- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Suanda Ortadogu'dayim, o yuzden guvenmiyorum. Burada olsaniz bana hak verirdiniz :) Doktorlar bile ingilizce konusamiyorken onlara derdimi anlatmam zaten zor, kaldi ki tedavilerine ne kadar guvenebilirim :) sirket merkezi Turkiye'de oldugundan ayda bir geliyorum neredeyse.
Maydanozu deneyebilirim, burada da mevcut. Doktoruma da mail attim ama ne zaman gorup donus yapar bilemiyorum tabi.
Bu sefer gittigimde esim icin de bir tahlil isteyelim o zaman. Bakteri / mikrop varsa kaynagindan cozulsun problem, tesekkurler :)
Ayni sekilde benim de. Az once tuvalete gittim tekrar, hic gelmedi.
Gariptir hic kasinti, yanma vs yok.
Dikkatli olmak lazim. Kadin olarak isimiz coook zor ne yazik ki. Ama annelik hepsine degiyor diyorlar. Umarim yakin zamanda bu guzelligi yasariz isteyenlerimiz :)
canım benim daha bulantım başlamadı. ama önceden yaşayan var mı bilmiyorumKızlar ya adet gecikmeden bulantı başlamaz herhalde di mi?
Ben iki gündür sol kasık ağrısı çektim.. Bugün ağrımıyor ama bugün de sabah çok midem bulandı.. O yüzden uyandım hatta.. Ama daha adetime 1 hafta var yani psikolojiktir herhalde di mi?
Ben varım 2 haftalık hamileyim ama mide bulantılarım başladı heleki sabahları cok fazlacanım benim daha bulantım başlamadı. ama önceden yaşayan var mı bilmiyorum
O zaman regl baslayip bitsin, ondan sonra yaparim, iyi oldu uyardigin :)anladım canım renginin yeşil olması müdahele gerektiren bir şey olabilir o nedenle sordum bütün o soruları :) inşallah ciddi bir şey değildir dediğim gibi maydanozu uygula idrar yolu ve rahmi temizliyor çünkü. ha bu arada gebe olmadığından eminsen yap Allah korusun düşüğe de sebep oluyor maydanoz
Ben varım 2 haftalık hamileyim ama mide bulantılarım başladı heleki sabahları cok fazla
O zaman regl baslayip bitsin, ondan sonra yaparim, iyi oldu uyardigin :)
Zaten o arada doktora da gitmis olurum.
Bende heves etmek istemiyorum hep hüsran hep hüsran yoruldum ama heves etmeden de olmuyor işte :)) bencede bulantı için erken.. Öyle bi bulantıdır muhtemelen :)canım benim daha bulantım başlamadı. ama önceden yaşayan var mı bilmiyorum
aynen canım adaçayı maydanoz özellikle düşük riski oluşturan bitkilerin başında geliyorBenim en çok sevdiğim şeydir maydonoz ama bu ay ağzıma sürmedim bu düşük yapar olayı yüzünden.. Annemde kızdı hatta :) manyak manyak şeyler üretmeyin diye ama heryerden yazıyor maydonoz düşük yapar diye :)))))
valla canım adet belirtisiyle bire bir benziyor hamilelik belirtisi ama daha önce hiç acımadıysa göğüs uçların inşallah hamilelik belirtisidir 1 hafta sabret sonra test yaparsın inşallah bebeğin senledirmerhaba kızlar gogus uclarım fena halde acıyor sızce bu bır belırtı olabılırmı daha once boyle bısey yasamadım bata 7gun var aet agrısı gıbı de agrım var bır fıkrı olan varmı
Bu sabah test yaptım cift çizgiyi gördüm darısı isteyen herkese...Merhaba :)
Öncelikle tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..
Benim sana bi sorum olacaktı, bu kadar erken Nasıl öğrendin hamile olduğunu? Yani genelde adet gecikmesi ile öğreniliyor ya o da 5. Haftaya denk geliyor ondan merak ettim..
