Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yaaa evet aslında çok doğru diyorsun bu dönemde dikkat etmemiz gerekiyor.. Ama ben şu iki günde yapılmaması gereken ne varsa yaptım resmen
Test konusunda da haklısın :) beklemek en doğrusu.. Eğer olacaksa herşey kitabına uygun olsun di mi :))
İnşallah güzel haberler alırız :) bu ay şans bizden yana olur inşallah :)

O ozge87 sen ne yaptin canim adetin sokuldu mu kahverengi leke gelmisti hani? D DygBlue canim inseallah seninde bu ay yuzun guler..burdaki herkesin ve benimde inseallah
Can'ım evet söküldü ve adet oldum. Rabbim bu ay da uygun görmedi. İnşallah en kusa sürede hepimize nasip eder

Canlar hala yok gelen giden gecen ayda yumurtlama gunum gecti benım ama gunumde hasta olmuştum bugun 3.gün ama olmam gerekti kesin

Birde şimdi uyandığımda sol göğsümün koltuk altına yakın bir tarafta Sabit bir ağrı vardı şöyle elimle yokladığımda elime gelen hafif sertlik var kist falan olduğunu düşünmüyorum çünkü yakın nir tarihte memegrafi çektirdim o sertlik diğer göğsümdede var bu kadar vucuduma değişik şeyler oluyorken adetimde yok piyasada bugun 3.gün çok şaşkınım

Kızlar günaydın hamile bayanlar size sormak istiyorum benim dünden beri vajinamda bi ağrı gibi his var sanki bişey vurup çekiyo ayaklarımdan mı üşüttüm acaba çorap gitmiyorum artık ama havalarda çok sıcak

gunaydn cnm butun yorumlarını okuyorum ve her bır yorumda bıldıgın her gun vucudunun analızını yapıyorsun yanı ben senın vucudun olsam bılınclı her gun kendımde bısey cıkartırrım hanı orayı burayı ıncelemeyı gercekten bırak ve bır sure sonra bu sana takıntılı bır hastalık olarak doner tamam bızde gercekten cok cocuk ıstedık ben de bu donemlerden gectım ama benım takıldıgım noktolar daha once barız hc yasamadıgım belırtılerım oldugunda ozaman acabamı dedım kendıne de ruh halınede yazık ve hıc bır seye acele etme rabbım dogru zaman da zaten sana gonderıyor.

canım vajınada bazen garıp agrılar bende de oluyor da hıc takmıyorum hamılelık sureccınde zaten ona buna kafayı ck seye takarsak cocuga hc adapte olamayız ben sunu dusunuyorum kan gelmedıgı surece sorun yok. ben mesela dun yırtık oluşmuş dıye asırı korkmustum megersem bır seyın ızıymıs aksama kdr kafaya taktım degmezmıs kendımızı yıprttıgımıza. oyuzden tadını cıkart bugunlerın

Baktım da şimdi biraz araştırdım 3-4.aylarda oluyormus bide doğum yaklaşınca rahim büyüyormuş Bebek'te büyüyüp ağırlaşıyormuş onun için böyle ağrı normalmiş Can'ım geçti mi izlerin

ay gectı nasıl korkmustum cunku bn oyle goruntulere hıc alısık degılımdır:):):) rahımde heryerımızde buyuyor maşallah:)

ay gectı nasıl korkmustum cunku bn oyle goruntulere hıc alısık degılımdır:):):) rahımde heryerımızde buyuyor maşallah:)
Aslında kreme falan başlamamız lazım bişeyler yapmak lazım artık dün ilk defa iki kişi hamile misin diye sordu bende normalde göbekliyimdir ama biraz çıktı galiba bebiş ortaya bide az önce ikinciye istifra ettim ya üç ay geçti hala bulantı oluyo

bn kurtuldum bulantıdan ck sukur bende senın gıbı gobeklıyım ama syle bsy vr sabahkı karnım gunduzkunden ck ck az ama gunduz yedıgımden herlade ck cıkıyor anlamadım bu denklemı ben

Arkadaşlar günaydın.Aranızda hamile olup yüzük ile cinsiyet belirleme yöntemini uygulayanlar var mı?Tabiki gelecek olan herşey rabbimden ama insan yinede merak edip denemek istiyor.Bu yöntemin kalp atışıyla bilimsel olarak açıklaması olduğunu okumuştum ve merak edip dün denedim :))5 hafta 6 günlük hamileyim ve yöntem oğluşumun olucağını işaret etti :))

bende çin takvimini merak ediyorum hep bir kaç arkadaşıma ve ablama yaptık doğru çıktı birde oraya bak istersen erkek mi çıkacak

Reactions: KHN
regl günümü hiç bu kadar heyecanla beklememiştim sanırım zaman geçmiyor sanki dün gelen koyu kıvamlı beyaz akıntı kafamı karıştırdı acaba mı dedim ama benim belirtilerim bir görünüp bir kaybolan cinsten hamile bayanlar sizinde öyle mi oldu öğrenmeden önce bir gün bel ağrısı bir gün kasık hepsi aynı anda olduğu oldu mu hiç?

Yüzük yöntemi mi doğru
Tatlım çok çok çok kez denedik sadece birkaç kere yanıldı.Teyzemin ikizlerinden tutta,halamın 3 oğlu olacağına kadar bildi :) Daha neler neler...Dediğim gibi kalp atış ritmi ile alakalı bilimsel açıklamasını okumuştum.Zaten deneyimle ispatlanmıştır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…