Evet canım çok belirsiz kıl gibi incecik bi çizgi vardı kurudukça daha çok belli olurSenin de böyle silik mi çıkmiştı canım?
Kızlar şuna bir bakarmisiniz reglime 6gün var sanki bir silik cizgi var orda?
Hayırlısı canim Rabbim gönlüne göre versin inşallah... Bende bu ay en son adetimde iki uc gün geçikip öyle oldum hamilelik oncesinde gecikmeler olabiliyormus bazen rahim kendini gebelige hazirliyo diye okumuştum bi yerde ama beklenti içersinde olduğumuz icin strestende olabilir bilmiyorum... Doktora gittiğinde alltan muayenini nasil yapti vajinal ultrasonla mi bakti bende gitmek istiyorum ama korkuyorumCanlar gebelik yok eğer olsaydı şimdiye cıkardı kesin olucam demekki hasta :-(
canım soyunup çatala oturuyorsun üstüne bez örtüyorlar doktor vajinal ultrasonla bakıyor hiç korkma içinde ne olup bittiğini görmesi için çok gerekli valla ben de ilk seferinde çok korkuyordum utanıyordum ama sonra mecburi alışıyorsunHayırlısı canim Rabbim gönlüne göre versin inşallah... Bende bu ay en son adetimde iki uc gün geçikip öyle oldum hamilelik oncesinde gecikmeler olabiliyormus bazen rahim kendini gebelige hazirliyo diye okumuştum bi yerde ama beklenti içersinde olduğumuz icin strestende olabilir bilmiyorum... Doktora gittiğinde alltan muayenini nasil yapti vajinal ultrasonla mi bakti bende gitmek istiyorum ama korkuyorum
Hayırlısı canim Rabbim gönlüne göre versin inşallah... Bende bu ay en son adetimde iki uc gün geçikip öyle oldum hamilelik oncesinde gecikmeler olabiliyormus bazen rahim kendini gebelige hazirliyo diye okumuştum bi yerde ama beklenti içersinde olduğumuz icin strestende olabilir bilmiyorum... Doktora gittiğinde alltan muayenini nasil yapti vajinal ultrasonla mi bakti bende gitmek istiyorum ama korkuyorum
Hayırlısı canim Rabbim gönlüne göre versin inşallah... Bende bu ay en son adetimde iki uc gün geçikip öyle oldum hamilelik oncesinde gecikmeler olabiliyormus bazen rahim kendini gebelige hazirliyo diye okumuştum bi yerde ama beklenti içersinde olduğumuz icin strestende olabilir bilmiyorum... Doktora gittiğinde alltan muayenini nasil yapti vajinal ultrasonla mi bakti bende gitmek istiyorum ama korkuyorum
Canım vajina içinden baktı gülüm cok gerildim ne yalan söyliyim cok korktum ama oldu bitti işte hiç korkma ben alttan muayene olduysam herkes olur emin ol
Sonc ne yani canm fitili kullanicksn adetinin 3.gnu yine mi gdicksn doktra onu mu syledi ??
