Evet hayırlı olsunKızlar şuna bir bakarmisiniz reglime 6gün var sanki bir silik cizgi var orda?
Evet geç yumurtlamamak= geç adet derler 2 gün daha bekle bakalımkızlar ben bu ay geç yumurtlama oldu ya en son ılışkım yumurtlama gunu olan 10 hazırandı ve bugune 12 gun gectı acaba adetımın olmayışı bundan mı kaynaklanıyor kı merak edıyorum adetını bekle bekle dıyordu arkadaşlar bekledım kan testı negatıf hasta bıle olmadım cok meraktayım ınşallah gece falan olurumda kafam rahatlar
son ayların adet olduğum tarıhler
28.12.2016
29.01.2016
27.02.2016
27.03.2016
24.04.2016
23.05.2016
Evet geç yumurtlamamak= geç adet derler 2 gün daha bekle bakalım
canım verdiğin tarihlere göre 23-30 gün arasında oluyorsun daha 31 gün olmuş normal bence bebek yoksa bekle olursun birde onu telaş edip geciktirmekızlar ben bu ay geç yumurtlama oldu ya en son ılışkım yumurtlama gunu olan 10 hazırandı ve bugune 12 gun gectı acaba adetımın olmayışı bundan mı kaynaklanıyor kı merak edıyorum adetını bekle bekle dıyordu arkadaşlar bekledım kan testı negatıf hasta bıle olmadım cok meraktayım ınşallah gece falan olurumda kafam rahatlar
28.12.2016
29.01.2016
27.02.2016
27.03.2016
24.04.2016
23.05.2016
canım verdiğin tarihlere göre 23-30 gün arasında oluyorsun daha 31 gün olmuş normal bence bebek yoksa bekle olursun birde onu telaş edip geciktirme
anladım canım iyi hadi bakalım belki gerek bile kalmazbıtanem hmen bu hafta ıcınde bırdha ızın almam cok zor şimdi iş yerındeyım yarım gunluk yoklukta bıle masada bır ben yokum iş cok o yuzden ancak bırdahakı adet donemıne bakalım
canım sana klomen vereceğini sanmıyorum yumurta takibine girmedin ki daha doktor herhangi bişi dedi mi sana ya da sen anlattın mı şu kadar zamandır bebek için çalışıyoruz olmuyor diye? fgn akman ya yazdığını yanlış anladı ya da tahmini yazdı
anladım canım iyi hadi bakalım belki gerek bile kalmaz
evet var canım ben de gördüm. hayırlısı inşallahKızlar şuna bir bakarmisiniz reglime 6gün var sanki bir silik cizgi var orda?
belirtilerin var mı canım ?Kızlar şuna bir bakarmisiniz reglime 6gün var sanki bir silik cizgi var orda?
hayır canım o çizginin yeri altına ışık tutup baktıgımızda bile cıkmıyor yanı orada beliren beyaz çizgi bile hayalet çizgi sayılabiliyor tek secenek test bozuk olmamalı ...o hayal gibi görünen çizgi gebelik varsa çıkacak çizginin yeri canım bence 6 gün bekle adetin 1-2 gün geçsin öyle yap çok yeni gebelik olsa bile daha belirgin çıkıyor çizgi. ya da predictor erken gebelik testi alıp yapman lazım
İnş arkadasım Rabbim gönlüne göre versin. Ay neden içimde bir his yazdıklarını okurken hamile olabileceğini söyledi :))Merhaba hanimlar,
Bende PCOS var, ancak adet dongum hic sasmaz,28 gundur. Evlendikten sonra doktora kontrol icin gittigimde yumurtaliklarimda kist oldugunu ama saglikli yumurtladigimi soyledi. Hatta o gun muayenede kocaman da bir yumurta gorduk, doktorum bana cok moral verdi. Ondan onceki doktorum pcos ile hamile kalamazsin diyen bir paragozdu ne yazik ki. Ama bu doktor hem tedavisiz hamile kalma sansimin yuksek oldugunu hem de cok fazla yumurtam oldugunu, diger kadinlara gore muhtemelen daha gec menapoza girecegimi soyleyince cok sevindim.
Biz de esimle 1 yildir deniyoruz, bunun son 3 ayinda duzenli ve zamaninda iliski oldu diyebilirim, ondan oncesinde gereken tarihlerde hep ayri yerlerdeydik islerimiz nedeniyle.
