- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
Rapor al bol dinlen bu donemdetamam canım sağolasın inşallah bu günlerde geçecek
Kizlar az once belime fena bir agri girdi yuruyemedim sag bacagim uyustu resmenbu aydan umitli degilim ama insallah bebek belirtisidir yasadiklarim regl olursam uzulmucem ama hamileysemde cok sevincem
Amin canim insallahUmutlandırmak gibi olmasın ama hamile olduğumu öğrenmeden önce ben de çok fena bel ve kasık ağrısı çekmiştim. Güzel haberler alırsınız umarım :)
Çok teşekkür ederim dualarınız için :) lütfen hep aklınıza geleyim :)Çok teşekkür ediyorum İnşAllah en kısa zamanda siz de güzel haberler alırsınız. Namazlardan sonra dua edeceğim sizin için
Daha adet olmadım bugun bat yarın sabah doktora gidicem hormon testleri adetliyken mı ılla olması gerek yanı olurda salı falan adet olursam eğer yanı adet gunum ya zaten hormonlarım ona göre net cıkarmı
Doktr yonlendirir canm hamile deglsn skturucu verir sokuldktn snra gel der ama snin adetlern cok duznliydi gnu gnunu gecmz diyodn belkide guzl haberlr alicksn ☺☺☺
Hayirlisi olsn canm doktr ne dicek cok merk ediyorm ☺☺Canım hala olmadım
Hayirlisi olsn canm doktr ne dicek cok merk ediyorm ☺☺
çatlak değil dimi canım dalgalanma gibi mi izler çok erken sanki daha göbeğin bile çıkmamıştırarkdslar gunaydn sabah kalktım karnımda ne göreyım selulıt gıbı ızler sok oldum... cunku benım vucudumda hc olmayan bısey daha ck erken degılmı bunun ıcın 3 ayı doldurduk napcm bunun ıcın ben sımdı
canim hormon testleri için adetin 2. ya da 3. günü gitmen şartDaha adet olmadım bugun bat yarın sabah doktora gidicem hormon testleri adetliyken mı ılla olması gerek yanı olurda salı falan adet olursam eğer yanı adet gunum ya zaten hormonlarım ona göre net cıkarmı
Bende daha öyle bişey çıkmadı Can'ım krem falan kullanıyor musunarkdslar gunaydn sabah kalktım karnımda ne göreyım selulıt gıbı ızler sok oldum... cunku benım vucudumda hc olmayan bısey daha ck erken degılmı bunun ıcın 3 ayı doldurduk napcm bunun ıcın ben sımdı
benimde 4 gün kaldı bu aydan ümitli değilim dedim ama heyecan yapmaya başladım ya varsa diyeGünaydın hatunlarbata bir hafta kaldi. Hiç belirtim yok inşallah bebisim sürpriz yapar. Sizler ne durumdasınız.
büyük ihtimal bakmaz canımAma hasta olmadan hormon testlerine bakmaz demi
aynen dalgalanma gıbı ızler ınsanlah sabah yanlıs gormusumdur yada bıseyın ızıdır aksam anneme gosterıyım benım gobek cıktı cnm zaten gobeklıydım bıde cocuk olunca hamıle oldugum ck bllı olduçatlak değil dimi canım dalgalanma gibi mi izler çok erken sanki daha göbeğin bile çıkmamıştır
aksam anneme gostercem cnm ınsanlah ben yanlıs gormusumdur yada br seyın ızıdırBende daha öyle bişey çıkmadı Can'ım krem falan kullanıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?