Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım geçen ay da ben de regle bikaç gün kala yapmıştım 2 çizgiydi ama hamile değildim. kişiden kişiye değişebiliyor umarım ovulasyon testi yapan arkadaşım hamiledir

canım geçen ay da ben de regle bikaç gün kala yapmıştım 2 çizgiydi ama hamile değildim. kişiden kişiye değişebiliyor umarım ovulasyon testi yapan arkadaşım hamiledir

Merhaba, ben de zamanında adet günü denedim pozitifti aynı bugun ki gibi ama gecesine adet oldum. şuanda 2-3 gün gecikti yaptım yine aynı pozitiflik. biliyorum LH'a böyle bir durumda güven olmaz ama işte insan umut ediyor inşallah vardır diye. bir de sormak istediğim birşey var. akıntın nasıl ? benim beyaz süt gibi böyle az az geliyor. Normalde adet zamanı baya gelir hatta adet oldum sanar gider bakardım akıntı olurdu. şimdi bilemedim kaldım böyle test yapmaya da cesaretim yok. arasıra yoklayan sağ kasık ağrım var.bir de göğüslerim şiş. hafif yanlardaki damarlar belirginleşmiş. ayıptur soylemesi sütyen bile takmadım acımasın diye. sendeki belirtiler neydi?

canım benim reglden önce akıntım gelir arkadaşlar söylüyordu hiç dikkat etmemiştim ama son 4-5 aydır dikkatliyim geliyor yani ama su gibi renksiz kokusuz. sanırım hamilelik akıntısı sarı ellediğinde yapışkan bir akıntı oluyor bir kaç gün daha bekle bakalım gelmezse test yaparsın hayırlısı neyse o olsun inşallah

Evet canım sulu akıntı bende de adet belirtisidir. Ama bu bildiğin yumurta akı kıvamında yapışkan bir akıntıydı neyse bekleyelim bakalım

canım benim süt gibi kesik akintim oldu ama bi kez falan onun dışında sarı akintim vardı reglden baya önce başladı hala da devam ediyor bi de olcmedim ama vücut sıcaklığım yüksekti yanıyordum başka bi belirti yaşamadım

kızlar Ben de dün doktora gittim 5+1 dik dün kese 8 mm ama kesenin etrafında kan var dedi ve şekli cok yuvarlak değil dedi moralim çok bozuldu düşük riskim var dua edin lütfen. bi de ne dersiniz cevrenizden duyduğunuz falan bişeyler var mı. lekelenmem falan da yok

Bu sabah test yaptım cift çizgiyi gördüm darısı isteyen herkese...

Belirtilerim
İlişkiden sonra hiç stres yapmadım cünkü stres cok etkiliyormuş onu anladım 6 gün sonra yani döllenmeden sonra en belirgin hatta kesin hamileyim dedigim belirti gögüslerim di normalde gögüslerim hayatta ne adet öncesi nede sonrası şişmez di ve önce sızladılar sonra gün geçtikçe şişip ağrıdılar ki hala ağrıyorlar sonra belim ağrımaya başladı ama böyle sızlar gibi adet olucakmışım gibi karnım agrıdı kasıklarım ara ara batma şeklinde agrı oldu ve normalde adetime yakın cok fazla akıntım olurdu bu sfer adete yakın kesildi damla damla krem gibi beyaz yogun akıntı geldi başım agrıdı cok fazla bide iştahsızlık ama dedgim gibi en belirgin belirtim gögüslerim oldu rabbim herkeze nasip etsin...

Damla al ozaman canım d vitamini ben aldım bazen içiyorum onu

canım moral bozma sakın iyi düşün iyi olsun istirat falan verdi mi doktor çalışıyorsan rapor al dinlen evde birde progestan yazıyorlar düşük riskine karşı yazdı mı?

kızlar adetinize bir iki gün kala eşinizle ilişkiye girdiğinizde adetinizin erken geldiği olur mu?
beni bugune kadar şasmaz hep oldu. ama bu sefer olmadı o sebeple içim daha bir umutlu.. bunu yaşayan var mı?

eylül cüm ben sarı akıntı, akıntıya az miktarda kan karıştığında oluyor diye biliyorum. adet öncesi olur bende, çamaşırımda kuruduğu zaman sarı olduğu daha belli olur ama kişiden kişiye değişiyor olmalı.

hıc canını sıkma cunku aynı kanama olayını bende yasadım bır gece hastane tedavısınden snra sukurler olsun bır seyım kalmadı sonrada dusuk hapı ıctım progestan

kızlar,iş yerinde bir anda göğüs ağrım gitti. dokunduğumda acı bile hissetmiyordum. wc ye gittim. Kahverengilerle karşılaştım. darısı bekleyenlerin başına inşallah isteyen herkese verir rabbimmmm.

canım moral bozma sakın iyi düşün iyi olsun istirat falan verdi mi doktor çalışıyorsan rapor al dinlen evde birde progestan yazıyorlar düşük riskine karşı yazdı mı?
evet canım çalışıyorum rapor aldım progestan da verdi. kanama haPla durabilir de inşallah kese biraz kafama takıldı. veren de alan da Allah. hayırlısı artık

öyle mi hiç duymamistim doktora da söyledim ama hiç tepki vermedi

hıc canını sıkma cunku aynı kanama olayını bende yasadım bır gece hastane tedavısınden snra sukurler olsun bır seyım kalmadı sonrada dusuk hapı ıctım progestan
canım ben de lekelenme yok sende de mi yoktu bi de keseyle ilgili bişey söylemiş miydi sana o biraz kafama takıldı aslında

canım ben de lekelenme yok sende de mi yoktu bi de keseyle ilgili bişey söylemiş miydi sana o biraz kafama takıldı aslında
bende lekelenme derken cok hafıf pembemsı leke gelmıstı kesenın etrafındada kanama vrdı hatta ıs arkdsımdada kan gelmıs bayag yıne kesede bayag kanaaması vardı oda sımdı ck ıyı

Çok teşekkür ediyorum İnşAllah en kısa zamanda siz de güzel haberler alırsınız. Namazlardan sonra dua edeceğim sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…