Banada demedi canım sabah kahvaltıdan sonra o zaman tok karnına alayımBen günün herhangi saatinde tok olduğum zamanlar alıyordum canm. Hoş ramazan girdiğinden beri unutuyorum da. Doktor bana şu saatte aç yada tok dememişti canm
Banada demedi canım sabah kahvaltıdan sonra o zaman tok karnına alayım
Mrb cnm cevabini yeni okudum teşekkür ederim desteğin icin vajinal muayene icin ilişkiye girerken nasil rahatsan o da oyle demişsin ama ben 1.5 yil vajinusmusla ugrastim yeneli 2 ay oldu cok şükür yendim ama hala ilişkiye baslarken rahat degilim o yüzden doktora gitmeye çekiniyorum şuan ama gitmem lazim tabi genel bi muayene icinKorkulucak hic bsy yok ki iliskiye grerken nasl rahtsan oda o sekil hatta jel surdugu icn hc bsy anlamiyosn korkulucak hic bsy yon etraf cok etkikiyo insani bende ilk basta doktora hayr kesinlkle istemiyorm fln demstm ama korkuluck bi durm soz konusu dahi degl ..
Mrb cnm cevabini yeni okudum teşekkür ederim desteğin icin vajinal muayene icin ilişkiye girerken nasil rahatsan o da oyle demişsin ama ben 1.5 yil vajinusmusla ugrastim yeneli 2 ay oldu cok şükür yendim ama hala ilişkiye baslarken rahat degilim o yüzden doktora gitmeye çekiniyorum şuan ama gitmem lazim tabi genel bi muayene icin
Canim ayni durumu 10gundur ben yasiyorim malesf testler negatif haftaya carsamba doktora gdicem ancak o zaman anlayabilicm bendeselam arkadaşlar, 3,5 yıllık bebek hasreti çeken biri olarak bu ay her ne kadar kendimi dinlememeye karar versem de sıra dışı bişey oldu. bat 27 haziran daha 3 gün var. ama iki gün önce önce pembemsi sonrada kahvemsi akıntı geldi ama sadece tuvalete gittiğimde peçeteye. azar azar. hafif kasık ağrım vardı. dün sol kasık ağrım şiddetlendi ve akşamına karnım duvul gibi şişti. hala sol kasığımda batmalar oluyo. o akıntı beni hamile miyim yoksa sorusuna yönlendirdi. böyle bi belirti yaşayan var mı yoksa adetim mi geliyo onun sinyalleri mi ilk defa böyle oluyo.
ben aç içiyorum canımCanlar bu folik asiti doktor günde bir defa dedi ama açmı tokmu demedi yada dedi ben o An heyecandan duymamış olabilirim ilk Kez muayene olduğum için tedirgindim eczane sabah aç alırsan iyi olur dedi sizce nasıl kullanayım
Benim de şuan ilişki oluyo cok şükür onu başardık çok sıkıntılı dönemler geçirdik eşimle ama Rabbim e hamdolsun aştık bunu ancak dediğiniz gibi cok fazla kasılıyorum istemsizce ve kastıgımdan dolayi da ağrılı oluyo bende diyorum acaba gecicecek mi bu kasilmalar demek sizin 1 yil sürdü rahatlamaniz söylekleriniz moral oldu bana cok teşekkürler insallah bende rahatlarim zamanla... Diger arkadaslardan özür dilerim yazdiklarim buranin konusuyla alakasiz oldu biraz...Canm bnde vajinsmus degl galiba ama bi sne cok ciddi bi sekilde kasiliyodm nasil diym sana oyle bi oluyodm ki bacaklrm dumduz kasiliyodu bir sne boynca o kadar aci cektm ki ilskimde snra kendi kendime bn bnu yapmk zorndym kocamla brlikte guzl saatlr gecrmk zorndaym dedm bnu yapanlr bnden cok cok ustn insnlr deyp byle kendime gaz verdm deyim yerindeyse su anda da cok skur yendim kendi cabamla gecn sne eylulden beri rahatm cok sukr. Muayineye gelince gercktn doktora gttignde anlycksin gercektn korkuluck hc bsy yok :)
