Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ya beklemek neden bu kadar zor kizlar ya daha onceki aylarda bu kadar zor gelmemisti beklemek ama bu ay dakika gecmiyo

Normalde adet gecikmesi olmadan idrarda gebelik görünmez diyor doktorlar ama bir kaç kişinin paylaşımını görüyorum çok silikte olsa görünüyor anlamadım bişey

Sprem kalitesi açısından 2 gunde bir birliktelik öneriyorlar bende oyle yapmaya çalışıyorum bugün bekleyip yarin deneyeyim diyordum ama bilemedim şimdi
ay ben sana cevap yazmıştım gitmemiş heralde canım haklısın sperm kalitesi için gün aşırı deniliyor ama bunu istisna gibi düşün bir kere olan bir şey bence denemen de fayda var o akıntıyı sana fark ettiren Rabbim inşallah hamile kalman için işarettir bilemezsin ki

Kızlar bnde 2 aylık evliyim bir an önce bebk sahibi olmak istiyorum 75 kiloyum aslında ama annm kilolu kadınlrn zor hamile kalması deyip moralimi bozup duruyo bu konuda bilginiz var mı olabilir mi böyle bişey? Birde şuan yumurtlama dönemimdeym aşırı derece akıntım ve içerden hafif kaşıntım var. Bi kaç gündür de durduğum yerde sallanıyor gibiyim tansiyon düşmesi gibi heveslenmek istemiyorum ama olabilir mi diye de merak ediyorum. Sigara içiyorum çünkü ona göre hemen azaltma yoluna gidicem

boyun kaç canım 75 kilo çok değildir hele 1,80 falansa boyun. ayrıca akıntı ve kaşıntı enfeksiyon işareti olabilir. ayrıca çocuk istiyorsan 1 sene öncesinden bırakman lazım canım sigarayı o nedenle hamile kalmayı bekleme direk bırak

Kizlar adetim oluyormus gibi agrim basladiii ve beyaz akintim var.....adete 3 gun var daha bu kadar erken gelmez normalde neyin nesi bu agri testte yaptim sabah negatif cikti...offff

daha önce hamilelik yaşamış biri olarak ikinciyi düşünmeye başladığımda gene soluğu burada aldım. benim belirtilerim göğüs ağrısı ve kabızlıktı. reglime 4 gün kala idrar testinde pozitifi görmüştüm. kan testim de 90 dı.

şimdi kabızlık da yok göğüs ağrısı da yok. yine de hamile miyim acaba diye geziyorum buralarda. sanki öğrenmeme faydası olacakmış gibi :) bat 1 temmuz. daha çok var. hayırlısı bakalım.

bu durum bende de var :) hamile olmadığıma eminim ama rahmin ve kasıklarım zaman zaman seyirme ve kasılma tarzı bir şeyler oluyor anlamadım ne iş :) bu ay hayıt hapı kullandım ama supheli ilişkinin üzerinden daha 10 gun geçti. Beklenen adetime de 10 gun var. 35 günde bir donunce dongu, hadi hayırlısı bakalım.

Kızlar Çarşamba günü akşam 6 da kan testi yaptırdım 272 çıktı. Ertesi gün sabah 8 de yaptırdım 367 çıktı, bu gün sabah 9 da yaptıdım 229 çıktı doktora gösterdim büyük ihtimalle o düşecek dedi? Değerlerde düşme olması mutlaka bebek düşeceği anlamına mı gelir

Benim adete 3 gun var fakat suan adet agrim var sanki adet oluyormusum gibi...

hayırlısı olsun ama düşüyor... iki günde mutlaka en az ikiye katlaması lazım. azalarak devam eder. en son adet olursun.

muayene falan etmedi mi benim aklıma dış gebelik geldi hemen ama

Evet canim haklısın sabah geldi oyle bi akıntı ama suan yok takvime göre de yumurtlama dönemine girdim iki gün önce ama yumurtlama gününü 27 sinde gosteriyo tabi kişiye gore değişiyordur mutlaka illa takvimin gösterdiği gibi olmayabilir

Canim ayni durumu 10gundur ben yasiyorim malesf testler negatif haftaya carsamba doktora gdicem ancak o zaman anlayabilicm bende
adetin geçti mi canım senin benim daha 3 gün var, test yapsam çıkar mı ki. bişey var hissediyorum ben. ya bebeğimm ya da yine kist inşallah kist değildir. çok batıyo. sol tarafta hep aynı yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…