- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
belirtin var mı peki? merak ettimCanim inanamiyorum hamile olmama olasılıgm var mi daha 4 5gün var reglime
Canim suan yok ama bir hafta once mide bulantilarim vardi cok sik degildi,bel agrim ve kasik agrim vardi yine.normalde regle yakin goguslerim hassaslasir o hic olmadi hala da hassas degil,bir de karnım atıyordu bildigin segirme gibibelirtin var mı peki? merak ettim
Kızlar testi tekrarladim bir bakarmisiniz
Yinede sen bilirsin tabi ama bence her ihtimale karsi calismakta fayda var ...Sprem kalitesi açısından 2 gunde bir birliktelik öneriyorlar bende oyle yapmaya çalışıyorum bugün bekleyip yarin deneyeyim diyordum ama bilemedim şimdi
Kızlar testi tekrarladim bir bakarmisiniz
ay ben sana cevap yazmıştım gitmemiş heraldeSprem kalitesi açısından 2 gunde bir birliktelik öneriyorlar bende oyle yapmaya çalışıyorum bugün bekleyip yarin deneyeyim diyordum ama bilemedim şimdi
boyun kaç canım 75 kilo çok değildir hele 1,80 falansa boyun. ayrıca akıntı ve kaşıntı enfeksiyon işareti olabilir. ayrıca çocuk istiyorsan 1 sene öncesinden bırakman lazım canım sigarayı o nedenle hamile kalmayı bekleme direk bırakKızlar bnde 2 aylık evliyim bir an önce bebk sahibi olmak istiyorum 75 kiloyum aslında ama annm kilolu kadınlrn zor hamile kalması deyip moralimi bozup duruyo bu konuda bilginiz var mı olabilir mi böyle bişey? Birde şuan yumurtlama dönemimdeym aşırı derece akıntım ve içerden hafif kaşıntım var. Bi kaç gündür de durduğum yerde sallanıyor gibiyim tansiyon düşmesi gibi heveslenmek istemiyorum ama olabilir mi diye de merak ediyorum. Sigara içiyorum çünkü ona göre hemen azaltma yoluna gidicem
bu durum bende de var :) hamile olmadığıma eminim ama rahmin ve kasıklarım zaman zaman seyirme ve kasılma tarzı bir şeyler oluyor anlamadım ne iş :) bu ay hayıt hapı kullandım ama supheli ilişkinin üzerinden daha 10 gun geçti. Beklenen adetime de 10 gun var. 35 günde bir donunce dongu, hadi hayırlısı bakalım.Benim adet belirtim yok hic normalde adetten 1 hafta once goguslerimde sertlesme olur ve dokanilmicak kdr acima olur ama hemen hemen hic yok...adetten 1 gun once kasiklarimda hafif agrilar olur ve siser kasigim...suan sadece o batmalar var sızlıyor ufak ufak...
Benim adete 3 gun var fakat suan adet agrim var sanki adet oluyormusum gibi...bu durum bende de var :) hamile olmadığıma eminim ama rahmin ve kasıklarım zaman zaman seyirme ve kasılma tarzı bir şeyler oluyor anlamadım ne iş :) bu ay hayıt hapı kullandım ama supheli ilişkinin üzerinden daha 10 gun geçti. Beklenen adetime de 10 gun var. 35 günde bir donunce dongu, hadi hayırlısı bakalım.
Kızlar Çarşamba günü akşam 6 da kan testi yaptırdım 272 çıktı. Ertesi gün sabah 8 de yaptırdım 367 çıktı, bu gün sabah 9 da yaptıdım 229 çıktı doktora gösterdim büyük ihtimalle o düşecek dedi? Değerlerde düşme olması mutlaka bebek düşeceği anlamına mı gelir
muayene falan etmedi mi benim aklıma dış gebelik geldi hemen amaKızlar Çarşamba günü akşam 6 da kan testi yaptırdım 272 çıktı. Ertesi gün sabah 8 de yaptırdım 367 çıktı, bu gün sabah 9 da yaptıdım 229 çıktı doktora gösterdim büyük ihtimalle o düşecek dedi? Değerlerde düşme olması mutlaka bebek düşeceği anlamına mı gelir
Evet canim haklısın sabah geldi oyle bi akıntı ama suan yok takvime göre de yumurtlama dönemine girdim iki gün önce ama yumurtlama gününü 27 sinde gosteriyo tabi kişiye gore değişiyordur mutlaka illa takvimin gösterdiği gibi olmayabiliray ben sana cevap yazmıştım gitmemiş heraldecanım haklısın sperm kalitesi için gün aşırı deniliyor ama bunu istisna gibi düşün bir kere olan bir şey bence denemen de fayda var o akıntıyı sana fark ettiren Rabbim inşallah hamile kalman için işarettir bilemezsin ki
adetin geçti mi canım senin benim daha 3 gün var, test yapsam çıkar mı ki. bişey var hissediyorum ben. ya bebeğimm ya da yine kistCanim ayni durumu 10gundur ben yasiyorim malesf testler negatif haftaya carsamba doktora gdicem ancak o zaman anlayabilicm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?