Bu ay hic stressiz gecti, dogru zamanlari hesaplamadan tutturdugumuzu farkettim bugun. Tabi bunu iki gundur yasadigim kasik agrilarimdan sonra kontrol ettim. BAT 29 Haziran, henuz 1 hafta var. Yurtdisindayim ve ulkemde kendi doktoruma gitmek istiyorum. Sol yumurtaligimda agrim daha fazla, cok sicak bir yerde olmama ragmen ellerim buz gibi. Ayrica sol bacagimda eklem yerinde sanki kendimi sporda sakatlamisim gibi agrim var. Uyku deseniz zaten hep vardi. Bir de sabahlari kalktigimda benim her zaman gazim olur, gastrit problemimden dolayi olabilir, bu birkac gundur yine fazlaca gazla uyaniyorum. Akintim ise sarimtirak, koyu kivamli. Ama bu akintiyi ilk defa gormuyorum.
Baya da uzun anlatmisim :) Umarim bayramda ulkeye dondugumde hala hastalanmamis olurum ve kan testine kosa kosa gidip pozitif sonuc alirim. Artik benim de bir bebisim olsun cok istiyorum :)
yumurtlamadan 14 gün sonra adet gelir. ihtimalen 2 gün sonra gelecek tabi hamile degılsen inşallah öylesindirkızlar ben bu ay geç yumurtlama oldu ya en son ılışkım yumurtlama gunu olan 10 hazırandı ve bugune 12 gun gectı acaba adetımın olmayışı bundan mı kaynaklanıyor kı merak edıyorum adetını bekle bekle dıyordu arkadaşlar bekledım kan testı negatıf hasta bıle olmadım cok meraktayım ınşallah gece falan olurumda kafam rahatlar
28.12.2016
29.01.2016
27.02.2016
27.03.2016
24.04.2016
23.05.2016
Merhaba hanimlar,
Bende PCOS var, ancak adet dongum hic sasmaz,28 gundur. Evlendikten sonra doktora kontrol icin gittigimde yumurtaliklarimda kist oldugunu ama saglikli yumurtladigimi soyledi. Hatta o gun muayenede kocaman da bir yumurta gorduk, doktorum bana cok moral verdi. Ondan onceki doktorum pcos ile hamile kalamazsin diyen bir paragozdu ne yazik ki. Ama bu doktor hem tedavisiz hamile kalma sansimin yuksek oldugunu hem de cok fazla yumurtam oldugunu, diger kadinlara gore muhtemelen daha gec menapoza girecegimi soyleyince cok sevindim.
Biz de esimle 1 yildir deniyoruz, bunun son 3 ayinda duzenli ve zamaninda iliski oldu diyebilirim, ondan oncesinde gereken tarihlerde hep ayri yerlerdeydik islerimiz nedeniyle.
Bu ay hic stressiz gecti, dogru zamanlari hesaplamadan tutturdugumuzu farkettim bugun. Tabi bunu iki gundur yasadigim kasik agrilarimdan sonra kontrol ettim. BAT 29 Haziran, henuz 1 hafta var. Yurtdisindayim ve ulkemde kendi doktoruma gitmek istiyorum. Sol yumurtaligimda agrim daha fazla, cok sicak bir yerde olmama ragmen ellerim buz gibi. Ayrica sol bacagimda eklem yerinde sanki kendimi sporda sakatlamisim gibi agrim var. Uyku deseniz zaten hep vardi. Bir de sabahlari kalktigimda benim her zaman gazim olur, gastrit problemimden dolayi olabilir, bu birkac gundur yine fazlaca gazla uyaniyorum. Akintim ise sarimtirak, koyu kivamli. Ama bu akintiyi ilk defa gormuyorum.
Baya da uzun anlatmisim :) Umarim bayramda ulkeye dondugumde hala hastalanmamis olurum ve kan testine kosa kosa gidip pozitif sonuc alirim. Artik benim de bir bebisim olsun cok istiyorum :)
İnş arkadasım Rabbim gönlüne göre versin. Ay neden içimde bir his yazdıklarını okurken hamile olabileceğini söyledi :))
Canım ne güzel anlatmışsın..
Aynı belirti bende de var..
Biz hemen hemen 1 senedir deniyoruz.. Mayıs ayında doktorum rahim filmi çekti.. Herşey bu kadar düzgün ilerlerken Nasıl hamile kalamazsın sen dedi ve rahim filmi çekelim dedi.. Nitekim 2 tüpümde tıkalı çıktı.. Ama çok şükür ki filmi çekerken ikisini de açtı..
Geçen ayı verimli geçiremedik eşimle.. Ama bu ay oldukça verimli geçti diyebilirim :)
Batım 30 haziran
Daha var biliyorum ama dünden beri sol kasığım çok ağrıyor.. Dün ve bugün çok eğildim kalktım, ağır bi kaç şey taşıdım ve sürekli ağrı saplandı.. Ve yine iki gündür kokulara karşı çok hassasım..
Umutlanmak istiyorum ama korkuyorum da :)
Beklemek çok sıkıcı.. Acaba diyorum adetimi beklemeden haftaya kan testi yapsam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?