- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Peki Nasıl yapılıyoTatlım çok çok çok kez denedik sadece birkaç kere yanıldı.Teyzemin ikizlerinden tutta,halamın 3 oğlu olacağına kadar bildi :) Daha neler neler...Dediğim gibi kalp atış ritmi ile alakalı bilimsel açıklamasını okumuştum.Zaten deneyimle ispatlanmıştır :)
Evlilik yüzüğünü ipe takıyoruz ve kalbimiz sol tarafta olduğu için sol kolumuzu kalp izasında iç kısmını dışarı çevirerek tutuyoruz.Sol bilek izasında ipe takılı yüzüğü tutuyoruz.(ipin uzunluğu yaklaşık 25 cm olsun) Tuttuğumuz ipli yüzüğü bileğimizin iç tarafının üstünde tenimize değdirmeden ve sallatmadan bekliyoruz.Yüzük yuvarlak dönerse erkek ileri-geri giderse kızPeki Nasıl yapılıyo
Deniycem bende bakalım ne çıkıcakEvlilik yüzüğünü ipe takıyoruz ve kalbimiz sol tarafta olduğu için sol kolumuzu kalp izasında iç kısmını dışarı çevirerek tutuyoruz.Sol bilek izasında ipe takılı yüzüğü tutuyoruz.(ipin uzunluğu yaklaşık 25 cm olsun) Tuttuğumuz ipli yüzüğü bileğimizin iç tarafının üstünde tenimize değdirmeden ve sallatmadan bekliyoruz.Yüzük yuvarlak dönerse erkek ileri-geri giderse kız
Peki ipe taktığımız yüzdüğü sol elimizle mi tutuyoruz orasını pek anlamadımEvlilik yüzüğünü ipe takıyoruz ve kalbimiz sol tarafta olduğu için sol kolumuzu kalp izasında iç kısmını dışarı çevirerek tutuyoruz.Sol bilek izasında ipe takılı yüzüğü tutuyoruz.(ipin uzunluğu yaklaşık 25 cm olsun) Tuttuğumuz ipli yüzüğü bileğimizin iç tarafının üstünde tenimize değdirmeden ve sallatmadan bekliyoruz.Yüzük yuvarlak dönerse erkek ileri-geri giderse kız
Dene bakalım sonucu mutlaka bildir kuzuDeniycem bende bakalım ne çıkıcak
Sağ elle tutup sol bileğe yapıozPeki ipe taktığımız yüzdüğü sol elimizle mi tutuyoruz orasını pek anlamadım
Ben göbeğimin üzerine tutucam sandımSağ elle tutup sol bileğe yapıoz
çok eski bir yöntem olduğunu biliyorum hatta küçükken annemin yüzüğünü alıp ipe geçirip yapardık tabi biz göbeğimizin üstünde değil normal otururken havada tutardık ama ufak çaplı üçkağıtlar oluyordu tabi kız ya da erkek isteğimize göre hafiften sallardık ipiÇin takvimini bilmem ama bu yöntem çok doğru çıkıyor tatlım.Çok tanıdıkta denedik
anne tavşanı instagramda çok severek takip ediyordum ama kendi düşüncelerinin dışında başka düşüncelere kapalı bir kadın o nedenle takibi bıraktım yazıları güzeldir.Kızlar çk güzel bi site buldum bi bayan hamilelikte yaşadıklarını anlatmış buda ordan bi başlık hamilelikte doktorun söylemedikleri http://www.elele.com.tr/blog/anne-tavsan/doktorlarin-hamilelere-bahsetmedikleri
Ben tesadüfen gördüm okuduklarım hoşuma gitti paylaşmak istedimanne tavşanı instagramda çok severek takip ediyordum ama kendi düşüncelerinin dışında başka düşüncelere kapalı bir kadın o nedenle takibi bıraktım yazıları güzeldir.
Öyle yapanda var kuzum.Ben göbeğimin üzerine tutucam sandım
tekrardan merhaba herkese.
Bir sorum olacak, aranizda regl oncesi akintisi yesile donen oldu mu? Bu ay ilk kez yasiyorum. Daha once sari akinti olmustu ama yesili gorunce biraz cekindim. Kasinti, yanma, koku ve ya baska yakinmalar yok.
Doktora gitmek icin bayramda ulkeye donusu beklemem gerek, su an yurtdisinda yasiyorum, buradaki doktorlara guvenmiyorum.
Iki gundur kasiklarda ve alt karinda da agrilar vardi, iltihap olmasindan korkuyorum ama daha 4 ay once tedavi oldum, o zaman bile doktorum cok az var demisti.
Canım benim seni endişelendirmek istemem ama iltihap olabilir.. Yeşil akıntının sebebi iltihaptır diye biliyorum
tekrardan merhaba herkese.
Bir sorum olacak, aranizda regl oncesi akintisi yesile donen oldu mu? Bu ay ilk kez yasiyorum. Daha once sari akinti olmustu ama yesili gorunce biraz cekindim. Kasinti, yanma, koku ve ya baska yakinmalar yok.
Doktora gitmek icin bayramda ulkeye donusu beklemem gerek, su an yurtdisinda yasiyorum, buradaki doktorlara guvenmiyorum.
Iki gundur kasiklarda ve alt karinda da agrilar vardi, iltihap olmasindan korkuyorum ama daha 4 ay once tedavi oldum, o zaman bile doktorum cok az var demisti.
İltihap olabilir benim o şekil şuan akıntım yeşil ve tortu gibitekrardan merhaba herkese.
Suanda Ortadogu'dayim, o yuzden guvenmiyorum. Burada olsaniz bana hak verirdiniz :) Doktorlar bile ingilizce konusamiyorken onlara derdimi anlatmam zaten zor, kaldi ki tedavilerine ne kadar guvenebilirim :) sirket merkezi Turkiye'de oldugundan ayda bir geliyorum neredeyse.hangi ülkede yaşıyorsunuz ki doktorlara güvenmiyorsunuz? her hastalığınızda türkiyeye mi geliyorsunuz? kasıklarda ağrı sızlama idrar yaparken yanma sızı ya da idrarınızı yaptıktan sonra tekrar idrarınız varmış gibi hissiyat var mı? eğer bunlar varsa idraryolu enfeksiyonu ya da sistit olabilirsiniz ben hep yaşarım ama yeşil akıntım hiç olmadı. ve bulabilir misiniz bilmiyorum ama maydanoz suyu çok iyi geliyor maydanozu sıcak suda bekletip içiyorsunuz yapraklarını kağıt peçeteye koyup iç çamaşırınıza koyuyorsunuz teninize değmesi lazım enfeksiyon varsa çok çok iyi geliyor...yeşil akıntının cinsel yolla bulaşan hastalıkların neden olduğunu okumuştum akıntı renkleriyle ilgili araştırma yaparken... cinsel yolla diyince aids gelmesin sakın aklınızabazen eştende bakteri vs bulaşabiliyor...
Ayni sekilde benim de. Az once tuvalete gittim tekrar, hic gelmedi.İltihap olabilir benim o şekil şuan akıntım yeşil ve tortu gibi
Ama kaşıntı yanma vs gibi başka bir sorun yoksa ciddi bir şey değildir belki de üşüttünBen de ondan suphelendim. Endiselensem de yapacak birsey yok :) Bayram donemi 10 gun kalacagim Turkiye'de, o arada gider doktoruma bir gorunurum artik. Sansima bu ay da bos gecebilir yani :) kismet diyecegiz napalim, herseyin bir zamani vardir elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?