- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Belki yeni kalktıysan bişey izidir bazen oluyo ya yüzümüze yastık izi çıkıyo inşallah öyledir bende daha kullanmadım krem falan ama korktum şimdi benim göbeğimde de tüylenme olduaksam anneme gostercem cnm ınsanlah ben yanlıs gormusumdur yada br seyın ızıdır
sıcakta kıyafetin yapıştıysa izi çıkmış olabilir canım ya da bazen ten hassas olunca damarlanma dalgalanma gibi olabiliyor annene göster canım daha garanti biz ne desek boş çünküaynen dalgalanma gıbı ızler ınsanlah sabah yanlıs gormusumdur yada bıseyın ızıdır aksam anneme gosterıyım benım gobek cıktı cnm zaten gobeklıydım bıde cocuk olunca hamıle oldugum ck bllı oldu
Bu aydan çok umutsuzum benim de tahmini 10 günüm felam var bakalım nasip herseyin hayırlısı .Günaydın hatunlarbata bir hafta kaldi. Hiç belirtim yok inşallah bebisim sürpriz yapar. Sizler ne durumdasınız.
İnşallah güzel haberlerini alırız canim. Gelir bebislerbenimde 4 gün kaldı bu aydan ümitli değilim dedim ama heyecan yapmaya başladım ya varsa diyekasıklarımda batma var sabahtan beri regl belirtisi gibi bel ağrım bir sağa bir sola geçiyor hafif göğüs hassasiyetim var sabah sanki göğüs ucumun etrafındaki kahverengilik fazlalaşmış gibi geldi
Ama hasta olmadan hormon testlerine bakmaz demi
Hayirlisi olsun canim ben de seni merak ediyodum. Gelecek ay gelsin bebislerŞimdi alttan muayene etti canım hiç birşey yok dedi az biraz iltihap verdi folık asit yazdı birde fitil ilaç yazdı kan verdim adetim hala yok ortalarda adetim bugun gece falan olur diye tahmin ettim cok düzenli ya ondan bugune izin aldım işten ama hala olmadı adetim neyse gene kan falan aldı bu şekilde bakıcak bakalım
içinden gelen koku iltihap kokusuymuş demek canım iyi oldu gittiğin folik asit ne yazdı fitilini düzenli kullan çok iyi geliyor ilişki yasagı verdi mi genelde fitil kullanınca hapın adedine göre 1 hafta ile 20 gün arasında yasak veriyor. kanda gebelik olup olmadığına mı bakacak yoksa hormon mu?Şimdi alttan muayene etti canım hiç birşey yok dedi az biraz iltihap verdi folık asit yazdı birde fitil ilaç yazdı kan verdim adetim hala yok ortalarda adetim bugun gece falan olur diye tahmin ettim cok düzenli ya ondan bugune izin aldım işten ama hala olmadı adetim neyse gene kan falan aldı bu şekilde bakıcak bakalım
amin canım burda bekleyen herkese hayırlı zamanlarda nasip etsin inşallahİnşallah güzel haberlerini alırız canim. Gelir bebisler
Geçmiş olsun tatlım.Rabbim ne istiyorsan gönlündekini versinŞimdi alttan muayene etti canım hiç birşey yok dedi az biraz iltihap verdi folık asit yazdı birde fitil ilaç yazdı kan verdim adetim hala yok ortalarda adetim bugun gece falan olur diye tahmin ettim cok düzenli ya ondan bugune izin aldım işten ama hala olmadı adetim neyse gene kan falan aldı bu şekilde bakıcak bakalım
içinden gelen koku iltihap kokusuymuş demek canım iyi oldu gittiğin folik asit ne yazdı fitilini düzenli kullan çok iyi geliyor ilişki yasagı verdi mi genelde fitil kullanınca hapın adedine göre 1 hafta ile 20 gün arasında yasak veriyor. kanda gebelik olup olmadığına mı bakacak yoksa hormon mu?
Hayirlisi olsun canim ben de seni merak ediyodum. Gelecek ay gelsin bebisler
amin canım inşallah vardırCanım Aynen ilişki yasağı verdi gülüm folbıol 5 mg yazdı hem gebeliğe hem hormon falan dedi sanırım hepsine cıktığı kadar bakıcak ben gece kesin hasta olurum diye tahmin ettim ama olmadım inşallah bebiş vardır
Sanki bi gölge var gibi bende 5-6 gün kala öğrenmiştim bi test daha yap yine çıkarsa vardır kan verirsin caninKızlar şuna bir bakarmisiniz reglime 6gün var sanki bir silik cizgi var orda?
Senin de böyle silik mi çıkmiştı canım?Sanki bi gölge var gibi bende 5-6 gün kala öğrenmiştim bi test daha yap yine çıkarsa vardır kan verirsin canin
Şimdi alttan muayene etti canım hiç birşey yok dedi az biraz iltihap verdi folık asit yazdı birde fitil ilaç yazdı kan verdim adetim hala yok ortalarda adetim bugun gece falan olur diye tahmin ettim cok düzenli ya ondan bugune izin aldım işten ama hala olmadı adetim neyse gene kan falan aldı bu şekilde bakıcak bakalım
o hayal gibi görünen çizgi gebelik varsa çıkacak çizginin yeri canım bence 6 gün bekle adetin 1-2 gün geçsin öyle yap çok yeni gebelik olsa bile daha belirgin çıkıyor çizgi. ya da predictor erken gebelik testi alıp yapman lazımKızlar şuna bir bakarmisiniz reglime 6gün var sanki bir silik cizgi var orda?
benim fikrim olumluKızlar şuna bir bakarmisiniz reglime 6gün var sanki bir silik cizgi var orda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?