- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
geçenlerde bende öyleydim canım geçti çok şükür ben dokununca acıyordu bir iki kere yerimden kalkarken de acıdıHamis anneler yardim edin...
Dun aksam oyle birsey yasadimki kesin var dedim cunku ilk defa boyle bisey oldu...oturuyordum esimle tavla oynuyorduk tam taşı alayim derken elimi uzattigimla.kaldim sag kasıgimda bi acıma oldu orda minnak bi sey hissediyorum ama oyle boyle canimi yakmadi yaaa egiliyorum aciyor kalkiyorum aciyor...tabi kisa bi sure sonra gecti...sabah test yaptim adete 3 gun vat negatif...
Canım doktor aynen senin bu dediğini dedi. Bunlardan çıkan sonuca göre tedaviye baslicam, tuplerin tıkalı olup olmadığını görmemiz lazım dedi ben sormadan. Lakin benim canım çok tatlıdır ya dayanabilir miyim acaba. Hem anestezi almak istemiyorum hem de fiyat farkı da var. Anestezili 455 anestezisiz 255 mi ne dediler.tüpleri tıkalıysa istediği kadar klomen kullansa olmuyacak ama bence baştan yaptırmak en mantıklısı sonuçta doktor istemiş istemekte bir sebebi vardır keyfi yaptırmayacak
Sen hamilemisin peki yani belirti degilmigeçenlerde bende öyleydim canım geçti çok şükür ben dokununca acıyordu bir iki kere yerimden kalkarken de acıdı
yok canım büyük ihtimal hamile değilim 26sında adet olcam baya ağrılarım var adet belirtisi bildiğinSen hamilemisin peki yani belirti degilmi
canım bu tedavileri görmedim ama gören o kadar çok arkadaşım oldu ki valla az çok bilgi sahibi oluyor insanCanım doktor aynen senin bu dediğini dedi. Bunlardan çıkan sonuca göre tedaviye baslicam, tuplerin tıkalı olup olmadığını görmemiz lazım dedi ben sormadan. Lakin benim canım çok tatlıdır ya dayanabilir miyim acaba. Hem anestezi almak istemiyorum hem de fiyat farkı da var. Anestezili 455 anestezisiz 255 mi ne dediler.
İlk baş anestezisiz yaptırmayı denesem sonra baktım çok zorlanirsam anestezili olsun dersem kabul ederler mi acaba. Bide canım doktor s harfiyle başlayan bişey dedi tam anlamadım da ondan yapıldı mı daha önce sana dedi yok dedimcanım bu tedavileri görmedim ama gören o kadar çok arkadaşım oldu ki valla az çok bilgi sahibi oluyor insanben polip biyopsisi yaptırdım doktor güç bela ikna etti beni anesteziye rahminden kazıyıp kesip parça alıcaz dayanamazsın diye düşün onda bile istemedim zor ikna oldum anestezi için iyikide olmuşum bizim çaycı abladanda parça almışlar bağıra bağıra aldılar dedi ama sana sadece ilaç verecekler ben olsam yaptırmazdım 200 lira az para değil dayanan çok insan var ama tabi kendini en iyi sen tanırsın canım
dogru zamanda calisma olmus ama sen yine de bugunde calisma yap cnm.Arkadaşlar bisey sormak istiyorum dün gece iliski oldu bugün yani biraz once yumurta aki gibi akinti geldi benden o yumurtlama akintisiysa eger iliski dogru bi zamanda mi oldu sizce yoksa bu aksam mi olsa daha iyiydi ?
