Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar az once belime fena bir agri girdi yuruyemedim sag bacagim uyustu resmen bu aydan umitli degilim ama insallah bebek belirtisidir yasadiklarim regl olursam uzulmucem ama hamileysemde cok sevincem

Umutlandırmak gibi olmasın ama hamile olduğumu öğrenmeden önce ben de çok fena bel ve kasık ağrısı çekmiştim. Güzel haberler alırsınız umarım :)

Daha adet olmadım bugun bat yarın sabah doktora gidicem hormon testleri adetliyken mı ılla olması gerek yanı olurda salı falan adet olursam eğer yanı adet gunum ya zaten hormonlarım ona göre net cıkarmı

Kizlar ben22 mayista adet oldum 28-29 gunde adet oluyorum tahminen 5 i yada 6si yumurtlama gunum 3undr ve 8 inde iliski oldu ayin 7si 8i ve 9u yumurtlama testi yaptim silikti yani yumurtam catlamisti benim 20sinde adet olmam lazımdı ancak 3 gundur ara ara kahverengi akinti geliyor tum adet belirtilerim var sanci haric her an adet olacakmisim gibi geliyor hamile olabilir miyim sizce

Daha adet olmadım bugun bat yarın sabah doktora gidicem hormon testleri adetliyken mı ılla olması gerek yanı olurda salı falan adet olursam eğer yanı adet gunum ya zaten hormonlarım ona göre net cıkarmı

Doktr yonlendirir canm hamile deglsn skturucu verir sokuldktn snra gel der ama snin adetlern cok duznliydi gnu gnunu gecmz diyodn belkide guzl haberlr alicksn ☺☺☺

arkdslar gunaydn sabah kalktım karnımda ne göreyım selulıt gıbı ızler sok oldum... cunku benım vucudumda hc olmayan bısey daha ck erken degılmı bunun ıcın 3 ayı doldurduk napcm bunun ıcın ben sımdı

çatlak değil dimi canım dalgalanma gibi mi izler çok erken sanki daha göbeğin bile çıkmamıştır

c
canim hormon testleri için adetin 2. ya da 3. günü gitmen şart

Bende daha öyle bişey çıkmadı Can'ım krem falan kullanıyor musun

Günaydın hatunlar bata bir hafta kaldi. Hiç belirtim yok inşallah bebisim sürpriz yapar. Sizler ne durumdasınız.
benimde 4 gün kaldı bu aydan ümitli değilim dedim ama heyecan yapmaya başladım ya varsa diye kasıklarımda batma var sabahtan beri regl belirtisi gibi bel ağrım bir sağa bir sola geçiyor hafif göğüs hassasiyetim var sabah sanki göğüs ucumun etrafındaki kahverengilik fazlalaşmış gibi geldi

çatlak değil dimi canım dalgalanma gibi mi izler çok erken sanki daha göbeğin bile çıkmamıştır
aynen dalgalanma gıbı ızler ınsanlah sabah yanlıs gormusumdur yada bıseyın ızıdır aksam anneme gosterıyım benım gobek cıktı cnm zaten gobeklıydım bıde cocuk olunca hamıle oldugum ck bllı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…