Benim de adetime 1 hafta var.. Salı ve çarşamba sol kasığım çok ağrıdı.. Bu sabahta çok midem bulandı.. Ama bulantı için erken diye okudum.. Adet gecikmeden bulantı olmaz diyorlar ama sen 2. Haftada bulantım oldu demişsin.. Biraz kafam karıştı :)
Bnde bu belirtiler başladı adete 10 kala ve hamile oldugumu ögrendim heleki davul gibi oldular cok ağrıdılar hala ağrıyorlarmerhaba kızlar gogus uclarım fena halde acıyor sızce bu bır belırtı olabılırmı daha once boyle bısey yasamadım bata 7gun var aet agrısı gıbı de agrım var bır fıkrı olan varmı
Hayirlisi olsun canim inseallah kisa zamanda annelik mertebesine ulasiriz bizde dua ile..Can'ım evet söküldü ve adet oldum. Rabbim bu ay da uygun görmedi. İnşallah en kusa sürede hepimize nasip eder
Bu sabah test yaptım cift çizgiyi gördüm darısı isteyen herkese...
Belirtilerim
İlişkiden sonra hiç stres yapmadım cünkü stres cok etkiliyormuş onu anladım 6 gün sonra yani döllenmeden sonra en belirgin hatta kesin hamileyim dedigim belirti gögüslerim di normalde gögüslerim hayatta ne adet öncesi nede sonrası şişmez di ve önce sızladılar sonra gün geçtikçe şişip ağrıdılar ki hala ağrıyorlar sonra belim ağrımaya başladı ama böyle sızlar gibi adet olucakmışım gibi karnım agrıdı kasıklarım ara ara batma şeklinde agrı oldu ve normalde adetime yakın cok fazla akıntım olurdu bu sfer adete yakın kesildi damla damla krem gibi beyaz yogun akıntı geldi başım agrıdı cok fazla bide iştahsızlık ama dedgim gibi en belirgin belirtim gögüslerim oldu rabbim herkeze nasip etsin...
Benim 1 kızım var bu ikinci oldugu için hemen anladım evet bira tuhaf ama mide bulantın başladı kızımda hiç yokdu bu sfer cok fazla oluyor nie bilmiyorum
Ben günün herhangi saatinde tok olduğum zamanlar alıyordum canm. Hoş ramazan girdiğinden beri unutuyorum da. Doktor bana şu saatte aç yada tok dememişti canmCanlar bu folik asiti doktor günde bir defa dedi ama açmı tokmu demedi yada dedi ben o An heyecandan duymamış olabilirim ilk Kez muayene olduğum için tedirgindim eczane sabah aç alırsan iyi olur dedi sizce nasıl kullanayım
Bende göğüs ağrısı var ama bende adetten önce hep olur.. Akıntımda fazla ama o da adetten önce hep olur..
Tek fark kasık ağrılarım.. Bi de sabahki bulantı.. Ben pek heveslenmiyim en iyisi :) belli ki bu ay da boş geçti..
Peki bi şey sorucam :) sen adetten 1 hafta önce idrar testiyle öğrendin doğru mu anlamışım canım? Eğer öyleyse hangi testi kullandın acaba?
Eki Görüntüle 1851158 Babytıme yazan canım 5 tllik olan :)
Sana fotoda koyuyorum :)
Ben ovulasyon testi ile tam yumurtlama günü 3.ayımda hamile kaldım ilişkinin üstünden 14 geçti test yaptım cıktı aslında ben ay stres yapmadan bu ayda olmadı diyerek bekledim stres etkiliyor çünkü bide ben pco hastasıyım ilaçsız hamile kalamazdım Dr öyle söyledi klomen çat iğnesi verdi ben kullanmadım yapmadım oluruma bıraktım hamile kaldım...
Selam canlar nasilsiniz?doktordaydim sol yumutaligimda sivi varmis.yani sag yumurtaligim gibi gozukmuyor.doktor 1 ay sonrasina randyevu verdi.ne ola bilir acaba.merak ettim.kotu bir sey cikmaz umarim
Amin canım benim amin baş agrın uyandığında oluyorsa oda önemli bi belirti zamanı gldiginde gelir bebegin m.etme.Bende bu ay hiç stres değildim.. Ama bu kasık ağrısı çıkınca bi de kokulara karşı hassas olunca stres oldum.. Bi de adet tarihi yaklaştıkça insanın aklında yoksa bile geliyor :)
Darısı başıma inşallah bende böyle çift çizgi fotolar paylaşırım Bayram'da :)
Allah sağlıkla huzurla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?