canım inşallah bebeğin seninledir de tedaviye gerek kalmazGunaydin kizlar adetlerim duzenlidir normalde iki gun leke gelir ve sonrasinda adetim baslar. Pko var lekeye gore adetimin 4. Gunu olmasi lazim ve adete gore de 2. gunum olmasi lazim. 3 gundur minik minik bazen kahve bazen pembe leke geliyor. Surekli degil ara ara geliyor. Bazen siliyorum bisi yok bazen leke var. Hic belirtim yok ne hamileleik nede adet belirtisi. Normalde adet gunume yakin bacaklarim agrir karin agrisi cok olur. Sivilce de cikmadi. Pfff cok yoruldum 3 senedir hamile kalamiyorumm. Agustosda tup bebege baslicaz. Gerildim bunaldimm sıkıldımmm
tatlım hsgyi çektir ileri zaman yaptırırım diye düşünme çünkü ilaç veriyorlar ve tüplerinde tıkanıklık varsa o ilaç açıyor benim öyle hamile kalan çok arkadaşım var. ve vücuduna boşu boşuna anestezi alma anastezisiz yaptır adet ağrısı gibi sızı hissediliyormuş sadece kimisi öldüm bittim diyor ama onlar bence canı tatlı olanlarKızlar bir yıldır bebek olmuyor bizim bu ay da adet olunca 3ncü günü yani bugün doktora gittim. Doktor alttan muayene etti sorun yok güzel görünüyor yumurtaliklarinda yumurta var dedi. Hormon testi için kan verdim. Eşimden sperm testi benden de adet bitimine haftaya hsg istedi. Şimdi beni düşündüren hemen hsg çekinmeli miyim? Hsg burda okuduklarima göre sanki daha ilerleyen zamanlarda çekilmiyor mu? Ayrıca zor bişey mi, anestezili ve anestezisiz yapılıyormuş. Bana anestezisiz dedi ama korkuyorum da. Sizden fikir almalıyım. Bilen arkadaşlar beni bi aydinlatabilir misiniz?
hsg ıcın bence ck erken dıye dusunuyorum cunku benım doktorumda ondan bahsettı ama bız ondan once klomen tedavısıne baslamıstık tam bırıncı yılımızda ılk denemede de hamle kaldımKızlar bir yıldır bebek olmuyor bizim bu ay da adet olunca 3ncü günü yani bugün doktora gittim. Doktor alttan muayene etti sorun yok güzel görünüyor yumurtaliklarinda yumurta var dedi. Hormon testi için kan verdim. Eşimden sperm testi benden de adet bitimine haftaya hsg istedi. Şimdi beni düşündüren hemen hsg çekinmeli miyim? Hsg burda okuduklarima göre sanki daha ilerleyen zamanlarda çekilmiyor mu? Ayrıca zor bişey mi, anestezili ve anestezisiz yapılıyormuş. Bana anestezisiz dedi ama korkuyorum da. Sizden fikir almalıyım. Bilen arkadaşlar beni bi aydinlatabilir misiniz?
canım bak sakın uzulme ve hıc canınıda sıkma herseyın vaktı saatı var ınan bana oldugundada dıceksınkı ıyıkı de bu donemde oldu dıceksın oyuzden akısına bırak cokda kafaya takmakızlar merhaba,
adetime daha 5 gün var, normalde çok dengesiz değildir bir iki gün en fazla şaşar. az evvel leke gördüm çamaşırımda pembemsi ama kırmızı damarlı. şişkinlik ve bel ağrısı da var. nolur adet değildir deyin15 aydır deniyoruz çok yoruldum artık ben
tüpleri tıkalıysa istediği kadar klomen kullansa olmuyacak ama bence baştan yaptırmak en mantıklısı sonuçta doktor istemiş istemekte bir sebebi vardır keyfi yaptırmayacakhsg ıcın bence ck erken dıye dusunuyorum cunku benım doktorumda ondan bahsettı ama bız ondan once klomen tedavısıne baslamıstık tam bırıncı yılımızda ılk denemede de hamle kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?