Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aksam anneme gostercem cnm ınsanlah ben yanlıs gormusumdur yada br seyın ızıdır
Belki yeni kalktıysan bişey izidir bazen oluyo ya yüzümüze yastık izi çıkıyo inşallah öyledir bende daha kullanmadım krem falan ama korktum şimdi benim göbeğimde de tüylenme oldu

sıcakta kıyafetin yapıştıysa izi çıkmış olabilir canım ya da bazen ten hassas olunca damarlanma dalgalanma gibi olabiliyor annene göster canım daha garanti biz ne desek boş çünkü

İnşallah güzel haberlerini alırız canim. Gelir bebisler

Ama hasta olmadan hormon testlerine bakmaz demi

Şimdi alttan muayene etti canım hiç birşey yok dedi az biraz iltihap verdi folık asit yazdı birde fitil ilaç yazdı kan verdim adetim hala yok ortalarda adetim bugun gece falan olur diye tahmin ettim cok düzenli ya ondan bugune izin aldım işten ama hala olmadı adetim neyse gene kan falan aldı bu şekilde bakıcak bakalım

Hayirlisi olsun canim ben de seni merak ediyodum. Gelecek ay gelsin bebisler

içinden gelen koku iltihap kokusuymuş demek canım iyi oldu gittiğin folik asit ne yazdı fitilini düzenli kullan çok iyi geliyor ilişki yasagı verdi mi genelde fitil kullanınca hapın adedine göre 1 hafta ile 20 gün arasında yasak veriyor. kanda gebelik olup olmadığına mı bakacak yoksa hormon mu?

Geçmiş olsun tatlım.Rabbim ne istiyorsan gönlündekini versin

Canım Aynen ilişki yasağı verdi gülüm folbıol 5 mg yazdı hem gebeliğe hem hormon falan dedi sanırım hepsine cıktığı kadar bakıcak ben gece kesin hasta olurum diye tahmin ettim ama olmadım inşallah bebiş vardır

Bidaha ne zamn cagrdi canm ?

Kızlar şuna bir bakarmisiniz reglime 6gün var sanki bir silik cizgi var orda?
o hayal gibi görünen çizgi gebelik varsa çıkacak çizginin yeri canım bence 6 gün bekle adetin 1-2 gün geçsin öyle yap çok yeni gebelik olsa bile daha belirgin çıkıyor çizgi. ya da predictor erken gebelik testi alıp yapman lazım

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…