Ayni donemdeyiz yani, umarim guzel haberleri birlikte aliriz :)
Doktorum benimle bir psikolog gibi uzun uzun konustu ve tavsiyesi adet gunu gecikmeden test/ tahlil yapmamamiz. Hatta esim istemesine ragmen ona sperm sayimi bile onermedi. Sonuclar birazcik dusuk ciksa sanki erkekliginiz elinizden alinmis gibi uzuluyosunuz, stres istedigimiz en son sey demisti. Biz de onu dinliyoruz, esim tahlil yaptirmadi, ben de gecikme olmadan test yapmiyorum.
Benim de sana tavsiyem kendini baska seyler ile oyala. Ama agir kaldirma, kosu yapma, yukarilara uzanma. Bu donem onemli. Bayram temizligini unut yani :)
Birak ozgur gunlerinin tadini cikar :) rahat uyu, istedigini ye :)
Test negatif ciksa da yine de inanmayacaksin nasil olsa, birkac gun sonra tekrar mi yapsam, belki cok yeni oldugu icin cikmamistir diyeceksin.
Hayırlısı canım inş bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine hepimizin kucakları dolarInsallah canim bana isteyen herkese nasip olsun..
Normal testim bitmisti ovulasyon testim cift cizgi cikiyor birazcik umitlendim hayirlisi Allahtan
gunaydn cnm butun yorumlarını okuyorum ve her bır yorumda bıldıgın her gun vucudunun analızını yapıyorsun yanı ben senın vucudun olsam bılınclı her gun kendımde bısey cıkartırrım hanı orayı burayı ıncelemeyı gercekten bırak ve bır sure sonra bu sana takıntılı bır hastalık olarak doner tamam bızde gercekten cok cocuk ıstedık ben de bu donemlerden gectım ama benım takıldıgım noktolar daha once barız hc yasamadıgım belırtılerım oldugunda ozaman acabamı dedım kendıne de ruh halınede yazık ve hıc bır seye acele etme rabbım dogru zaman da zaten sana gonderıyor.Birde şimdi uyandığımda sol göğsümün koltuk altına yakın bir tarafta Sabit bir ağrı vardı şöyle elimle yokladığımda elime gelen hafif sertlik var kist falan olduğunu düşünmüyorum çünkü yakın nir tarihte memegrafi çektirdim o sertlik diğer göğsümdede var bu kadar vucuduma değişik şeyler oluyorken adetimde yok piyasada bugun 3.gün çok şaşkınım
canım vajınada bazen garıp agrılar bende de oluyor da hıc takmıyorum hamılelık sureccınde zaten ona buna kafayı ck seye takarsak cocuga hc adapte olamayız ben sunu dusunuyorum kan gelmedıgı surece sorun yok. ben mesela dun yırtık oluşmuş dıye asırı korkmustum megersem bır seyın ızıymıs aksama kdr kafaya taktım degmezmıs kendımızı yıprttıgımıza. oyuzden tadını cıkart bugunlerınKızlar günaydın hamile bayanlar size sormak istiyorum benim dünden beri vajinamda bi ağrı gibi his var sanki bişey vurup çekiyo ayaklarımdan mı üşüttüm acaba çorap gitmiyorum artık ama havalarda çok sıcak
Baktım da şimdi biraz araştırdım 3-4.aylarda oluyormus bide doğum yaklaşınca rahim büyüyormuş Bebek'te büyüyüp ağırlaşıyormuş onun için böyle ağrı normalmiş Can'ım geçti mi izlerincanım vajınada bazen garıp agrılar bende de oluyor da hıc takmıyorum hamılelık sureccınde zaten ona buna kafayı ck seye takarsak cocuga hc adapte olamayız ben sunu dusunuyorum kan gelmedıgı surece sorun yok. ben mesela dun yırtık oluşmuş dıye asırı korkmustum megersem bır seyın ızıymıs aksama kdr kafaya taktım degmezmıs kendımızı yıprttıgımıza. oyuzden tadını cıkart bugunlerın
ay gectı nasıl korkmustum cunku bn oyle goruntulere hıc alısık degılımdır:):):) rahımde heryerımızde buyuyor maşallah:)Baktım da şimdi biraz araştırdım 3-4.aylarda oluyormus bide doğum yaklaşınca rahim büyüyormuş Bebek'te büyüyüp ağırlaşıyormuş onun için böyle ağrı normalmiş Can'ım geçti mi izlerin
Aslında kreme falan başlamamız lazım bişeyler yapmak lazım artık dün ilk defa iki kişi hamile misin diye sorduay gectı nasıl korkmustum cunku bn oyle goruntulere hıc alısık degılımdır:):):) rahımde heryerımızde buyuyor maşallah:)
bn kurtuldum bulantıdan ck sukur bende senın gıbı gobeklıyım ama syle bsy vr sabahkı karnım gunduzkunden ck ck az ama gunduz yedıgımden herlade ck cıkıyor anlamadım bu denklemı benAslında kreme falan başlamamız lazım bişeyler yapmak lazım artık dün ilk defa iki kişi hamile misin diye sordubende normalde göbekliyimdir ama biraz çıktı galiba bebiş ortaya bide az önce ikinciye istifra ettim ya üç ay geçti hala bulantı oluyo
bende çin takvimini merak ediyorum hep bir kaç arkadaşıma ve ablama yaptık doğru çıktı birde oraya bak istersen erkek mi çıkacakArkadaşlar günaydın.Aranızda hamile olup yüzük ile cinsiyet belirleme yöntemini uygulayanlar var mı?Tabiki gelecek olan herşey rabbimden ama insan yinede merak edip denemek istiyor.Bu yöntemin kalp atışıyla bilimsel olarak açıklaması olduğunu okumuştum ve merak edip dün denedim :))5 hafta 6 günlük hamileyim ve yöntem oğluşumun olucağını işaret etti :))
Çin takvimini bilmem ama bu yöntem çok doğru çıkıyor tatlım.Çok tanıdıkta denedikbende çin takvimini merak ediyorum hep bir kaç arkadaşıma ve ablama yaptık doğru çıktı birde oraya bak istersen erkek mi çıkacak
Yüzük yöntemi mi doğruÇin takvimini bilmem ama bu yöntem çok doğru çıkıyor tatlım.Çok tanıdıkta denedik
Bi aya kalmaz çıkar iyice karnımızbn kurtuldum bulantıdan ck sukur bende senın gıbı gobeklıyım ama syle bsy vr sabahkı karnım gunduzkunden ck ck az ama gunduz yedıgımden herlade ck cıkıyor anlamadım bu denklemı ben
Tatlım çok çok çok kez denedik sadece birkaç kere yanıldı.Teyzemin ikizlerinden tutta,halamın 3 oğlu olacağına kadar bildi :) Daha neler neler...Dediğim gibi kalp atış ritmi ile alakalı bilimsel açıklamasını okumuştum.Zaten deneyimle ispatlanmıştır :)Yüzük yöntemi mi doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?