Benim adet belirtim yok hic normalde adetten 1 hafta once goguslerimde sertlesme olur ve dokanilmicak kdr acima olur ama hemen hemen hic yok...adetten 1 gun once kasiklarimda hafif agrilar olur ve siser kasigim...suan sadece o batmalar var sızlıyor ufak ufak...yok canım büyük ihtimal hamile değilim 26sında adet olcam baya ağrılarım var adet belirtisi bildiğin
Ayy canimm okuyunca bi tuhaf oldumm. Keske benimle olsa insallah vardirr. Aglayasim geldiicanım inşallah bebeğin seninledir de tedaviye gerek kalmaz
canım inşallah hamilesindir. benim göğüslerimde çok nadir şişme ve hassasiyet olur adet olacağım zaman eğer hamile kalırsam ve göğüslerim çok acırsa en büyük belirtim bu olacakBenim adet belirtim yok hic normalde adetten 1 hafta once goguslerimde sertlesme olur ve dokanilmicak kdr acima olur ama hemen hemen hic yok...adetten 1 gun once kasiklarimda hafif agrilar olur ve siser kasigim...suan sadece o batmalar var sızlıyor ufak ufak...
canım sperm 3 gün yaşıyor eğer bugün yumurtan çatlamışsa yine de döllenir ama sen istersen her ihtimale karşı bugünde birlikte ol eşinleArkadaşlar bisey sormak istiyorum dün gece iliski oldu bugün yani biraz once yumurta aki gibi akinti geldi benden o yumurtlama akintisiysa eger iliski dogru bi zamanda mi oldu sizce yoksa bu aksam mi olsa daha iyiydi ?
smear (simir) testidir canım yapılmadıysa onuda yaptır rahim ağzı kanserinin erten tanısı için yapılıyor çok basit bir uygulama alttan muayene ederken fırça gibi birşeyle sadece rahmin ağzından sıvı alıyorİlk baş anestezisiz yaptırmayı denesem sonra baktım çok zorlanirsam anestezili olsun dersem kabul ederler mi acaba. Bide canım doktor s harfiyle başlayan bişey dedi tam anlamadım da ondan yapıldı mı daha önce sana dedi yok dedim
Onu da adet bitimi yapacak sanırım. Ama hsg yi eşimin sperm sonucuna göre mi yaptirsam diye düşünüyorum, off bilemiyorum ya doktor yüzü görmeden hamile kalaydik ne vardısmear (simir) testidir canım yapılmadıysa onuda yaptır rahim ağzı kanserinin erten tanısı için yapılıyor çok basit bir uygulama alttan muayene ederken fırça gibi birşeyle sadece rahmin ağzından sıvı alıyor
Gogus uclarim aciyor fakat şiş de degil...kasıkta sızlama.var sanki birazdan gelicek gibi davraniyor...bu kadar erken de hic gelmedi ... benim daha 2. ay denemem simdiden boyleyim..kafam da deli sorular galiba contayi yaktimmmmcanım inşallah hamilesindir. benim göğüslerimde çok nadir şişme ve hassasiyet olur adet olacağım zaman eğer hamile kalırsam ve göğüslerim çok acırsa en büyük belirtim bu olacakyoksa diğer belirtiler zaten adet belirtisi gibi
dogru zamanda calisma olmus ama sen yine de bugunde calisma yap cnm.
Sprem kalitesi açısından 2 gunde bir birliktelik öneriyorlar bende oyle yapmaya çalışıyorum bugün bekleyip yarin deneyeyim diyordum ama bilemedim şimdicanım sperm 3 gün yaşıyor eğer bugün yumurtan çatlamışsa yine de döllenir ama sen istersen her ihtimale karşı bugünde birlikte ol eşinle
Kızlar testi tekrarladim bir bakarmisiniz
Canim inanamiyorum hamile olmama olasılıgm var mi daha 4 5gün var reglimehayırlısı olsun canım hamilesin
diğer testi çarşamba paylaşmıştın yanılmıyorsam o bembeyazdı ama bunda bariz çizgi var bu kadar yanılıyor olamam zaten silik çizgin regl geçtiğinde koyulaşır tahminen 100ün altındadır hormon değerin. gidebilirsen git kan ver garanti öğrenmiş olursunCanim inanamiyorum hamile olmama olasılıgm var mi daha 4 5gün var reglime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?