- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
canım benimde burdan bir arkadaşım ovu testinde gebeliğini öğrenmişti inşallah sonuç doğrudur hamilesindirMerhaba kızlar uzun zamandır yazmıyorum buraya bazı özel problemlerimden dolayı bugün adet tarihim ama olmadım ağrılarım var olacağımı düşünüyorum sabah gebelik testim olmadığı için ovulasyon testi yaptım ve resimleri yüklüyorum burada bazı arkadaşlarda ovulasyon testi ile gebe olduğunu öğrendi. İkinci çizgi belirgin olunca kanda lh yüksek anlamına geliyo. Böyle bişey başına gelen veya fikri olan var mı??
canım benimde burdan bir arkadaşım ovu testinde gebeliğini öğrenmişti inşallah sonuç doğrudur hamilesindiryarın ilk işin gebelik testi almak olsun [/QUOTE
İnşallah canım bugünlerde iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var. Çünkü adet günü böyle olmaz ovulasyon testi öyle düşünüyorum. Ama hiç bir belirtim de yok sadece çok uykum geliyor oda ramazana bağlı diye düşünüyorum.
İnşallah canım bugünlerde iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var. Çünkü adet günü böyle olmaz ovulasyon testi öyle düşünüyorum. Ama hiç bir belirtim de yok sadece çok uykum geliyor oda ramazana bağlı diye düşünüyorum.canım benimde burdan bir arkadaşım ovu testinde gebeliğini öğrenmişti inşallah sonuç doğrudur hamilesindiryarın ilk işin gebelik testi almak olsun
hiç belli olmaz canım valla iyi duruyorsun yerinde olsam gider gebelik testi alırdımİnşallah canım bugünlerde iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var. Çünkü adet günü böyle olmaz ovulasyon testi öyle düşünüyorum. Ama hiç bir belirtim de yok sadece çok uykum geliyor oda ramazana bağlı diye düşünüyorum.
Gözün aydın canım hamilesinKızlar testi tekrarladim bir bakarmisiniz
Selam, silikte olsa sonucu pozitif sayıyorlar, gözünüz aydın...Kızlar bunda da silik ne diyorsunuz?
Silik de olsa gözüküyor canim adetin geçmiş miydiKızlar bunda da silik ne diyorsunuz?
Hala inanamiyorum canımSelam, silikte olsa sonucu pozitif sayıyorlar, gözünüz aydın...
Yok canim 4 gun var.Silik de olsa gözüküyor canim adetin geçmiş miydi
İnşallah canım yarın yaparım artık adet olmazsam hayırlısıhiç belli olmaz canım valla iyi duruyorsun yerinde olsam gider gebelik testi alırdımbencede ovu testi adet dönemine yakın böyle olmaz heralde
Hayırlı olsun diyorum canım:))Kızlar bunda da silik ne diyorsunuz?
Benim de şuan ilişki oluyo cok şükür onu başardık çok sıkıntılı dönemler geçirdik eşimle ama Rabbim e hamdolsun aştık bunu ancak dediğiniz gibi cok fazla kasılıyorum istemsizce ve kastıgımdan dolayi da ağrılı oluyo bende diyorum acaba gecicecek mi bu kasilmalar demek sizin 1 yil sürdü rahatlamaniz söylekleriniz moral oldu bana cok teşekkürler insallah bende rahatlarim zamanla... Diger arkadaslardan özür dilerim yazdiklarim buranin konusuyla alakasiz oldu biraz...
Bunlarda yanilma payi yok dimi canim ay bayilacagimHayırlı olsun diyorum canım:))
Peki ya tupleri tikali degilse neden hemen byle bi tedaviye basvrsun ki once ilac tedavisi olr snra tikaliysa acilr canim beence de hgs icn erken once bi ilac tedavisi en mantiklisi gbi geliyo bna. Ilk ayda hemen hamile kalicaksn diye bsy yok ki.tüpleri tıkalıysa istediği kadar klomen kullansa olmuyacak ama bence baştan yaptırmak en mantıklısı sonuçta doktor istemiş istemekte bir sebebi vardır keyfi yaptırmayacak
yarın koşa koşa hastaneye kan testi yaptırmayaBunlarda yanilma payi yok dimi canim ay bayilacagim
doktor sorun görmüştür bence çünkü isteyen doktor muayene eden doktor ben başka açıklaması olduğunu düşünmüyorumPeki ya tupleri tikali degilse neden hemen byle bi tedaviye basvrsun ki once ilac tedavisi olr snra tikaliysa acilr canim beence de hgs icn erken once bi ilac tedavisi en mantiklisi gbi geliyo bna. Ilk ayda hemen hamile kalicaksn diye bsy yok ki.
Kızlar bunda da silik ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?