti yanıyordum başka bi belirti yaşamadımMerhaba, ben de zamanında adet günü denedim pozitifti aynı bugun ki gibi ama gecesine adet oldum. şuanda 2-3 gün gecikti yaptım yine aynı pozitiflik. biliyorum LH'a böyle bir durumda güven olmaz ama işte insan umut ediyor inşallah vardır diye. bir de sormak istediğim birşey var. akıntın nasıl ? benim beyaz süt gibi böyle az az geliyor. Normalde adet zamanı baya gelir hatta adet oldum sanar gider bakardım akıntı olurdu. şimdi bilemedim kaldım böyle test yapmaya da cesaretim yok. arasıra yoklayan sağ kasık ağrım var.bir de göğüslerim şiş. hafif yanlardaki damarlar belirginleşmiş. ayıptur soylemesi sütyen bile takmadım acımasın diye. sendeki belirtiler neydi?
Olmaz canım kullanabilirsin hamile kalmadan öncedeben folik ilacı kullanıyorum. sorun olur mu? hamile kalırsam kullansam olmuyor mu?
Damla al ozaman canım d vitamini ben aldım bazen içiyorum onucanım dedıgın dogru hap ıcılır eger doktor dedıyse ama dedıgın gıbı essek kadar agzıma koydugum an mıgdem tepkı verıyor kusasım gelıyor gunde bır tane esıme ıkıye boldurttumde sabah aksam ıccem ama yarım dahı ıcerken bır tuhaf oluyorum kac kere dedım doktora yalvarır gıbı ıcmesem ne olur mıgdem bulanıyor dıye ama ılle ıcecen dıyor
kızlar Ben de dün doktora gittim 5+1 dik dün kese 8 mm ama kesenin etrafında kan var dedi ve şekli cok yuvarlak değil dedi moralim çok bozuldu düşük riskim var dua edin lütfen. bi de ne dersiniz cevrenizden duyduğunuz falan bişeyler var mı. lekelenmem falan da yok
canım benim süt gibi kesik akintim oldu ama bi kez falan onun dışında sarı akintim vardı reglden baya önce başladı hala da devam ediyor bi de olcmedim ama vücut sıcaklığım yüksekti yanıyordum başka bi belirti yaşamadım
hıc canını sıkma cunku aynı kanama olayını bende yasadım bır gece hastane tedavısınden snra sukurler olsun bır seyım kalmadı sonrada dusuk hapı ıctım progestankızlar Ben de dün doktora gittim 5+1 dik dün kese 8 mm ama kesenin etrafında kan var dedi ve şekli cok yuvarlak değil dedi moralim çok bozuldu düşük riskim var dua edin lütfen. bi de ne dersiniz cevrenizden duyduğunuz falan bişeyler var mı. lekelenmem falan da yok
evet canım çalışıyorum rapor aldım progestan da verdi. kanama haPla durabilir de inşallah kese biraz kafama takıldı. veren de alan da Allah. hayırlısı artıkcanım moral bozma sakın iyi düşün iyi olsun istirat falan verdi mi doktor çalışıyorsan rapor al dinlen evde birde progestan yazıyorlar düşük riskine karşı yazdı mı?
öyle mi hiç duymamistim doktora da söyledim ama hiç tepki vermedieylül cüm ben sarı akıntı, akıntıya az miktarda kan karıştığında oluyor diye biliyorum. adet öncesi olur bende, çamaşırımda kuruduğu zaman sarı olduğu daha belli olur ama kişiden kişiye değişiyor olmalı.
canım ben de lekelenme yok sende de mi yoktu bi de keseyle ilgili bişey söylemiş miydi sana o biraz kafama takıldı aslındahıc canını sıkma cunku aynı kanama olayını bende yasadım bır gece hastane tedavısınden snra sukurler olsun bır seyım kalmadı sonrada dusuk hapı ıctım progestan
bende lekelenme derken cok hafıf pembemsı leke gelmıstı kesenın etrafındada kanama vrdı hatta ıs arkdsımdada kan gelmıs bayag yıne kesede bayag kanaaması vardı oda sımdı ck ıyıcanım ben de lekelenme yok sende de mi yoktu bi de keseyle ilgili bişey söylemiş miydi sana o biraz kafama takıldı aslında
tamam canım sağolasın inşallah bu günlerde geçecekbende lekelenme derken cok hafıf pembemsı leke gelmıstı kesenın etrafındada kanama vrdı hatta ıs arkdsımdada kan gelmıs bayag yıne kesede bayag kanaaması vardı oda sımdı ck ıyı
Merhaba çok sevindim. Hatta mesajınızı ağlayarak okudum. Benim de adetimden iki gün geçti ama korkumdan test bile yapmıyorum. Göğüslerde hassasiyet çok hafif Arada batan minik Ağrı'lar var. İnşallah bende aynı sevinci paylaşırım sizinledua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?