Yani bidaha ki ay. Oyle grunuyo ki klomen verick buyk ihtimalle ilk ay bakr kendisi catliyo mu catlamiyosa bidaha ki ay klomenin dozunu arttiricak ve ctlama ignesi ypick gbi grunuyo bende bidaha ki hafta carsmba gnu gdicm naspse hala lekelenmem var bnm anlamiyorm bi gn gciyo bi gn basliyo doktrdan da en yakn randvu o malesf yumurtalarimn buyudugu zmana denk gliyo catlycak druma gelrse blki catlama ignesi yparcanım şimdi bugun yarın adet olucam ya adetım bıtınce fıtıle başlıycam diğer adet dönemimin 2.3 gunu tekrar gıdıcem hormon testı ıcın
Yani bidaha ki ay. Oyle grunuyo ki klomen verick buyk ihtimalle ilk ay bakr kendisi catliyo mu catlamiyosa bidaha ki ay klomenin dozunu arttiricak ve ctlama ignesi ypick gbi grunuyo bende bidaha ki hafta carsmba gnu gdicm naspse hala lekelenmem var bnm anlamiyorm bi gn gciyo bi gn basliyo doktrdan da en yakn randvu o malesf yumurtalarimn buyudugu zmana denk gliyo catlycak druma gelrse blki catlama ignesi ypar
canım sana klomen vereceğini sanmıyorum yumurta takibine girmedin ki daha doktor herhangi bişi dedi mi sana ya da sen anlattın mı şu kadar zamandır bebek için çalışıyoruz olmuyor diye? fgn akman ya yazdığını yanlış anladı ya da tahmini yazdıayy kuzum bugun bıle mahvoldum işten ızın almak ölüm ben nasıl giderim hep hastaneye
bu adet döneminde gitsene canım niye diğerini bekliyorsuncanım şimdi bugun yarın adet olucam ya adetım bıtınce fıtıle başlıycam diğer adet dönemimin 2.3 gunu tekrar gıdıcem hormon testı ıcın
canım sana klomen vereceğini sanmıyorum yumurta takibine girmedin ki daha doktor herhangi bişi dedi mi sana ya da sen anlattın mı şu kadar zamandır bebek için çalışıyoruz olmuyor diye? fgn akman ya yazdığını yanlış anladı ya da tahmini yazdı
bu adet döneminde gitsene canım niye diğerini bekliyorsun
tamam canım hormonlarına ve eşinin sperm sayısına baktıktan sonra tedavi olup olmayacağınıza karar verecek doktorben dedım kı bır senedır evlıyım denıyoruz ama cocuk olmuyor adetım cok duzenlı ama bu ay bır gunluk gecıkmede ben dun gece olur bugun adetlı gelırım dıye o kadar emındım kı adetım gelmeden gece olur dıye randevu aldım dıye dedım ama hala adet olmadım dedım şansızlık dedım bırde kokulu akıntım var tam yumurtlama zamanı gelen dedım vs. vs. derken hemen muayene ettı herşey normal az ıltıhap var dedı birdahakı adetlı olduğun vakıt gelıceksın hormon testı yapıcaz ona gore hareket edıcez eşinde urolojıye gıtcek sperm testı ıcın soyledığı bu genelık yok dedı kıst yok dedı ıdrar tsh hepsı normal dedı olanlar bunlar kızlar
tamam canım hormonlarına ve eşinin sperm sayısına baktıktan sonra tedavi olup olmayacağınıza karar verecek doktor
ayy kuzum bugun bıle mahvoldum işten ızın almak ölüm ben nasıl giderim hep hastaneye
ben kan sonucunu daha bekliyorsun sandım kanda da çıkmadı mı? valla bende de geçen aya kadar gününü hiç geçmezdi 15gün geciktim arada olması normal demişti doktorum stres hava değişimleri hep etkiliyormuş. 2 gün geçtiyse kanda çıkmadıysa hamile olacağını düşünmüyorum canım yani geç döllenme falan kanı etkiler mi hiç bilmiyorumama gulum ben nıye adet olmuyorum kı ben ne sorunlar yaşadım strese bağlı yanı ne durumlarda adetım tam zamanında oldu ben hıc gecıkme yaşamadım ama şimdi dün olmadı 1. gunu bugun de olmadı 2. gun eeee kanda cıkmıyor acaba bebek varda sonra mı yukselıcek
ben kan sonucunu daha bekliyorsun sandım kanda da çıkmadı mı? valla bende de geçen aya kadar gününü hiç geçmezdi 15gün geciktim arada olması normal demişti doktorum stres hava değişimleri hep etkiliyormuş. 2 gün geçtiyse kanda çıkmadıysa hamile olacağını düşünmüyorum canım yani geç döllenme falan kanı etkiler mi hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?